- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.881
Günaydın kardeş takımın çıtır hatunları.
Bizim takımın çıtırları uykucu olduğu için daha kimsecikler yok ortalıklarda. Bende kardeş takıma bir bakıp çene yapayım diye düşündüm
bızımkılerde uyuyolar sekerm ben warm sadce:2:
İki kişide sohbet etmeye sanırım. Kendi kendine konuşmaktan iyidir
sennle aynı durumdayz canm bende 87 den dustm bu kıloya smdıkı kılolarımzda asagı yukarı aynı
60 olcez mı acep
Evet canım yaaa sen söyleyince farkettim. Aşağı yukarı aynıyız. Ama benim hedef kilom 63. Sanırım o boydan kaynaklanıyor. Benim boyum 1.72 Ben hedefime ulaşacağıma inanırıyorum. Bence sende inan. Çünki inanmadan hiç bişey başaramazsın. Fotoğraflarınada baktım 87 den bu haline gelebildiysen eğer bu 8 kilo senin için hiç bişeydir. Motivasyonunu kaybetme. Mutlaka başaracaksın.
İkimizede kocaman birMaşallah
bende ınanıorum cnm
yaws yaws oluyo ama oluyo yanı
bnm 1 68 senden kısayım
Ama sende çok uzun görünüyorsun fotolarda. Biliyorsun ki son kilolar biraz zor gidiyor. Sabretmek lazım. Senin sadece göbek kısmın kalmış zaten eminim oda oturunca çıkıyordur. Çünki bir çok insanın oturduğu zaman göbeği çıkıyor. Sen bence mekik olayına ağırlık ver göbek için çok işe yarayacaktır. Onun dışında 60 kilo olduğunda fıstık gibi olursun.
günaydın kızlar menüleri hasret gayet güzel yorumlamış ona katılıyorum
dün bütün gün uykum vardı
akşam 9 buçukta uyudum sabah 7 de zor kalktım
ama çok dinlenmiş hissediyorum kendimi
birazdan dünkü menümü yazayım size
hasretciğim senn bugünkü menünüde pek beğnmedim
çok değil yediklerin ama öğlen düzgün menün olsa daha iyi olurdu
keşke şinitzel falan alsaydın
günaydınnn hatunlarrrrrrrrrrr
dün yoğun bi gündü öğlene kadar kadın geliyo temizliğe her pzartesi o yuzden oğlene kadar olamıym sonra sanki içime doğmuş gibi yemeklerimi yaptım birde çayın yanına kek yaptım kocişime yesin de şişsin diye
sonra oğlum öğlen uykusuna yatsada bende sizlere baksam diye debelenirken oğluş uyumadı bende aldım alışveriş merkezine götürdüm tamm çıkıyoken esimin halasının kızı eniştesi halası cocukları cumbur cemaat gezmeye cıkmışlar tabı pişti olduk e hadı eve gidelim caya corbaya derken kendımı mutfakda salata yaparken buldumyendi içildi memnun mesut yola vurdum onlar
laf aramızda olay olucak sulalade cokkkk emınımmmm evi temiz yemekler yapmış durmamıs cayın yanına da kek bile yapmış bir gelin oldum
neyse sonra eşim aradı arkadaşlarıyla yemeğe gidecekmiş bende tabı tabı git değişiklik olur dedimm bi de ona yemek bulaşık vallaa isyanlarda olurdum ev aldı başını gitti onlardan sonra :2:
eşim de yok cocuk da uyudu kalktım evimi topladım sonra açtım neti başladım geçmişi okumaya sonra uyumuş kalmışım netin başında eşim gelmiş haberim bile dolayısıyla butun gece kk geçmiş okuyarak biten rüyalarla geçti gece
ammaa yazmışım heee
menüm
sabah
yokkkkkkkkkk
ara
yokkkkkkkkkk
öğlen
yokkkkkkkkkk
ara
1 mocha
akşam
bir kase mercimek corba,bol salatalı makarna diğerlerinden yemeye vaktım olmadı servis yapıcam diye
ara
işte tükendiğim dakikalarbir şeftali,yarım kavun,1dilim kek
07.30: 2 dilim tam buğday ekmeği,2 dilim salam, 1 kk peynir,domates,taze nane
10.00:7-8 badem
12.30:100 gram yağı süzülmüş ton balığı(yemek yiyecektim müşteri geldi yarım kaldı)
15.30:4-5 yemek kaşığı bezelye, 3 kaşık yoğurt,salata
19.50:fırında tavuk, salata
21.00:7-8 adet çilek
nasısn oızlemcvım
menn cok ıdealmıs msalh
kızlar dun aksm utu masası aldım
ama ucunda mesela gomlegın yaka tarflarını utulerkene dıer tarafı havaya kalkıyo masanın
katologunu okudum uc tarafı 5 kg yazıo 5 kg dan fazla yuklendıgım ıcın mı hawaya kalkıyo acaba
degıstrsem mı cok karrsız kaldım ama
ıyıyım tatlum sen nasılsın valla aklımdan geçiyodun görüşemiyok
evet menüme laf yok ayyyyyyyyyyyy ben niye kilo aldığımı anladımmm buraya yazdıkça fark ettim ben akşamlara kadar aç kalıyo sonrada saldırıyomuşum yazık bana ya artıkkk ne işim olursa olsun hazırlayıp tabağımı oturucam bu sondu
ben anlamadım ne yüklüyonki uç tarafına 5 kilodan fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?