- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.701
ben istanbuldan nurcan 15 aylık bir oğlum var canım kimyagerim ama şuanda işe ara vermiş bulunmaktayım :)
Kızlar lütfen paylaşım alanını takip edin.Orası tüm üyeleri ilgilendiren bir yer.Son zamanlarda ayrılan kaptanlar vs hakkında bir tartışma konusu var şu anda.Sizlerde bu yarışmaya dahilsiniz lütfen takip edin...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-508.html
Benimde oğlum var, ama hem dunyanın en güzel duygusu hemde en zor ısı:)) ve benimki cidden o minicik haliyle saniye durmuyor, tuvalete gitmek bile bı olay :))
selam canım.Ben de sizleri seviyorum :)
ne o kız bebiş kızsa oğluna mı alcan
canım bana vermen gereken bilgi bu cuma tartıldığında çıkacak olan kilo, en son bildirimde yazılı olan kilo ve kaçıncı etapta ayrıldığın
Msj 26
Öğle sadece nesfit yedim, aksam yine dışarıda olacağız öğlen biraz hafif geçsin istedim, gerçi bu nesfit ne kadar hafif emin değilim, çok kalorisi olduğunuda söyleyen de var onu yiyerek zayıfladım diyende siz ne düşünüyorsunuz..
Msj 23
Memnun oldum aslicim, senden bahsetti kızlar:)) nasil kilo verebiliyormusun peki, yogun çalısmada çok zor ara öğünler kaynar, özel yemek yapmaya fırsat bulunmaz genelde dışardan yenir biliyorum, bende esimin eczanesinde bı süre çalışmıştım biliyorum
O donem kolesterolüm bile fırlamıştı öğleleri kasarli pide filan yemekten
Aksam eve gelince zaten yorgun olunuyor ertesi gün öğlene birseyler hazırlayayım dışardan yemeyeyim diye ama olmuyordu
Çok haklısın canım mutlaka herkesin takip etmesi gereken bir topik ama birçok üyenin haberi bile yok öyle bir yerden. Güzel bir uyarı. Tebrik ederim sen
canım uyarıyı yaptım ama acaba okuyan oldu mu? :)
MESAJ 8Msj 20
oğlumun 27 Temmuz'da ilk dogum gunü var ins, o gün incecik olup çok güzel bı elbise giymek istiyorum:))
MESAJ 9Günaydın fıstıklar...şimdi misafirliğe kahvaltıya gidiyoruz.bebek kırklanacakmış bugün.erken gelirim ama eve ders çalışmalıyım.
yaa bişrey sorucam canlar kalori sepetinde hareketleride ekleyemiyor muyuz?
Bu arada ececim tickerindan anladığım kadarıyla 16 kilo vermissin ne super bisey bu, ne kadar sürede verdin bu kiloları ve 56 kilo gayet iyi inceciksindir zaten sen 48 kiloda çok az degilmi:)), boyunu merak ettim birde profilindekide senin foton olmalı degilmi:))
MESAJ 8
canım Allah bağışlasın yavrunu,en tatlı zamanları...Temmuza daha çok var,başarırsın eminim,hepimiz birlikte başarıcaz...
Herkes kendini tanıtmış,ben kalmışım.Adım Arzu,takımın ennnn yaşlısıyım43 yaşındayım,benimde iki oğlum var,23 ve 17 yaşlarındalar..Ben takıma girdiğimden beri 3 kilo aldım maalesef Hafta içi diyetisyenden randevu alıcam...
MESAJ 9
Ayy yerim ben onu,Rabbim hayırlı ömürler versin..
MESAJ 10
İyi akşamlar arkadaşlar,yine yorucu bir gündü,sabah oğlumu hastaneden çıkarttım,temizlik yaptım,arada gelen giden oldu,yemek,çamaşır derken akşam oldu valla
Yarın sabah yine hastaneye gidicez,tampon çıkarılıcak,çok sıkıntısı var,yarına rahatlar inşaallah...İnanırmısınız anneme daha hediye alamadım,yarın hastane dönüşü bakıcam,ne alıcam bilmiyorum
MESAJ 11Msj 31
Çok gecmis olsun kolay gelsin canım bende almadım daha hediye, en zor is, helede benim canim anneme bisey almak:))
MESAJ 11
aaa senin annen de benimki gibi anlaşılan zor beğenenlerdenYarın alacağım hediyeye de ne gerek vardı der,yada zaten vardı der ama alıcam
Ben geçen yıl varis ameliyatı oldum,hiç kilo almamam gerekiyor,şimdi aldığım 3 kilo beni mahvediyor,dikkat ediyorum aslında ama bir yerde terslik var,kendim başaramıyorum gaLİBA..Belki farklı bir şey uygularda,veririm şu kiloları,havalar ısındıkça ağrılarım artıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?