- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.721
selamlar ancak gelebildim gün içinde taksimdeydim süper enerji veriyor taksim bana gençlik yıllarımı hatırlatıyor bana:)
taksime gidipte midye yemeden gelinirdi yedi geldim birda gs şampiyonluğu süper oldu:)
bugun yediklerimi yazım size berbatım berbat
sabah:1 dilim ekmek üstüne peynir domates
ara:haslama mısır kücük bardakta
öğle:yarım ekmek kokoreç ve bir porsiyon midye
bunların üstüne yürüdüm koştum zıpladım tabi bu saate kadar anca duruldum öyle yani bugun belki güzel örnek olamadım ama en azından annemle babamın tatlı tekliflerine hayır dedimya orda kendimi çok tebrikettim ehehe hadi neyse kimse yok bu saatte sonra görüşürüz :112:
kızlar selam haftalık 60 mesaj zorunluymuş..benim o kadar yazmam çok zor, hem çalışıyorum, hem oğlum daha küçük, yapamayacağım şey için söz vermeyeyim...size başarılar..inşallah herkes hedeflediği kiloya ulaşır sağlıkla...hoşçakalın..
selamlar ancak gelebildim gün içinde taksimdeydim süper enerji veriyor taksim bana gençlik yıllarımı hatırlatıyor bana:)
taksime gidipte midye yemeden gelinirdi yedi geldim birda gs şampiyonluğu süper oldu:)
bugun yediklerimi yazım size berbatım berbat
sabah:1 dilim ekmek üstüne peynir domates
ara:haslama mısır kücük bardakta
öğle:yarım ekmek kokoreç ve bir porsiyon midye
bunların üstüne yürüdüm koştum zıpladım tabi bu saate kadar anca duruldum öyle yani bugun belki güzel örnek olamadım ama en azından annemle babamın tatlı tekliflerine hayır dedimya orda kendimi çok tebrikettim ehehe hadi neyse kimse yok bu saatte sonra görüşürüz :112:
Amin canım...Bu arada iyi ki hatırlattın şu mesaj sayma işini yahu sen saymasan bende unutacağım :)MESAJ 9
Ayy yerim ben onu,Rabbim hayırlı ömürler versin..
buldum canım :) saol.Ekleniyor canim
Harekete göre ekle kısmından
MESAJ 10
İyi akşamlar arkadaşlar,yine yorucu bir gündü,sabah oğlumu hastaneden çıkarttım,temizlik yaptım,arada gelen giden oldu,yemek,çamaşır derken akşam oldu valla
Yarın sabah yine hastaneye gidicez,tampon çıkarılıcak,çok sıkıntısı var,yarına rahatlar inşaallah...İnanırmısınız anneme daha hediye alamadım,yarın hastane dönüşü bakıcam,ne alıcam bilmiyorum
ayrı ayrı hesaplanıyor cicim onlarGünaydın canlar...
Ayrıntılı sohbete geleceğim ama önce birşey sormalıyım.annem bayat olan ekmekleri(tam tahıl) doğramış üstüne peynir kekik pul biber sivri-carllston biber koymuş yağ tuz koymadan fırına atmış.2 dilim de hindi salam.
Onların kalorilerini ayrı ayrı mi hesaplayayım?
sen denk geldiği gibi diz ne zor kurallarmış bunlar böyle yaw sonuncu olanın vay başına :)şimdilik bunları düşündüm.
Haftada 60 mesaj zorunlu olacak.
Haftanın sonuncusu (takım içinde) haftalık mesaj sayılarının listesini yapacak.
Mesaj sayısı en az olan üye sıradaki etapta(cuma günü yani) bildirim listesine yardım edecek.
Haftada 60 mesajı aşamayan üye eksik kalan mesaj sayısını bir sonraki haftaya ekleyecek.Hergün farklı zamanlarda en az 4 kere takıma girecek.
Her hafta bir üye menüsünü yazan yazmayan bunlara yorum yapan yapmayan listelerini çıkaracak ve uyaracak.
liste sırasını Siz mi oluşturursunuz yoksa ben denk geldiği gibi dizeyim mi?
ayrı ayrı hesaplanıyor cicim onlar
sen denk geldiği gibi diz ne zor kurallarmış bunlar böyle yaw sonuncu olanın vay başına :)
görcez bakalım nasıl olucak ehehe ece benim eve tadilat yapıcaklar cuma c.tesi pazar beni arayıpta bulamazsanız haberiniz olsun
canım nasıl arayalım ki ancak merak eder dururuz :) sana kolay gelsin...
İyi akşamlar kızlaar
Bugun çok güzel ve yogun bir gundu, ama maalesef diyet acısından çok kötüydü
Anneler gunü dolayısıyla kahvaltıda annemlerdeydik
Maalesef kahvaltım gozlemeyle başladı
Ögeden sonrada babanemlerdeydik tüm kuzenler
Pasta borek vb
Ama çarşıya çıktık epey gezdik ne kadar dengelemisimdir bilemiyorum
Ama olsun bu gunde yaklaşık bir aylik diyetimin hediyesi olsun bana
Yarın tam gaz devam ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?