Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar yaa benim acayip kilo vermem lazım yaaaa dün bir iki kişi canımı çok sıktı
sürekli imalı imalı konuşup durdular inş öyle kilo alırlar ki benden beter olurlar
onlar böyle yapınca ben sinirleniyorum ve yedikçe yiyesim geliyor.

ama pes etmeyeceğim inş ağustosta 68'e düşünce ve eşimden hediyemi alınca görücem suratlarını

günaydın kızlar evi derleyip topladım ne yoruldum ne ter gitti yarım srahi su içtim yeşilcay ıcıorum sımdı

cocostar 2 yas sendromumuondan haberim yok beni neler beklior acaba:18:

sıkma canını, bana da öyle diyen bir arkadaş olmuştu 2 ay kadar önce. dün ayak üstü onunla görüştük. öyle çok kilo almış ki anlatamam. hatta bana ne çok kilo vermişsin se dedi. yani gün olur devran döner

günaydın kızlar evi derleyip topladım ne yoruldum ne ter gitti yarım srahi su içtim yeşilcay ıcıorum sımdı

cocostar 2 yas sendromumuondan haberim yok beni neler beklior acaba:18:

Nurcan, hemen paniğe kapılma:) bazıları çok ağır atlatıyor biz mesela farkına bile varmadık. umarım sen de bizden olursun. internette 2 yaş send. diye aratırsan ayrıntılı bilgi edinirsin canım. kısacası çocuğun ben de varım demeye başlaması :)

Aslııı, nerdesiiinn? meraktayım:18::18::18:

ben geldimmm
beni merk etmiş hilalim canım arkadaşım
canım çok yoğunum ben
ve çok yoruluyorum
işten aksam 8- 8 buçuktan aşağı çıkamıyorum
ee öyle olunca geç yemek yiyorum
aslında hiç cıss yapmıyorum öğlen yemediğim oluyor
ama kilo bile almışım
düzensz yemek olmuyor işte
düznli yiyince daha fazla yiyorum aslında meto çalışınca kilo veriliyor
paartesiden beri70.3-70.5 arası gidip geliyorum
hergün tartılmadan yapamıyorum
inş cumaya tartı süpriz yapar
bu arada perşembeden beri eliptik yapamadım
yapmak istiyorum ama yorgun oluyorum
çok yorgun oluyorum yaa
ne olacak benm bu halim

ay ne çok dertli yazmışım
derdimiz kilo olsun veririz allah başka dert vermesin
ee nasılsınız kızlar özledinizmi beni?

ne densiz insanlar var bazıları laf sokmadan duramıor karşısındakine kendiyle ve hayatla insanlarla barışık olmayan zavallılar hepimizin cevresinde var tatlım bu tiplerden

ay onu doğdugundan beri diyor zaten sürekli ağlayarak senin 2 tane cocugun var dimi ilki kızmı nasıl vucudun 2 cocukla cokmu değişti 1 cocukla böle kilo aldım valla 2.doğursam off yani naparım bilmiorum

msj 31

selam kızlar , bugün iyisiniz inşallah , dün çok kötüydüm , spora bile gidemedim , uzanıp kitap okudum ..

sabah nesfit + süt

öğlen

bir kase çorba , salata ve ıspanak , 1 çok ince lavaş ,

öğleden sonra yeşil çayımı içerim , akşamda su ..

gecen aklıma geldin gelmio etmio die baktım 70 79 arası zayıflayanlara orda da yoksun dedim bıraktımı forumu acaba cokmu yoğun..
kuaförler çok yoğun buaralar biliorum canım haftasonu tıklım tıklımlar..
ben evdeyim oğlumla ilgileniorum buaralar cok üzüor beni yediklerini kusuor filan akşamda kocam denilen beyle aram kötüydü işte aman bisürü curcuna
iyiki burası var aklım dağılıyor işte ayy al sana dertli nurcan hali aslıcım adanada havalar nası kaynıormu ortalık

msj 32

geçmişi fazla okuyamadım , zaman yok , okula gideceğim ( ilk okul öğrtmeniyim ) Hilal mi sormuş tu sanki ...

alıntılar ve yorumlar akşama ...

Aslıcım ve sayın kaptanım Ece hoşgeldiniz , yoğun olduğunuzu bildiğimiz için sizin yazmanızı bekliyoruz , yoksa hep aklımızdasınız ...

Nurcan bu hafta nasıl gidiyor , hiç tartıldın mı ? ben de rgl oldum , bakalım cumaya kadar geçer mi ....200 g da versem kardır ..

msj 33

ne güzel 4 kilo kalmış , benim daha 10 kilo var ve kolay kolay mezun olabileceğimi sanmıyorum ...

msj 33

ne güzel 4 kilo kalmış , benim daha 10 kilo var ve kolay kolay mezun olabileceğimi sanmıyorum ...
selam deryacım tartıldım bugun ama gecen hafta gibi çok büyük bir performans beklemeyin benden ehehe
atağa gecmenin zamanı gelmedimi sana gaz vermek gerekli dicemde azda yiyorsun sporda yapıyorsun nası oluyorda cok az kilo veriorsun var bu işte bir iş haftasonları kaçamaklar havada ucuor olmasınama yaz gelior derya hepimiz terle daha fazla atıcaz bünyeden kiloları

oley Aslıcım gelmiş hoşgelmiş
düzenli yemek lazım hakkaten yoksa metabolizma kendini korumaya alıyormuş yeterli yiyecek gemediği için. umarım yoğunluğun biraz azalır da sen de düzenli yemeye başlarsın canım benim.

ay ne çok dertli yazmışım
derdimiz kilo olsun veririz allah başka dert vermesin
ee nasılsınız kızlar özledinizmi beni?

