Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ah ah, Adana'nın sıcağını bilmez miyim öyle böyle olmaz. kolaylıklar diliyorum ne diyeyim. nasipse Adana'ya gelince sana uğrar bir saç kestiririm artık :) gerçi genelde bayramda geliriz ama nasip İnş.

walla güzel sözmüş, hemen yazayım bir yere

evet, sen gerçekten sevmişsin anladığım kadarıyla. canını sıkma artık diyeceğim ama gönül de ferman dinlemez öyle değil mi? ama bir de geçmişle yaşanmaz gerçeği var. mutlu olmak için ileriye bakmak lazım. umarım çok çok mutlu olursun bundan sonraki hayatında..

canım bu arada ben kaçırdım galiba, sen çalışıyor muydun?

perdeleri ben 1 ay önce yıkadım ama ütülememe gerek kalmıyor benim. alırken özellikle ütü gerektirmeyeni almıştım, bir de yerlere kadar perdelerim ütülesem halim ne olurdu acep.

neyse yaktığın kilolar yanına kar kalsın bu yorucu günden.

bu arada ben nesquik'e bayılırım :)

Bence o yaş krizleri hiiiç bitmiyor Hilalcim inan bana...:13:

aman Allah'ım
aslına bakarsan düşünüyorum bazen, ergenlik dönemi vs vs, hani çocuk büyüdükçe derdi de büyür derler ya, doğru mu ne

Allah sağlık ve huzur versin hepimize ve yavrularımıza, gerisi olur gider allah'ın izniyle...

harika, menüyü beğendiğim gibi 100 mekiğe de hayran olsun MaşaAllah diyorum darısı başımıza Arzum

Fatoş ben malesef menünü beğenmedim canım. akşama kadar bünyeni aç bırakmışsın sadece elma ile. verdiğin kilo az değil gayet iyi bence hiç dert etme kendine.

olmadı Nurcan, hani nerde zero

alıştım senin zerolara :))

bu arada, 5 saat gayet iyi ama akşam nasıl uyudun merak ediyorum. eminim başın yastğa deymeden uyumuşsundur

Bilgeee, kolaylıklar tekrar. haftada bir tartılanlardan mısın sen? bence gayet iyi kilo vereceksin bu hafta da

Günaydın canlar..güne güzel başladım sevdiğimi görücem diye ama 4. Ders hoca bizi bir yere götürmeyi planlıyor.ben onu 5. Ders görebilirim sadece..gitmek istemiyorum o konferansa onu son kez gorücem çünkü. Son kez bakıcam aylardir acı çektiren gözlerine...dua edin bana da gitmeyelim konferansa...

ece, selam canım. o kızı gidip dövesim geldi ama boşver efendilik snde kalsın. böyle durumlarda o kişiyi hiç kale almazsan emin ol daha çok sinir olacaktır

stres altında bende de iştah kalmıyor

hemde nasıl uyudum ama sabah 7 de uyandım oğlum sayesinde

günaydınlar şaşıbeş gibi bakıyorum ekrana uykusuzluktan ve yorgunluktan..
herkeze alıntı yapamadım ekrana zor bakıorum bu sabah,
bir duş alayım en güzeli..
buarada istanbulda ve sanırım yurdun genelinde kapalı gri sisli puslu bir hava hakim..

Hilal zero içtim canım 1 bardak

neler oluyor okullarmı kapanıor nie son kez ececim

günaydın
hilal ,nurcan,ece
cumaya 1 kala durumlar nasıl
tartıldınızmı itiraf edin hadi
ben tartıldım bugünde 70.4 üm pazartesiden beri durum böle
bkalım ne zamn 6 lara tam tahtımı kuracağım

Çünkü sinavlar bitmek üzere okula gelmeyeceiz bundan sonra çoğunlukla...zaten kısıtlıydı görme olanağım...ama bir fikrim var.2 hafta sıkı bir diyet yapıcam spor falan okula arkadaşımı görmeye diye gelecem şöyle bir trip yapıcam.bu erkeklerin yüzüne gülmeye gelmiyor...

evet sonradan düşününce bana da az gibi gelmedi ama başta hızlı verirsin sonra yavaşlar kilo verme derler ya...şimdiden bu kadarsa sonradan ne olur bilemedim..

