- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.861
msj 30
metabolizmam çok ağır , kilo verebilmem için çok katı diyetler yapmak zorundayım ...bir kere yemin etmiştim , 58 kiloya indim , fakat bırakınca kilo geri geliyor ..sporu bıraktıktan sonra da verdiğin kilolar aynen iadeli taahhütlü adrese teslim ...
hani int bir söz vardı , bu insanlığın gidecek yeri yok mu , neden hep ben de misafir kalıyor diye ,,şimdi ben de bu kiloların gidecek yeri yok mu diye bağırmak istiyorum ya ...kötü ev sahibi olmalıyım ...
msj 28
nurcanım menü güzel , hem yürümüşsün , su ve yeşil çay içilmiş , daha ne olsun ...ah o göbekler , ne zaman gidecekler ya ...
msj 30
metabolizmam çok ağır , kilo verebilmem için çok katı diyetler yapmak zorundayım ...bir kere yemin etmiştim , 58 kiloya indim , fakat bırakınca kilo geri geliyor ..sporu bıraktıktan sonra da verdiğin kilolar aynen iadeli taahhütlü adrese teslim ...
hani int bir söz vardı , bu insanlığın gidecek yeri yok mu , neden hep ben de misafir kalıyor diye ,,şimdi ben de bu kiloların gidecek yeri yok mu diye bağırmak istiyorum ya ...kötü ev sahibi olmalıyım ...
tatlım metabolizmik sendromun olabilir sindirim hızlandırıcı doğal besinler çaylar falan kullansan benim de öyleydi diyetisyen ilaç verdi mesela rahat kilo verebilmem için 2 yıl önce falan..ama doğal yollar en iyisi tabi
bugün spora başladım bennnn:)
sabah:
3 adet eti form limonlu püsküüt(aceleyle evden çıktım başka hiçbişi yiyemeden:)
yarım saat tempolu yürüyüş +15 dakika bisiklet + 15 dakika eplektikin ardından
limonlu soda ve de danone activia yoğurt
öğlen:
zeytinyağıyla yapılmış domatesli makarna ve yoğurt( ekmek yokk)
akşam:
iki dilim kepek ekmeği arasında light ton balığı
yeşil salata
bir bardak cola light(hiç içmesem daha iyi ama colaya dayanamıorum işte bi de light cola bi litreliğinin kalorisine baktım 0.2 diyo )
bi de ben ter banyosu yaptım resmen nutkum tutuldu koşu bandında yarım saat boyunca 170 kalori aktınız dedi en son.2 tablet çikolata 200 kalori zaten
msj 32
evet canım , zaten bğrs problemli , ne yaparsam çok faydası olmuyor , spora başlayınca biraz düzelir gibi oldu , form çayları pek işe yaramıyor , düzenli su içebilsem çok iyi olacak ama tembellik yapıyorum , zaten hava soğuk su içip durmadan okulda lavaboya gitmek istemiyorum , eve gelincede akşam çayı derken su içmeye zaman kalmıyor ..
canım senin de benm gibi bağırsaklar çalışmıor yani:) bu soruna çözüm olarak
-sinameki içeren çaylar
-activia yoğurtlar
-sabah uyanınca 5-6 kuru kayısı(kan şekerini de yükseltir)
-en olmadı activin-t kullan gitsin:)
ama bunlar devamlı kullanılırsa bağırsaklar bunlar olmadan tamamen çalışmayı durdurur uyarılmadan daha zor çalışır en güzeli bunları kullanıp örneğin bir hafta her gün sonrasında vücut o düzene alışıcaktır zaten.ben çok mücadele ettim bu sorunla da öyle kendi çapımda öğrendiğimi bildiğimi paylaşıyım dedim:)
ben de sporda koşu bandında 15 dk kalıyorum ve 100 cal harcıyor , sonra eliptik 10 dk 100 cal , plates , step vs oldukça terliyorum . o yorgunluğu çekince kendimden nefret ediyorum , bir çok insan zevk için geliyor spora , veya sağlıklı olmak için , kilo problemim olmasa yaptığım işten zevk alıcam da , bu kadar uğraşıya sadece 200 gr veriyorum bütün sinirler perişan ..
hıc begenmedım sabh cok guzl bır menu olması gerekıyor ececıgım blıosunnerdesiniz yahu...
ben menümü yazayım :)
sabah:1 paket çubuk kraker, 250 ml çilekli link
ara çubuk krakeri bi kerede bitrdiğimi düşünmeyin :)
öğle 1 kase yoğurt çorbası
ara -
akşam 1 kase yoğurt çorbası 1 tb. türlü 1 yk. yoğurt(biliyorum az) 1,5 dl. tam tahıl ekmeği...
