Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mesaj 19

kızlar 30 derece eğimle 1 saat koşu bandında 4,5 km/saat hızla yürürsem tam 912 kalori harcıyorumm he he he
Sendede çileyi çekecek yürek varmış 1 saat koşu bandında duracağına göre Ben 5.2 de 10 dk durucam birazdan zaten açım kalan son enerjimide oraya verip zıbarırım artık

07.40:1 yumurtayla pastırmalı yumurta, yarım kk peynir,domates,salatalık,kırmızı biber,maydonoz liimonlu 2 dilim tam buğday ekmeği

11.00:6 tane siyah kuru üzüm

13.30:1 adet sinitzel, 1sıkım küçük mercimekli köfte,salata,1 bardak ayran

16.00:7-8 adet fındık

17.30:1 bardak ayran

19.40: ne ysem acaba (salatamı nesfitmi) yemek yokta:26:

21.00:6-7 tane çilek

corba salata

menunude begndım
aslında bız bu lıstelerle en az 500 gram wermemız gerekıo ya

Of çok açım bari bi elma yiyim dedim dildim koydum tabağa onuda yiğenim aldı yedi son elmamı ben yicem dedi Neyse 60.5 im şu an

corba salata

menunude begndım
aslında bız bu lıstelerle en az 500 gram wermemız gerekıo ya

nesfiti her zamn yemiyorum onuda yiyebilirim
çorbam yok eve geç gidiyorum bakalım ruh halime göre ikisinden birisi olur
hergün böle düzenli olsa kesin veririz canım
ben bakalım bu hafta menülerimi paylaşıyorum
ne gidecek
bide cumadan ber tutuyorum kendimi tartılmıyorum
geçen hafta aç tok her an tartıldım
bu hafta onu yapmıyorum

Of çok açım bari bi elma yiyim dedim dildim koydum tabağa onuda yiğenim aldı yedi son elmamı ben yicem dedi Neyse 60.5 im şu an

tartılma canm
ve düzenli beslen benm listem gibi
öyle dün yarım ekmekleri yiyip
dünden bugüne 1 kg gitmez o sudur

güzel mönü az yemişin herzamanki gibi
biliyorum az olduğunu :)
menü iyi canım beğendim...ama biraz az gibin :)
bu arada gününün güzel geçtiğine sevindim canım :)
canım menün güzel...Ama su içeye öyle ya da böyle başlamalısın...
bende son zamanlarda hızlı kilo verdim geri alıyorum sankinim tartıda + çıktım ...iyisimi bir süre tam dengelemek...o yemin işine korkuyorum ben yaaa...karar veremiyorum az mı yedim çok mu yedim.:)
canım spora başlamana sevindim :) canım soda yanındda yediğin şeyi glisemik indeksini düşürür çabuk acıkmanı sağlar araya zaman koy.menünü beğendiğim söylenemez.öğle fena değilde akşam çorbada ekleseydin daha iyi oplabilirdi.sabah için birşey demememe gerek yok zaten.menüyü kötü yapan kısım.o coladan da vazgeçmelisin.Bahar aylarındayız artık.onn yerine şekersiz limonata iç mesela...
canım eğer iradene güvenebiliyorsan daha kısa bir süre için yemin edebilirsin.sonuçta başka çare yok gibi görünüyor söylediklerinden...

tartlma cnm sakla taryı

mesaj 22 slm seng bize bazı görevler vermişsin lakin ben herzaman foruma giremiyorum eski mesajları da bulamadım verdiğin görevi pek anlamadım sakıncası yoksa kısaca anlatır mısın?