özlediiikk

bu arada ben sana demiş miydim eşim adanalı benim. sen de adanadasın bildiğim kadarıyla. bir de Nurcan yazınca gördüm, kuaför müydün sen? nedense muhasebeci diye kalmış aklımda. hafızam zayıftır benim zaten

ay onu doğdugundan beri diyor zaten sürekli ağlayarak senin 2 tane cocugun var dimi ilki kızmı nasıl vucudun 2 cocukla cokmu değişti 1 cocukla böle kilo aldım valla 2.doğursam off yani naparım bilmiorum
Nurcan iki oğlum var benim. biri 3,5 yaşında diğeri 6 aylık. ilk oğlumda 77 kilo ile doğuma girdim, oğlum 6 aylık olunca diyete başladım ve 56 kiloya kadar düştüm. ondan bana kalanlar birkaç minik çatlak izi idi
ikinci oğlumda 75 ile doğuma girdim, doğum sonrası 69a kadar kendiliğimden düşmüştüm ama gözüm görmez şekilde çikolata gofret yiyerek itinayla 76 kilo oldum. ikinci oğlumdan da yeni çatlaklarım oldu ama onları takmıyorum kafaya 2 miniğim oldu onlar da yanında eşantiyon diyorum bunun dışında vücudumda bir sıkıntı yok, tabiki kilolar giderse

evet evet ben sormuştum, tamamdır merakım gitti ilkokul öğretmenliği de zor ama değil mi, onca minikle uğraşmak zor olmalı. kolaylıklar diliyorum

msj 33

ümitsizlik yok, vereceğiz İnş. hep birlikte

off benim başımdada var.anlatırım bugün bir ara inş. epeey canım sıkkın da...

off benim başımdada var.anlatırım bugün bir ara inş. epeey canım sıkkın da...

olsun yaaa ben böylece iyi gaza geldim
şimdi bir bardak yeşil çay içerim akşam da tek lokma yok görür onlar ben onların suratını 60 kiloya indiğimde görünce benim ödülüm onların suratları olacak

bu arada seng canın niye sıkkın ? ( özel değilse)

canım buradakiler artık ailem gibi..dolayısıyla çok çok anlatmak istemediğim bişey değilse özel falan farketmez
yaa arkamda bir kız oturuyor.Çok yüzsüz ukala falan böyle...Havalı ama hiç ummadığım şeylerde epey bir cahil.Yani ben o havaya beklemezdim.Çok kültürlü bilgili gibi duruyor ama bana sordukça bişeyleri şaşıp kalıyorum.Hatta sevdiceğimle (sevgilim değil.ben onu seviyorum ama o bilmiyor bile.Söyleyecektim ama vazeçtim bazı nedenlerle) konuştuğundan beri epey bir takibe aldım kızı...Yok böyle birşey yaa.neyse bunlar uzun şeyler anlatırım sonra.Kısadan bir örnek vereyiim bana dün gelmiş diyor ki 2 aydır diyetteyim diyorsun ama ortada icraat yok.O kadar kişi kör ve salak bi tek benim sınıfımdakiler akıllı ayrıca ben temmüzdan beri buradayım.yavaş ve kalıcı kilo vermeye çalışıyorum.Ama ona hiç dert anlatmadım dün.Varsın istediğini söylesin.Kendisi acele nasıl kilo veririm diye geziyo ortalıkta ama diyete başladım diyip döner yiyenlerden...

of sinirim bozuk ne diyeceğimi şaşırdım :) kafanı şişirdim seninde.:26:

çok yogunum nurcancım bende giremiyorum foruma ama diyete devm ediyorum
adana kaynıyor çok sıcak valla
ay yemeyen çocukta çok zor ya geçmiş olsun
kocişlerle oluyor öyle bazen bide çocuk yoruyor seni kocişinde bi laf söylese batar o yorgunlukta
bende çocuk yok ama yoruldugum zamn bende gergin oluyom

ben düzenli yiyemiyorum bu aralar sbh 8 de kalktım kahvaltı yapamadım müşteri varrdı
12 de salata yanında birz peynir ve 1 dilim normal ekmek yedim
yogunluk olsun canm sadece düzenli yiyemediğim için üzülüyorum parayada ihtiyacım var çünkü kira zamnı geliyor işyerinin
evet canım güzellik salonum var benm
herşey var işte saç ağda cilt bakımı vs.. adanaya yolun düşerse çık gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…