1 lt su 1 yeşilçay 45 dk spor
nurcncım dha oncede solemıstım ama yıne solıımselam kızlar bugun dısardaydık arkadasımla karsılastık filan çok iyi oldu oğlumda arkadasıyla filan eğlendi baya..
bol bol yürüdüm hareketettim iyi geldi..
ama karnım çok şiş sanki göbek pörtledi iyice bugunlerde buna moralimi bozuyor neyse..
yarın protein dieti yapmayı planlıyorum bana yardımcı olursunuz:)
bugun dışardaydım die gelince çok sayfa okurum die hayaletmiştim ama az konuşmuşsunuz
yoksa kendinizi geceyemi saklıyorsunuz
sabah:1 dilim tam tahıllı ekmek üstüne peynir sürdüm 1 domates
öğle:kepekli makarna 1 ton balıgı
ara:nescafe
akşam:tavuk ızgara salata
1 fincan yeşilçay 2.5 su
deyacm sabh guzl bır kahwltı yapsaymıssın we oglenle aksam arasında ara ogun koysaymıssn ıı olacakmısmsj 27
öncelikle bugün yediklerimi yazayım
sabah
8.00 1 galete , 1 salatalık
10.30 ara 1 elma , 1 brdk çay
12.30 öğle 1 kase çorba ve kabak yemeği , 1 dilm ekmek
18.00
akşam kabak yemeği ve patates salatası ( az )
malesef su içmeye vaktim olmadı , sabah kantinin anahtarı kayboldu , su alamadım , sonra da nöbetçiydim ve fırsat bulamadım ...
aslında çok su içmek istiyorum , ama karnımda şişti , heralde ayaklarımı üşütüyorum ..
cnm dıcektım sabh guzl ye dıe yazmıs aceleye cıktm dıebugün spora başladım bennnn:)
sabah:
3 adet eti form limonlu püsküüt(aceleyle evden çıktım başka hiçbişi yiyemeden:)
yarım saat tempolu yürüyüş +15 dakika bisiklet + 15 dakika eplektikin ardından
limonlu soda ve de danone activia yoğurt
öğlen:
zeytinyağıyla yapılmış domatesli makarna ve yoğurt( ekmek yokk)
akşam:
iki dilim kepek ekmeği arasında light ton balığı
yeşil salata
bir bardak cola light(hiç içmesem daha iyi ama colaya dayanamıorum işte bi de light cola bi litreliğinin kalorisine baktım 0.2 diyo )
bi de ben ter banyosu yaptım resmen nutkum tutuldu koşu bandında yarım saat boyunca 170 kalori aktınız dedi en son.2 tablet çikolata 200 kalori zaten
hosbldk deryacm nasılsınmsj 31
Hasretcim hoşgeldin canım , tatil yaramış size , o kadar dert etme göbek falan yok sen de , zaten 2 haftaya 2 kiloyu rahat verirsin , biraz aktiviteyi artır bence , bol bol mekik çek , şok diyetten daha çok faydası olur ..
deryacım sna 1 gun once menu belırleyelım beraber bır gun sonrasında onu uygulamsj 34
27 haziran da yiğenimin düğünü var , nasip olursa o süreye kadar kilo vermek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum .
yine yemin mi etsem , 15 hazirana kadar kaçamak yok diye , bana başka seçenek kalmıyor ama ...
yoksa çok üzülüyorum , stres yapınca kilolar hiç gitmiyor ya ....ağlamak istiyorum ..
GünaydıııııııınnnBugün dünkünden bambaşkaa olacakk azimliyim kararlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?