- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.801
sabahki kızartma hariç menünün beğendim Hasret. bu arada aynı kilodayız, şimdi çizelgene bakınca farkettim5. takımda birçok kişinin kilosu birbirine o kadar yakın ki, Nurcan, Aslı, Derya, Arzu, sen ben
ok, o halde ben ertesi sabah yazarım bir önceki günün menüzüsü. akşama ne yapacağım tamamen hayal gücüme kalıyor çünküönceden belirleyemiyorum
slm canlarr
bende özledim seni hilalcim
benmde haftasonu kaçamaklarım oldu
dün bayağı zengin bi kahvalttı yaptım(yumurta pastırma, peynir domates , taze nane pideyle)
akşamda fırında tavuk yedim salatayla
ara öğünde çilek yedim haftasonu diye 2 öğün oldu
cumadan beri tartılmıyorum
inş akşam eve geç gitmezsem eliptik yapabilirim
sen yap ihmal etme ama
aslında önceden kadada ayrlanmış menü daha rahat oluyo hilalcim
ben mesela sabah kalkıp günlük planımı yapıyorum bugün şunları yicem
aralarda bunları yicem şeklinde
tabi uymadığım günlerde oluyorda
bu şekilde benm kafa daha rahat ediyo
:))) bende onceden planlıorum ama bazen uymayablıorum malesf kı
kızlar 2 hazıran gorumcemın dugunu
bı elbıse war coook guzl onu gıymek ıstıoreum ıcıne gırmem ıcın 2 3 kılo wermem sart
acaba sok dıyetler mı yapsam ne dersınız
ece sana akran gelmiş:)hoşgeldin hatice istanbulun neresindensin?bu haftaki kilo:62
hedef kilo:50
ad**:hatice
nereden(il**):istanbul
meslek**:öğrenci (lise 2)
çocuk**:yok
Kuralları kabul ediyorum ama cetvel yapmayı bilmiyorum
aranıza bugübn katıldım kızlar beni de kabul eder misiniz:)
geçen haftaki kilo:54
bu haftaki kilo:54
hedef kilo:49
ad**:defne
nereden(il**):eskişehir
meslek**:sanatçı
çocuk**:yok(koca bile yok :)
şimdi bu bilgilerimi gören herkes diyicek ki 54 kilonun nesi fazla delirmiş bu kız..ama hiç öyle demeyin daha önce forumda açıkladığım özel bi durumum vargün be gün ben de uyguladığım rejimi sizlerle paylaşıcam..hepimize kolay gelsin sağlıklı kilo vermeler
bilge benimde aklımda inşallah ameliyat sorunsuz gecer cabuk iyileşip dönerÖncelikle aşağıda Hasreti gördüm mutlu oldum. özledik Hasreeettt
Aslım seni de özledim nasılsın? spor yapamadım diyorum utanarak. bugünden itibaren başlayalım tekrar tamam mı
Bilge bugün ameliyat olacaktı? girdi mi acaba ameliyata? umarım güzel geçer, hemen iyi olur aramıza döner.
kızlar 2 hazıran gorumcemın dugunu
bı elbıse war coook guzl onu gıymek ıstıoreum ıcıne gırmem ıcın 2 3 kılo wermem sart
acaba sok dıyetler mı yapsam ne dersınız
ahaha aynen ya gazz kardeşimm gazz o göbiş ne hamilesiwalla HAsret bendeki göbeği görünce sendeki bana hiç görünmedi güzelim. benim hamilelikte karnım çok çok büyük oluyor, her iki çocuğumda da öyle idi. e en az 6-7 ay eski haline dönmüyor. neyse ki küçülmeye başladı, babaannemden de onay aldım. ama yine de hamile sananlar olmuyor değil hala
ece sana akran gelmiş:)hoşgeldin hatice istanbulun neresindensin?
hoşgeldin tatlım gercekten kilon çok idealmiş
bilge benimde aklımda inşallah ameliyat sorunsuz gecer cabuk iyileşip döner
selam hasret senin değilde nişanlının göbeği daha belli fotoda:)
şok diet değilde sen protein dieti yap hatta gel bu hafta birlikte yapalım senle 3 gündü sanırım değilmi
ahaha aynen ya gazz kardeşimm gazz o göbiş ne hamilesi
hasret aydınlatcak şimdi biziNurcan, protein diyet nasıl oluyor beni bir aydınlatsan
tartılarla küstümm valla hiç tartılasım yok canım sırf bu yüzdenya kızlar moralim bozulduu , bugun sabah +400 cıktımneden bilemiyorum, tam hersey ne guzel gidiyor derken, regl dönemimde değil, tuzlu bişeylerde yemedim çok ödemdir desem, bilemiyorum
slm kızlar nasılsınız
hoş geldin grubakızlar ben sitede yeniyim ya aynımesajda nasıl birden çok alıntı cevaplıoruz bi bilen el atsa da bende öğrensem hiii:)?
ece sana akran gelmiş:)
selam hasret senin değilde nişanlının göbeği daha belli fotoda:)
şok diet değilde sen protein dieti yap hatta gel bu hafta birlikte yapalım senle 3 gündü sanırım değilmi
ben de iyiyim ama hafta sonu çoooook kötü şeyler yediiiiiiiiiiiimselam cnm iyidir senden naber
he he
onunda masllahı war cnm
yuzmeye baslıcz ıns en yakın zamnda
bna protoın dıetı yaramıo cnm yaa
ya kızlar moralim bozulduu , bugun sabah +400 cıktımneden bilemiyorum, tam hersey ne guzel gidiyor derken, regl dönemimde değil, tuzlu bişeylerde yemedim çok ödemdir desem, bilemiyorum
slm kızlar nasılsınız
ben de iyiyim ama hafta sonu çoooook kötü şeyler yediiiiiiiiiiiim
moralim çok bozuk...ölesiye ağlamak istiyorum....
selam, seni merak etmiştim ben de. hoşgeldin :)
hayırdır ne oldu ne için üzüldün bu kadar?moralim çok bozuk...ölesiye ağlamak istiyorum....
moralim çok bozuk...ölesiye ağlamak istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?