- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.481
canım ama 4 kilo yazmışlar sana listede.. aşağıdaki arkadaşın 3,4 verdiğine göre o birinci olur.. kaptanınız bi düzeltsin onu yanlışım yoksa
ben gelince mi sustunuz aşk olsun...Zaten o kadar kişinin içinde bir tek arzu abla(samanyolu) merak etmiş beni...Kaptanımız öldü mü kaldı mı düşünen yok tabi
hıhben de gider edebiyatla geometri çalışrıım ...
yazdım paylaştım bişeyler canımnurcancım af edersin dün giremedim herşey üstüste geldi.paylaşım alanının linkini aşağıda veriyorum.orada buraya cevap yazdığın gibi yapacaksın.konuya cevap bölümünden.oraya yazmak istediklerini yaz.tüm üyeler seni okuyor olacak
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-507.html
avatarımı bende beğendim:)kedileri seviyorum ve bir kedimde var:) diet şöyle böyle gidiyor bugun hıc tartılmadım ne durumdayım tam bilmiorum:)mawaaaaay avatarına hayran kaldım süpermiş. :)
Bugün yemek açısından rezil ötesi bir gün geçirdim. Sabah markette yoğurt kalmamış, yoğut yiyemedim. Tost yedim. Öğlen yemekli bir toplantı vardı. Biz de ev sahibiydik. Dolayısıyla önümüze ne konduysa yemek zorunda kaldık. Tatlı kısmına kadar gaaayet güzel gidiyordum ki beyaz çikolatalı browni yapmışlar. Ama naasssıl güzel anlatamam. Önce yarısını yiyip bıraktım. Sonra toplantı uzadıkça diğer yarısını da miniiiiik miniiiiik tırtıklayarak yedim bitirdim.
Akşam yine eve 9'a doğru gideceğim. Ofiste sandviç falan yemeyi planlıyorum. Umarım yarına kilo almış çıkmam.
Bugün anti-Dukan diyeti uyguluyorum. :)
Sizlerin nasıl gidiyor?
inş..şekerim yazdıklarının hepsine katılıorum gercekten eski kıyafetlerin ıcıne girebiliyor olmak insanı manyak derecede mutluediorVe bugun yazlıklarım çıkardım kızlaar
Nasil şaşırdım icine bile giremediğim ceketler etekler hepsi super oldu hatta bazıları bol bile
Nasil mutluyum
Bazı oyuncakları saklanıp tekrar bı süre sonra verildiğinde mutlu olan cocuklar gibiyim
Sanki alışverişe çıkıp dünya kadar kıyafet aldım
Ve giydiğim herseyi uzun bı aradan sonra üzerimde begendiim
Kilo vermek harika bı duygu
Hic durmayalım bayanlaar
Verebildiğimiz kadar verelim incelik olalimm hepimiz ins
Bilgecim mesaj yazarken üstteki işaretlerde gülen yüz var ona tıkla,istediğine tekrar tıkla...Amaaaan ne olacak senarist ha ben ha Nurcan. :) Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için. \o/
PS: Biri bana şu şirin smiley'ler nereden yapılıyor öğretebilir miiiii?
Canım ya hem hastalık hemde emzirmek zor gelir sana,inşaallah çabuk iyileşirsin...Arzu yeni hoca iyidir bak her zamankinden farklı tempo vücuda iyi gelir bence.
Arzu, walla halsizlik hat safhadaydı dün ama bugün şükürler olsun daha iyiyim.
