- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.681
Msj 18
Eceeeee o listeye gireceemm , girmeliyiiiim , girmek istiyorumm, paylasimida tavanlara vuracaaam ins :))
msj 17
5. Takım 256. Etap etap birincisi
hasretttt 67,1/67,1/0,0/%0,00
tgdg 68.2/67.8/0.4/%0.59
Samanyolu 68,2/67,8/0.4/%0.58
maway 72/72/0,0/%0,00
Cocostar 69,7/68,2/1,5/%2,15
seng 56/54,5/1,5/%2,68
CarpeNoctem 99,6/96,8/2,8/%2,81
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%1,26)
arkadaşlar 1. olmuşuz , tebrikler ...bu hafta kilo alan olmamış çok sevindim , gelecek hafta diğer arkadaşlarımızda listeye girince daha da iyi olacağız inş ...
nisse -46 ve tuni , paylaşımlarınız oldukça iyi başladı bugün ...inş haftaya sizi de liste de göreceğiz kızlar ....hadi bakalım bu hafta kaçamak olmadan bir yarışalım ...
öyle çikolatalardan falan bahstmeyelim lütfen , beni yoldan çıkarıyorsunuz bak ,zaten tatlıya dayanamıyorum ...
msj 19
böyle hırslı olalım , sen hepimizi geçersin canım eminim yaz bittiğinde bütün fazlalıklar gidecek ....hadi bakalım , düzenli beslenelim , su ve yeşil çay + sporla güzelleşelim ...
Msj 19
Ama bu nesquikli sut baktım ben kalorisi 150 bı ara ogün olarak tuketilmezmi, bir bardak sut bı kasik nesquik:))
bı ara ögundeki sut meyve yerine, surekli degil tabi ama nefside koreltmek adina hem de kendini iyi hissettiriyor:))
Msj 20
oğlumun 27 Temmuz'da ilk dogum gunü var ins, o gün incecik olup çok güzel bı elbise giymek istiyorum:))
Msj 22
Günaydın herkese gerçi tatil gunü herkes uyuyordur ama biz olgusumla coktandir ayaktayiz:))
Uyumayı ozlediiiim:))
günadı canm
ben aslı
eylülden beri takımdaydım
güzellik salonum var
geçenlerde işlerim yoğun oldugu için paylaşımım az oldugundan kendi isteğimle listden ayrılmak istedim
arkadaşlara haksızlık yapıyormuşum gibime gldi
sadece listeden ayrıldım ama yine gelip yazıyorum buraya
her hafta listedeymişim gibi kilo bildiriide yapıyorum
öyle işte :)))
Msj 15
Mawaycim senide çok merak ediyorum bahsedermisin kendinden
Azimliyim hepinizi taniycam:))
bende yeşil çay içemeyenlerdenim ama bırde senın dediğin gibi deneyeceğim sağolHazır poşet çaylardan bahsediyorsun sanırım, ama ben yesil cayın her türlüsünü denedim yok içermiyorum maalesef, elmalisini yaseminlisini vs olmadı ama birkaç gündür aktardn aldığım yesil cayı kabuk tarcinla demleyip bardagada traş limon, yesil cayı hic içermem sanmıştım ama benim gibi içemeyenler denesin mutlaka gercekten güzel oluyormuş:))
canım bizler sumo falan değiliz dünyanın 8. harikaları olmaya adayız.çıtır bir geleceğe sahibiz ve kararlıyız...beim sevdiceğimde kemik torbası yahu :) öylede kötü oluyor.düşünüyorum ona kavuştuğum günleri görürsem koluna giricem ama giremiycem çünkü kemik var sadece
hayde dön artık takımada başla maratona..
..
msj 14
Özlemcim hoşgeldin , bir gelip bir kaçıyorsun arkadaşım nerelerdesin , öyle bizi terkedersen kilo alırsın , başsağlığı mesajı yazmıştık ...sonra meşgulsün diye soramadık ...
Eşin seni hırslandırmak istemiş , hadi bakalım eşlerden daha zayıf olmalıyız , yan yana olmuyor yoksa
hosgeldin canımmm bebişinin kızmı oğlanmı benımde 3,5 yaşında bi oğlum varMsj 16
Aımın ins cumlemizinkine:)) benimki 9 aylik dediğin gibi Cook tatli, ama bı o kadarda hareketli saniye yerinde durmayan, bı sincap:))
ayyyy öyle iyi anlıyrum ki seniiiMsj 22
Günaydın herkese gerçi tatil gunü herkes uyuyordur ama biz olgusumla coktandir ayaktayiz:))
Uyumayı ozlediiiim:))
Günaydın kızlar. Öncelikle birinciliğinizi tebrik ediyorum. Çok iyi bir sonuç aldınız bu hafta. Umarım hep böyle gider.
Önce kendimi tanıtayım ben kardeş takımdan Ebru.
Şu sıralar paylaşım topiğinde kardeş takımlarla ilgili bazı sorunlar yaşanıyor. Bende kardeş takımıma uğrayıp ne va ne yok bakmaya geldim. Arada bir uğrayalım birbirimize. Sadece cumadan cumaya olmasın.
selammm kk gözel hatunlaruuu
bende yeşil çay içemeyenlerdenim ama bırde senın dediğin gibi deneyeceğim sağol
döndümmmm döndümmmm dönmemmmi diyetime de dört elle sarıldım gaptanımmm menimmmmm seviyorum seniii
ya sorma bir sürü badere atlattım ama buradayım ve de tam bir hısrla
başsağlığı dileklerinizi okudum hepnize tek tek teşekkürlerde de bulundum ama problem nedir bilmiyorum mesajım yok topikde
tekrar teşekkür ederim sizler iyiki vasrınız
eşim üzülüyor kilolu olmama hasta olmamdan korkuyor artık üzmücemgörecek o japon balığını
hosgeldin canımmm bebişinin kızmı oğlanmı benımde 3,5 yaşında bi oğlum var
ayyyy öyle iyi anlıyrum ki seniiihepsi inan bana geçip gidecek
selam canım.Ben de sizleri seviyorum :)selammm kk gözel hatunlaruuu
döndümmmm döndümmmm dönmemmmi diyetime de dört elle sarıldım gaptanımmm menimmmmm seviyorum seniii
hosgeldin canımmm bebişinin kızmı oğlanmı benımde 3,5 yaşında bi oğlum var
kaptanım ben 92.3 kilo dönüş yaptım bilgine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?