Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün yediklerimi yazmıştım, sadece akşam kalmıştı. akşam sadece somon fileto yedim. gece de bir soda içtim. bugün güne yine süt+yulaf+mısır gevreği ve nescafe ile başladım.

spora da dün ara verdim. üzerimdeki kırgınlık geçsin diye pek kendime yüklenmek istemedim.

Son düzenleme:
Günaydın kızlaar
Sabah kahvaltım
2dilim tam buğday ekmegiyle peyniri tost
Domates salatalık
1er kasik bal ve kaymak
Balın kalorisi heryerde farklı siz kac olarak hesap ediyorsunuz
Bir yere baktım 21 diyor ee çok azmış dedim bir yerdede 64diyor bilemedim
Kaymağında 100 grami 208mis ama ben bu gr olayını anlayamıyorum bir kasik kac gr gelir acaba.

Amaaaan ne olacak senarist ha ben ha Nurcan. :) Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için. \o/

PS: Biri bana şu şirin smiley'ler nereden yapılıyor öğretebilir miiiii?

hepinizden birisi bu hafta neler yaptığını anlatabilir mi o zaman

smileyler hemen mesaj panelinin altında işte.. üstlerine tıklıyorsun sadece

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınlaaaar o/

Ben de bu sabah markette yoğurt bulamadım. O yüzden yağsız bir tost ile güne başladım. Yanında da şekersiz kahvem var.
Bu Dukan'ımsı diyet iyice sarpa sarmaya başladı. Yine de kiloların gidiyor olması güzel haber.

gunaydn kısceler nasılsınız
ben sıze sık sık ugraraım demıstm ama ınanın gezmekten wakıt kalmıo
sımdıde ananmlere gıdıcz ustumu degıstrmeye odama cıktm hemen bı szlere bakaym dedım
ıns ıı gıdıodur dıyet

selam arkadaşlar bugun fazla giremeyebilirim annem gelicek bana..kahvemi içiyorum şu kahveyi çok seviyorum :)
öğlenleyin annem gelecegı için köşedeki pastaneye uğramadan gelemior inş kaçamak yapmam:)

senarist nereye ne yazıcam bilmiyorum yahu gecen hafta ben öle cok özel bişi yapmadım çok merakediyorsan ekmek yemedim ama gecen hafta cok hareketli gectı yani kısacası yediğimden fazla yaktım yürüyüş ve spor yaptım..

msj 28

selam kızlar nasılsınız , ben de eve geldim , biraz sonra çıkacağım ...

sabah

nesfit + süt

ara 1 elma , 1 su brd yeşil çay ve 750 ml su içtim

öğlen

1 kase çorba ve patlıcan yemeği , 1 dlm ekmek ..

selam arkadaşlar bugun fazla giremeyebilirim annem gelicek bana..kahvemi içiyorum şu kahveyi çok seviyorum :)
öğlenleyin annem gelecegı için köşedeki pastaneye uğramadan gelemior inş kaçamak yapmam:)

msj 29

Eminim fazla yemezsin canım , biz sana güveniyoruz ..

msj 30

akşam spora gitmeden önce uğramaya çalışırım ...

merhaba deryacım mönü enfes nediebilirimki:)

bu arada benim öğlen ki menüm
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık taze fasülye yemeği
ekmek yemedim
akşam da Allah kerim.

selam şekerleer
sabahki bugday ekmekli tostumdan sonra bir temizliğe aşladım
öğle yemeğini bile yiyemedim
çok aşka gelince temizlikte böyle oluyor:) ama bir bardak süt içtim
biraz önce 4 ızgara köfteyle ayran içtim
şimdide yeşil çayımı aldım geçim pcnin karşısına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…