walla senin dondurmaya laf ederken gördün mü bak 2 gün sonra ben de yedim, buna da ilahi adalet derler
neyse, napalım o kadar da olsun, bebek emziriyorum ne de olsa ( bu da benim bahanem olsun)
menünü çok beğendim Arzu, cumaya hayırlı haberlerini bekliyorum
Sadece meyve eksik kalmış canım,temizlik gibi spor var mıselam şekerleer
sabahki bugday ekmekli tostumdan sonra bir temizliğe aşladım
öğle yemeğini bile yiyemedim
çok aşka gelince temizlikte böyle oluyor:) ama bir bardak süt içtim
biraz önce 4 ızgara köfteyle ayran içtim
şimdide yeşil çayımı aldım geçim pcnin karşısına:)
Canım ya hep aklımdasın valla dün ders çalışıyorsun diye girmemiştir diye düşündüm ama hasta olmandan da korktum doğrusu...Sınava da az kaldı aman çalış sen arada uğra durum bildir yeter bize...ben gelince mi sustunuz aşk olsun...Zaten o kadar kişinin içinde bir tek arzu abla(samanyolu) merak etmiş beni...Kaptanımız öldü mü kaldı mı düşünen yok tabi
Ben senin poğaçalarından istiyorum Nurcan yaaaa...Menün güzel,poğaça da sebzeliymiş,herşey dengeli,suyu da içtiğini tahmin ediyorum...sabah : 1dilim ekmek biraz peynr domates 2 lıght salam
ara:10 badem ve nescafe sekersiz
öğle:1 sebzeli poça
akşam:1 tabak semizotu yoğurt 1 dilim ekmek
ara: armut
böyle birşey oldu bugun yarın ola hayrola artık
mawaaaaay avatarına hayran kaldım süpermiş. :)
Bugün yemek açısından rezil ötesi bir gün geçirdim. Sabah markette yoğurt kalmamış, yoğut yiyemedim. Tost yedim. Öğlen yemekli bir toplantı vardı. Biz de ev sahibiydik. Dolayısıyla önümüze ne konduysa yemek zorunda kaldık. Tatlı kısmına kadar gaaayet güzel gidiyordum ki beyaz çikolatalı browni yapmışlar. Ama naasssıl güzel anlatamam. Önce yarısını yiyip bıraktım. Sonra toplantı uzadıkça diğer yarısını da miniiiiik miniiiiik tırtıklayarak yedim bitirdim.
Akşam yine eve 9'a doğru gideceğim. Ofiste sandviç falan yemeyi planlıyorum. Umarım yarına kilo almış çıkmam.
Bugün anti-Dukan diyeti uyguluyorum. :)
Sizlerin nasıl gidiyor?
ben gelince mi sustunuz aşk olsun...Zaten o kadar kişinin içinde bir tek arzu abla(samanyolu) merak etmiş beni...Kaptanımız öldü mü kaldı mı düşünen yok tabi
vay be 4 kilo daha verirsem mezun oluyormuşum onca zaman nasıl gecti buraya geldiğimde tombul ve 6 aylık yeni anneydim sanırım zaman hızlı geçiyor diyorlar ya haklılar:)gerçi 1 seneye yakındır buralarda dolanıyorum neyse üstün performansımdan bahsetmiyim fazla:)
Canım ya hem hastalık hemde emzirmek zor gelir sana,inşaallah çabuk iyileşirsin...
Sorma hoca değişimi iyi oldu aslında,biraz çılgın bir hoca çünkü o da yeni doğum yapmış doğum kilolarından kurtulmak istiyor,canımızı çıkardı resmen,bugün heryerim ağrıyor...Cumayı bende merakla bekliyorum inan... Bugün biraz kaçtı aslında...
Arkadaslar ben maalesef yarin da persembe gunu de egitimler sebebiyle gun icerisinde burada olamayacagim. Cepten girebilirsem girecegim. Bilgisini vermek istedim. Aksamlari burada olurum mutlaka. Bu iki gun de herkese bol kilo kayiplariiiiiiiii o/
bugün menüm şöyle olacak:
sabah:6 zeytin 1 kk peynir 1,5 dl tuzsuz tam tahıl ekmeği 1 br süt
ara:5 badem
öğle 1 kepçe mercimek çorbası
ara:1 br. süt 5 badem
akşam 2 kase çorba 2 dl tam tahıl ekmeği(tuzsuz)
ekmeği annem evde yaptı...
su falan onları erkenden belirlememeliyim.Daha sonra belirteceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?