- 27 Nisan 2012
- 222
- 40
- 73
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.501
kızlar yaa benim acayip kilo vermem lazım yaaaa dün bir iki kişi canımı çok sıktı
sürekli imalı imalı konuşup durdular inş öyle kilo alırlar ki benden beter olurlar
onlar böyle yapınca ben sinirleniyorum ve yedikçe yiyesim geliyor.
günaydın kızlar evi derleyip topladım ne yoruldum ne ter gitti yarım srahi su içtim yeşilcay ıcıorum sımdı
cocostar 2 yas sendromumuondan haberim yok beni neler beklior acaba:18:
Aslııı, nerdesiiinn? meraktayım:18::18::18:
kızlar yaa benim acayip kilo vermem lazım yaaaa dün bir iki kişi canımı çok sıktı
sürekli imalı imalı konuşup durdular inş öyle kilo alırlar ki benden beter olurlar
sıkma canını, bana da öyle diyen bir arkadaş olmuştu 2 ay kadar önce. dün ayak üstü onunla görüştük. öyle çok kilo almış ki anlatamam. hatta bana ne çok kilo vermişsin se dedi. yani gün olur devran döner
Nurcan, hemen paniğe kapılma:) bazıları çok ağır atlatıyor biz mesela farkına bile varmadık. umarım sen de bizden olursun. internette 2 yaş send. diye aratırsan ayrıntılı bilgi edinirsin canım. kısacası çocuğun ben de varım demeye başlaması :)
gecen aklıma geldin gelmio etmio die baktım 70 79 arası zayıflayanlara orda da yoksun dedim bıraktımı forumu acaba cokmu yoğun..
ben geldimmm
beni merk etmiş hilalim canım arkadaşım
canım çok yoğunum ben
ve çok yoruluyorum
işten aksam 8- 8 buçuktan aşağı çıkamıyorum
ee öyle olunca geç yemek yiyorum
aslında hiç cıss yapmıyorum öğlen yemediğim oluyor
ama kilo bile almışım
düzensz yemek olmuyor işte
düznli yiyince daha fazla yiyorum aslında meto çalışınca kilo veriliyor
paartesiden beri70.3-70.5 arası gidip geliyorum
hergün tartılmadan yapamıyorum
inş cumaya tartı süpriz yapar
bu arada perşembeden beri eliptik yapamadım
yapmak istiyorum ama yorgun oluyorum
çok yorgun oluyorum yaa
ne olacak benm bu halim
vay be 4 kilo daha verirsem mezun oluyormuşum onca zaman nasıl gecti buraya geldiğimde tombul ve 6 aylık yeni anneydim sanırım zaman hızlı geçiyor diyorlar ya haklılar:)gerçi 1 seneye yakındır buralarda dolanıyorum neyse üstün performansımdan bahsetmiyim fazla:)
msj 32
geçmişi fazla okuyamadım , zaman yok , okula gideceğim ( ilk okul öğrtmeniyim ) Hilal mi sormuş tu sanki ...
alıntılar ve yorumlar akşama ...
Aslıcım ve sayın kaptanım Ece hoşgeldiniz , yoğun olduğunuzu bildiğimiz için sizin yazmanızı bekliyoruz , yoksa hep aklımızdasınız ...
Nurcan bu hafta nasıl gidiyor , hiç tartıldın mı ? ben de rgl oldum , bakalım cumaya kadar geçer mi ....200 g da versem kardır ..
selam deryacım tartıldım bugun ama gecen hafta gibi çok büyük bir performans beklemeyin benden ehehemsj 33
ne güzel 4 kilo kalmış , benim daha 10 kilo var ve kolay kolay mezun olabileceğimi sanmıyorum ...
msj 33
ne güzel 4 kilo kalmış , benim daha 10 kilo var ve kolay kolay mezun olabileceğimi sanmıyorum ...
ben geldimmm
beni merk etmiş hilalim canım arkadaşım
canım çok yoğunum ben
ve çok yoruluyorum
işten aksam 8- 8 buçuktan aşağı çıkamıyorum
ee öyle olunca geç yemek yiyorum
aslında hiç cıss yapmıyorum öğlen yemediğim oluyor
ama kilo bile almışım
düzensz yemek olmuyor işte
düznli yiyince daha fazla yiyorum aslında meto çalışınca kilo veriliyor
paartesiden beri70.3-70.5 arası gidip geliyorum
hergün tartılmadan yapamıyorum
inş cumaya tartı süpriz yapar
bu arada perşembeden beri eliptik yapamadım
yapmak istiyorum ama yorgun oluyorum
çok yorgun oluyorum yaa
ne olacak benm bu halim
ay ne çok dertli yazmışım
derdimiz kilo olsun veririz allah başka dert vermesin
ee nasılsınız kızlar özledinizmi beni?
Nurcan iki oğlum var benim. biri 3,5 yaşında diğeri 6 aylık. ilk oğlumda 77 kilo ile doğuma girdim, oğlum 6 aylık olunca diyete başladım ve 56 kiloya kadar düştüm. ondan bana kalanlar birkaç minik çatlak izi idiay onu doğdugundan beri diyor zaten sürekli ağlayarak senin 2 tane cocugun var dimi ilki kızmı nasıl vucudun 2 cocukla cokmu değişti 1 cocukla böle kilo aldım valla 2.doğursam off yani naparım bilmiorum
msj 32
geçmişi fazla okuyamadım , zaman yok , okula gideceğim ( ilk okul öğrtmeniyim ) Hilal mi sormuş tu sanki ...
alıntılar ve yorumlar akşama ...
Aslıcım ve sayın kaptanım Ece hoşgeldiniz , yoğun olduğunuzu bildiğimiz için sizin yazmanızı bekliyoruz , yoksa hep aklımızdasınız ...
Nurcan bu hafta nasıl gidiyor , hiç tartıldın mı ? ben de rgl oldum , bakalım cumaya kadar geçer mi ....200 g da versem kardır ..
msj 33
off benim başımdada var.anlatırım bugün bir ara inş. epeey canım sıkkın da...
bu arada seng canın niye sıkkın ? ( özel değilse)
gecen aklıma geldin gelmio etmio die baktım 70 79 arası zayıflayanlara orda da yoksun dedim bıraktımı forumu acaba cokmu yoğun..
kuaförler çok yoğun buaralar biliorum canım haftasonu tıklım tıklımlar..
ben evdeyim oğlumla ilgileniorum buaralar cok üzüor beni yediklerini kusuor filan akşamda kocam denilen beyle aram kötüydü işte aman bisürü curcuna
iyiki burası var aklım dağılıyor işte ayy al sana dertli nurcan hali aslıcım adanada havalar nası kaynıormu ortalık
oleyAslıcım gelmiş hoşgelmiş
düzenli yemek lazım hakkaten yoksa metabolizma kendini korumaya alıyormuş yeterli yiyecek gemediği için. umarım yoğunluğun biraz azalır da sen de düzenli yemeye başlarsın canım benim.
özlediiikk
bu arada ben sana demiş miydim eşim adanalı benim. sen de adanadasın bildiğim kadarıyla. bir de Nurcan yazınca gördüm, kuaför müydün sen? nedense muhasebeci diye kalmış aklımda. hafızam zayıftır benim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?