- 9 Kasım 2007
- 2.111
- 119
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.901
gucümü
utulerkene bastırarak utuluyorum dıer ucuda hawaya kalkıyo:26::26::26:
tabıkı cnm duzenlı yemen gerekır
ewdesın bıde ımkanın war yanı dzenlı yemek ıcın
pff keske bnde ole bısı alsaydm gıttım aldım kıpadan cok pısmanım sımdısüpersinnnn
ben tefalin utu masasını aldım inan resmen utu işi kolaylaştı züper oluyo utulerim
inan ki evde olmk hiç bişeyi değiştirmiyo yiyeceğim zaman ya cocuk ağlıyo durmuyo ya altına yapmış oluyo ya acıkmuş oluyo ya uykusu gelmiş oluyo otur kalk otur kalk yiyesin gidiyo sonra da ne yaprsan yap almıyo miğde amaaa akşam oldumu miğde de beyin de isyan ediyor
ya öyle cok utu masası kırdım ıyan ettim ki eşim artık isyan etti birde hadi aldın eve getirmesi de dert bunların eğer değişim kabul ediyolarsa hemen değiştir derim kipadan almışın ver yerine alışverini yap cık hemen hiç tereddütsüz tefal al derim
ozlemcm kaca aldn utu masasını canm
ama öyle de zevkli oluyor :) şimdiye kadar öyle deli gibi yediğim oldu ama tadını çıkarabildiğim hiç olmadı mutlaka biri bişey der :)
ama öyle de zevkli oluyor :) şimdiye kadar öyle deli gibi yediğim oldu ama tadını çıkarabildiğim hiç olmadı mutlaka biri bişey der :)
kavaltımı güzelce yaptım ara öğünümü de aynı şekilde ama öğlene komu caya cagırdı alıp altın başak yanıma oylemi gideyim ne önerirsiniz ay arada kalıyom boyle olunca hep ya
beni çağırmasalar olmazmı ya da gıtmesem üffffffff yaaa
aynen öyle yap canım benim:) tatlı falan ikram ederse de tadımlık tadımlık al kilo vericez biz yeaa!!!:)
ben uyandım kiii spora bile gidicem ..şimdi planladığım kahvaltım haşlanmış yumurta(rafadan) + şekersiz çay + 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
yaa kızlar bi el atın rafadan yapmak için kaç saniye beklioduk:)
Kurallarımızın şimdilik son hali...Umarım işe yarar.
1-Haftada 60 mesaj zorunludur.(görevi tamamlamış olmak için peş peşe yazıp tekrar mesaj atmayanlar 2 kez uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.)
2-Herkes her gün rapor verecektir.(yeşilçay, su, menü, spor...)
3-Herkesin kilo cetveli olacaktır.(üyeler birbirinin durumunu görmeli)
4-Diyetini bozup motivasyonu düşenler ayrı bi kümeye alınacak kendilerini toparlamaları için süre verilecek.Süre sonunda toparlanması halinde ödüllendirilecek.Aksi halde grupdan uzaklaşma cezası alacaktır.
5-Eğer üye sıkı bir takipçiyse 3 kez bildirimde bulunmadığında uyarılacak 4.de diskalifiye olacaktır.orta halli bir takipçiyse 2.de uyarılacak 3.de diskalifiye olacaktır.Habersizce uzaklaşan üyeler uyarısız diskalifiye olacaktır.
6-Haftanın sonuncusu (takım içinde) haftalık mesaj sayılarının listesini yapacak.
7-Mesaj sayısı en az olan üye sıradaki etapta(cuma günü yani) bildirim listesine yardım edecek.
8-Haftada 60 mesajı aşamayan üye eksik kalan mesaj sayısını bir sonraki haftaya ekleyecek.Hergün farklı zamanlarda en az 4 kere takıma girecek.
9-Her hafta bir üye menüsünü yazan yazmayan bunlara yorum yapan yapmayan listelerini çıkaracak ve uyaracak.
10-Her Cuma saat 12:00 da kilo bildirimleri tamamlanmış olacak.Herkes kendi yüzdesini hesaplayacak.12'den önce bildirim yapamayacak olan perşembe akşamından bildirecek.
11-Meşgul olanları anlıyorum tabi ki ama benim görevim takımın motivasyonunu artırmak, aktif hale getirmek.
12-Yeni gelen üye ilk bildiriminde şunları yazacak:
geçen haftaki kilo:
bu haftaki kilo:
hedef kilo:
ad**:
nereden(il**):
meslek**:
çocuk**:
** tamamen tanımak amaçlıdır.
13-Yeni gelen üyeler 2 hafta deneme süresinden geçecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?