elma diyetinde böyle hatta akşam da yemek yok elma var...bu siteden okumuştum...gerçi benim bu diyeti seçme nedenim iş yerinde sağlıklı bi yiyecek bulma ihtimalim olmayışı...yanımda da götüremem...elmaları yanımda götürüp gün boyu yiyorum...aç kalmıyorum inan, ama sağlıklı olmayabilir tabi o ayrı..

seng adın ece galiba..bu sene sınava girceksin sanırım..zor olmuyo mu hem diyet hem çalışma...hangi üni hangi bölüm düşünüyosun..çizelgene göre çok iyi kilo vermişsin eminim hedefine de ulaşırsın...çok azimli gördüm seni..herşey gönlüne göre olsun

hah, oldu şimdi. yok bişey eksik diyordum işte bugün buldum. eksiğimiz zero idi, o da tamam oldu

günaydın
hilal ,nurcan,ece
cumaya 1 kala durumlar nasıl
tartıldınızmı itiraf edin hadi
ben tartıldım bugünde 70.4 üm pazartesiden beri durum böle
bkalım ne zamn 6 lara tam tahtımı kuracağım

ben tartıldım 69 kiloyum. yarına Allah kerim bakalım. seni de yakın zamanda yanıma bekliyorum yol arkadaşım :13:

günaydın arkadaşlaaarrrrrr.............
nasılsınız. dün gelemedim kusura bakman. çok yoğundum. bugün kahvaltımı yazayım.
1 dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin
1 dilim peynır
yeşil çay

Şükürler olsun konferansa gitmedik ve şu an sevdiğim karşımda...şu an zor bir an yasamaktayım.her ne kadar olsa umutlanıyo insan ışte.herkes nerede...

hasretle yarışıyordum bi tatile gittim geldim ben kilo aldım o verdi kaçtı gitti hasret
yetişeceğim sana canım ben bu hafta yoğunluktan hiç yeşilçay içmedeim belki ödemmde vardır
bugün bitki çayı içim bolca belki tartı süpriz yapar banada
bide eşime yarın tartıyı saklatacağım çok sık tartılıyorum hastalık oldu
süpersin inş yarın 68 i görürsün
sen eliptik yaptınmı bu hafta rapor ver bakim

Son düzenleme:
Süper annede gelmiş.arzu ablam nasılsın.epeydir konuşamıyoruz.senin oğlunla durumlar ne oldu?

Yani Hilalcim tecrübe konuşuyor burada,büyükte zor bir ergenlik geçirdik,hala da zor bir çocuk ya neyse,Küçük sakin bir çocuktu,ergenlikte sakin geçiyor,sadece aşık...

Neden son kez göreceksin ececim,aynı dönem değil misiniz bak merak ettim şimdi...

Nurcan ben bukadar yiyecekle 5 saat yürüsem bayılırdım herhalde,canımya ne zorun vardı 5 saat yürüdün...Menün güzel ama az...
İyi kurtarmışsın arkadaşım,şansın varmış...Menü çok güzel olmuş

ay canım ne çok yürümüşsün maşallah. birde az yemişsin. ne mutlu sana. tabrik ederim
ne güzel ben olsam hepsinden yerdim.irade sahibi olmak güzel bişey
canım böyle tipler hayatın her köşesinde var malesef. onlardan kurtulmak mümkün değil bence. çünkü heryerde bulabilirsin onları.ben artık böylelerine kafamı sallayıp geçiyorum. ciddiye alıp cevap bile vermiyorum. sıkma sende canını. normal bi tip olsa canını sıkardın ama zaten normal değil anladığım kadarıyla...ha bazaende yapıştırıyorum lafı. o çözmeye çalışırken epey zaman geçiyor. sende rahatlamak istersen öyle yap:)
ah canım benim. ben sana yardım ederim:))) istersen 2000lere vurdururum:)
süpersin. menün ne güzelmiş.sporda var daha ne olsun

canım iyi bence kilo vermen. azar azar sağlıklı olur işte. hem yediklerinde çok değil.

Süper annede gelmiş.arzu ablam nasılsın.epeydir konuşamıyoruz.senin oğlunla durumlar ne oldu?
Ececim karar verdik küçük oğlum seneye öss ye girecek,Ankara yı kazanabilirse gidicez,şimdilik böyle kararlar...O da ne okuyacağına tam karar veremedi ama makine müh.ağırlıklı gözüküyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…