Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tabıkı cnm duzenlı yemen gerekır
ewdesın bıde ımkanın war yanı dzenlı yemek ıcın

inan ki evde olmk hiç bişeyi değiştirmiyo yiyeceğim zaman ya cocuk ağlıyo durmuyo ya altına yapmış oluyo ya acıkmuş oluyo ya uykusu gelmiş oluyo otur kalk otur kalk yiyesin gidiyo sonra da ne yaprsan yap almıyo miğde amaaa akşam oldumu miğde de beyin de isyan ediyor

süpersinnnn

ben tefalin utu masasını aldım inan resmen utu işi kolaylaştı züper oluyo utulerim
pff keske bnde ole bısı alsaydm gıttım aldım kıpadan cok pısmanım sımdı

dogrudr cnm ya
cocukla ugrasmak zor sanırım

ya öyle cok utu masası kırdım ıyan ettim ki eşim artık isyan etti birde hadi aldın eve getirmesi de dert bunların eğer değişim kabul ediyolarsa hemen değiştir derim kipadan almışın ver yerine alışverini yap cık hemen hiç tereddütsüz tefal al derim

ınsallah degısım kabl ederler
bakıorum smdı utu maslarına bulurum ıns ıı bısı

kavaltımı güzelce yaptım ara öğünümü de aynı şekilde ama öğlene komu caya cagırdı alıp altın başak yanıma oylemi gideyim ne önerirsiniz ay arada kalıyom boyle olunca hep ya
beni çağırmasalar olmazmı ya da gıtmesem üffffffff yaaa

ama öyle de zevkli oluyor :) şimdiye kadar öyle deli gibi yediğim oldu ama tadını çıkarabildiğim hiç olmadı mutlaka biri bişey der :)

msj 52
ama denmemeside kötü aslında, eşim kilo alıyrsun dikkat et deseydi belki bu halde olmazdım, o sürekli ben seni her halinle seviyorum, çok guzelsin, çokmu kilo aldım ben diye sorduğumda yooo abartıyrsun iyisin vs dediği için aniden şiştim, hatta bi arkadaşım pompayla şişirilmiş gibi olmuşsun demişti, o kadar inanamamıştı kısa zamanda bu kadar kilo alabileceğime:) işin garibi bende hiç farketmedim

ama öyle de zevkli oluyor :) şimdiye kadar öyle deli gibi yediğim oldu ama tadını çıkarabildiğim hiç olmadı mutlaka biri bişey der :)

msj 52
ama denmemeside kötü aslında, eşim kilo alıyrsun dikkat et deseydi belki bu halde olmazdım, o sürekli ben seni her halinle seviyorum, çok guzelsin, çokmu kilo aldım ben diye sorduğumda yooo abartıyrsun iyisin vs dediği için aniden şiştim, hatta bi arkadaşım pompayla şişirilmiş gibi olmuşsun demişti, o kadar inanamamıştı kısa zamanda bu kadar kilo alabileceğime:) işin garibi bende hiç farketmedim

aynen öyle yap canım benim:) tatlı falan ikram ederse de tadımlık tadımlık al kilo vericez biz yeaa!!!:)

ben uyandım kiii spora bile gidicem ..şimdi planladığım kahvaltım haşlanmış yumurta(rafadan) + şekersiz çay + 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek

yaa kızlar bi el atın rafadan yapmak için kaç saniye beklioduk:)

aynen öyle yap canım benim:) tatlı falan ikram ederse de tadımlık tadımlık al kilo vericez biz yeaa!!!:)

ayyy canımmm cokkkkkkk sağollll inan deminden beri sayfayı yeniliyorum nolur birileri şu kelimeleri soylesin bana diye çokkkkkkkkkk teşekkür ederimmm yemicemmmmmmmmmmmmmmm heçççç bişeyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyy

seng ne yaptın yaaaa yaktın bizi :18:

mesaj 7
bugün k i menüm
sabah 1 çay 1 tost
öğle menüm yazmaya utanıyorum ama bugün benim doğum günüm olduğu için
bir porsiyon iskender
aralarda bir şey yemedim akşam yemeği ve sporla telafi edrim inş.
mercimek çorba (k/cal 165) yarım porsiyon
iskender (k/cal 350)
bulgur pilavı (330 kalori)
:26:

msj 39

selam kızlar , neler yapıyorsunuz , geçmişi okudum geldim , size bir bakıp okula gideceğim ...

sabah

1 dlm ekm , salatalık , domates , peynir , 1 çay kaşığı bal ve şekersiz çay

ara

bir kaç çubuk kraker ve 1 su brd yeşil çay , yarım lt su

öğlen

1 kase çorba ve taze fasulye yemeği , birkaç kaşık yoğurt ..

bu saate kadar iyi gidiyor , benim hatam akşam çay kısmı , annem genellikle çocuklara birşeyler yapıyor , bir çatal bile alsam beni etkiliyor ,,akşam 6 dan sonra hiçbir şey yemediğim günler sabah kalkınca daha zayıf oluyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…