Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Msj 33
Nurcancim oooh ne güzel yapmışsın, gezmissin, o kadar abartmamissin bence , sonuçta epeyce kalori yakmissindir

kızlar selam haftalık 60 mesaj zorunluymuş..benim o kadar yazmam çok zor, hem çalışıyorum, hem oğlum daha küçük, yapamayacağım şey için söz vermeyeyim...size başarılar..inşallah herkes hedeflediği kiloya ulaşır sağlıkla...hoşçakalın..

Günaydın canlar...
Ayrıntılı sohbete geleceğim ama önce birşey sormalıyım.annem bayat olan ekmekleri(tam tahıl) doğramış üstüne peynir kekik pul biber sivri-carllston biber koymuş yağ tuz koymadan fırına atmış.2 dilim de hindi salam.
Onların kalorilerini ayrı ayrı mi hesaplayayım?

sen bilirsin canım.Biz pasif olan takımımızaı aktif hale getirmek zorundayız ne yazık ki...

oh oh oh çok sevindim canım mutlu olmana...

MESAJ 9
Ayy yerim ben onu,Rabbim hayırlı ömürler versin..
Amin canım...Bu arada iyi ki hatırlattın şu mesaj sayma işini yahu sen saymasan bende unutacağım :)
Ekleniyor canim
Harekete göre ekle kısmından
buldum canım :) saol.

geçmiş olsun süper anne :) geçer allahın izniyle hepsi allah daha kötüsünden sakınsın

şimdilik bunları düşündüm.

Haftada 60 mesaj zorunlu olacak.
Haftanın sonuncusu (takım içinde) haftalık mesaj sayılarının listesini yapacak.
Mesaj sayısı en az olan üye sıradaki etapta(cuma günü yani) bildirim listesine yardım edecek.
Haftada 60 mesajı aşamayan üye eksik kalan mesaj sayısını bir sonraki haftaya ekleyecek.Hergün farklı zamanlarda en az 4 kere takıma girecek.
Her hafta bir üye menüsünü yazan yazmayan bunlara yorum yapan yapmayan listelerini çıkaracak ve uyaracak.

liste sırasını Siz mi oluşturursunuz yoksa ben denk geldiği gibi dizeyim mi?

Badem, yağ oranı açısından oldukça zengin ve 100 gramında 600 kalori bulunan bir yemiştir. Badem protein, potasyum, magnezyum, kalsiyum, demir, çinko ve E vitamini gibi pek çok vitamin ve mineral barındırır.Bu özellikleri sayesinde antioksidan özelliği vardır ve E vitamini ile cildi güzelleştirir. Ayrıca antikanser besinler arasında yer alır ve kolesterolü düşürür.Bademi yemenin en iyi şekli ise çağla badem şeklidir. Taze ve henüz kabuklu haldeki bu badem çeşidi kavrulmuşlara oranla daha yararlıdır.Badem hemen çürüyebileceği için buzlukta veya karanlık ortamlarda saklanmalıdır

alıntıdır.

geçenlerde konusu geçmişti bunu buldum...

ayrı ayrı hesaplanıyor cicim onlar
sen denk geldiği gibi diz ne zor kurallarmış bunlar böyle yaw sonuncu olanın vay başına :)

görcez bakalım nasıl olucak ehehe ece benim eve tadilat yapıcaklar cuma c.tesi pazar beni arayıpta bulamazsanız haberiniz olsun

Kurallarımızın şimdilik son hali...Umarım işe yarar.

1-Haftada 60 mesaj zorunludur.(görevi tamamlamış olmak için peş peşe yazıp tekrar mesaj atmayanlar 2 kez uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.)
2-Herkes her gün rapor verecektir.(yeşilçay, su, menü, spor...)
3-Herkesin kilo cetveli olacaktır.(üyeler birbirinin durumunu görmeli)
4-Diyetini bozup motivasyonu düşenler ayrı bi kümeye alınacak kendilerini toparlamaları için süre verilecek.Süre sonunda toparlanması halinde ödüllendirilecek.Aksi halde grupdan uzaklaşma cezası alacaktır.
5-Eğer üye sıkı bir takipçiyse 3 kez bildirimde bulunmadığında uyarılacak 4.de diskalifiye olacaktır.orta halli bir takipçiyse 2.de uyarılacak 3.de diskalifiye olacaktır.Habersizce uzaklaşan üyeler uyarısız diskalifiye olacaktır.
6-Haftanın sonuncusu (takım içinde) haftalık mesaj sayılarının listesini yapacak.
7-Mesaj sayısı en az olan üye sıradaki etapta(cuma günü yani) bildirim listesine yardım edecek.
8-Haftada 60 mesajı aşamayan üye eksik kalan mesaj sayısını bir sonraki haftaya ekleyecek.Hergün farklı zamanlarda en az 4 kere takıma girecek.
9-Her hafta bir üye menüsünü yazan yazmayan bunlara yorum yapan yapmayan listelerini çıkaracak ve uyaracak.
10-Her Cuma saat 12:00 da kilo bildirimleri tamamlanmış olacak.Herkes kendi yüzdesini hesaplayacak.12'den önce bildirim yapamayacak olan perşembe akşamından bildirecek.
11-Meşgul olanları anlıyorum tabi ki ama benim görevim takımın motivasyonunu artırmak, aktif hale getirmek.
12-Yeni gelen üye ilk bildiriminde şunları yazacak:
geçen haftaki kilo:
bu haftaki kilo:
hedef kilo:
ad**:
nereden(il**):
meslek**:
çocuk**:
** tamamen tanımak amaçlıdır.
13-Yeni gelen üyeler 2 hafta deneme süresinden geçecektir.

İyi akşamlar kızlaar
Bugun çok güzel ve yogun bir gundu, ama maalesef diyet acısından çok kötüydü
Anneler gunü dolayısıyla kahvaltıda annemlerdeydik
Maalesef kahvaltım gozlemeyle başladı
Ögeden sonrada babanemlerdeydik tüm kuzenler
Pasta borek vb
Ama çarşıya çıktık epey gezdik ne kadar dengelemisimdir bilemiyorum
Ama olsun bu gunde yaklaşık bir aylik diyetimin hediyesi olsun bana
Yarın tam gaz devam ins

olsun canım sorun etme...arada olur...afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…