- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.741
MESAJ 13görcez bakalım nasıl olucak ehehe ece benim eve tadilat yapıcaklar cuma c.tesi pazar beni arayıpta bulamazsanız haberiniz olsun
MESAJ 14şimdilik bunları düşündüm.
Haftada 60 mesaj zorunlu olacak.
Haftanın sonuncusu (takım içinde) haftalık mesaj sayılarının listesini yapacak.
Mesaj sayısı en az olan üye sıradaki etapta(cuma günü yani) bildirim listesine yardım edecek.
Haftada 60 mesajı aşamayan üye eksik kalan mesaj sayısını bir sonraki haftaya ekleyecek.Hergün farklı zamanlarda en az 4 kere takıma girecek.
Her hafta bir üye menüsünü yazan yazmayan bunlara yorum yapan yapmayan listelerini çıkaracak ve uyaracak.
MESAJ 15selamlar ancak gelebildim gün içinde taksimdeydim süper enerji veriyor taksim bana gençlik yıllarımı hatırlatıyor bana:)
taksime gidipte midye yemeden gelinirdi yedi geldim birda gs şampiyonluğu süper oldu:)
bugun yediklerimi yazım size berbatım berbat
sabah:1 dilim ekmek üstüne peynir domates
ara:haslama mısır kücük bardakta
öğle:yarım ekmek kokoreç ve bir porsiyon midye
bunların üstüne yürüdüm koştum zıpladım tabi bu saate kadar anca duruldum öyle yani bugun belki güzel örnek olamadım ama en azından annemle babamın tatlı tekliflerine hayır dedimya orda kendimi çok tebrikettim ehehe hadi neyse kimse yok bu saatte sonra görüşürüz :112:
Takımlara girip girip duruyorum nasıl katılıcam diye hiçbirinden cevap yok.HU HUUU burdadamı kimse yokk ben nasıl giricem bu takımlardan birine
bu haftaki kilo:62
hedef kilo:50
ad**:hatice
nereden(il**):istanbul
meslek**:öğrenci (lise 2)
çocuk**:yok
Kuralları kabul ediyorum ama cetvel yapmayı bilmiyorum
Çok teşekkürlerr . Ben yarından itibaren başlıyimmi 60 mesajabende hemen pc açıp sana bir tane yapıyorum bir daha kine anlatirim sen yaparsın
Çok teşekkürlerr . Ben yarından itibaren başlıyimmi 60 mesaja
msj 23
kızlar merhaba , nasılsınız , dün ve bugün uğrayamadım ...eşim 3 aydır istanbuldaydı . yeni geldim , ben de bilg başına pek oturamadım ...geçmişi okudum , ama yorum yapamadım , oldukça yoğunum , nasip olursa yarından itibaren tekrar düzenli yazarım .
Ececim kuralları okudum , elimden geldiğince uygulayacağım , bu hafta inş 67 yi aşağı indireceğim ....
Annelerimizin anneler gününü kutluyorum ...
O zaman cumaya kadar mesaj 1 mesaj 2 diye yazmama gerek yok dimi ? cuma günü 00.00 dan itibaren başlayacağım.cuma günü 00.00dan itibaren 1 den başlıyoruz.Sen bu cuma günü sayıma dahil olacağın için takıma yazdığın ilk mesajdan say.
tam tersi canım sen bu takıma yazdığın ilk mesajdan say ve yaz sayıları artık..O zaman cumaya kadar mesaj 1 mesaj 2 diye yazmama gerek yok dimi ? cuma günü 00.00 dan itibaren başlayacağım.
Doğru anlamışmıyım ?
msj 25
şimdilik hepinize iyi geceler , aklım hep siz de , ama bir taraftan eşim , diğer taraftan annem ilgi bekliyor , çocukları saymıyorum bile , biraz onlarla oturayım , sonra uyku , yarın mesai var .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?