mesaj 23 kızlar ben bugün öğlen abarttığım için akşam yemek yiyemiyorum
bir domates ve bir salatalık bir dilim tam buğday ekmeği ve 1 kase yoğurt sizce nasıl akşam için :44:

istersen söyleyebilirsin ona sınır yok.Ama sürekli tartılırsan psikolojin bozulur :)
Günaydıııııııınnn Bugün dünkünden bambaşkaa olacakk azimliyim kararlıyım
inş. canım.Allah nasip etsin...
hıc begenmedım sabh cok guzl bır menu olması gerekıyor ececıgım blıosun
yoksa gun boyunca dha cok acıkıoruz
biliyorum canım ama fırsatım çoğu zaman olmuyor.Ben kaç kereler okula zorla yetiştim kahvaltı edicem diye..çok erken kalkarsam ağzıma lokma süremiyorum.sersemlikten
eyvaaah hasret hatun daha en baştan söylenmeye başladı. :)
günaydın canım.Valla ne yalan diyim bende uyuyordum.Hastayım bir de sırf dinleneyim diye okula gitmedim :)
canım o dondurmanın miktarı ne kadardı ki bir de şu salam moda oldu :) öğlende karpuzun yanına peynir falan yeseydin keşke( ben nefret ederim ama senin menünde görmüştüm daha önce ondan dedim)
evet cnm benm bel cewremde kaldı kılolar
mekıge baslasam ıı olecek bugun
o mekik nasıl oluyor yaa...benim sırtım ameliyatlı ya korkuyorum platinlerime bişey olcak diye...
söylemeye gerek yok.Menüyü beğenmedim....
onun haricindedki yazdıkların için geçmiş olsun diyim durduk yere pişti olmuşsun :) onlarda hemen gelmişler maşallah ..allahtan evin dağınık falan değilmiş..insan bir düşünür dimi müsaitmidir acep diye :)
öğleyle aranın yerini değişik yemişin :) güzelmiş menün..
hep benzeri birşey olur zaten...
seng ne yaptın yaaaa yaktın bizi :18:
canım üzgünüm sizin için ama mecburum artık.ne yaptıysam olmadı...
doğumgünün hatrına olsun bu sefer...İyi ki doğdun bu arada...
menün güzel şimdilik canım.umarım akşam da allah yardımcın olurda abartmazsın...

mesaj 22 slm seng bize bazı görevler vermişsin lakin ben herzaman foruma giremiyorum eski mesajları da bulamadım verdiğin görevi pek anlamadım sakıncası yoksa kısaca anlatır mısın?

tabi ki canım.sana verdiğim görev şu: kimler menüsünü yazmış bunu not alıcaksın.(gün gün).birde bu menülere kimlerin yorum yaptığı.hani diyoruz ya menülere yorum yapılmıyo halbuki yapılsa sohbette olur.diye onun için koydum bu kuralı.sen de mesela diyeecksin ki seng 14,05 tarihinde menüsünü yazmış ama (atıyorum) basit (hatice) yorum yapmamış.diğerleri yorum yapmış.gibi yorum yapanların ayrıntılı olmasına gerek yok kişi sayısı bile yeterlidir.
bugünden itibaren başlayabilirsin.kuralları birazdan tekrar paylaşırı...m

mesaj 24 sen farkettim de sen sabah ları çok kötü besleniyorsun galiba sen bir de okul çağındasın yanlış biliyorsam düzelt bu şekilde bir diyeti hayatın boyunca devam ettiremezsin

10. mesaj
gayet iyi canım önemli olan aldığın kalorileri yakıp diğerini fazla kilolarından yakmak sadece dengeli beslen ve sporunu yap gördüğüm kadarıyla hedefine ulaşmana çok az kaldı

kral prens fakir olayını beğendim :)
bilge hiç aklımdan çıkmıyor ama her seferindede yazmayı unutyorum :) ne oldu acaba gerçekten haber yok..
mesaj 12 ne bilgisi canım
canım hani yeni gelen üyelerden istediğim bilgiler var ya isim hedef falan :) o bilgilerden bahsettim..
Teşekkürler Açım ama neysee zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır
ben bugün iyi doydum hala açlık falan hissetmiyorum :)
o tabloyu yapmak için ne yapıyorsun tek tek uğraşıyr musnu?
beğendim menünü çok güzel.akşam her ikisi de olabilir.Ama salatanın yanına çorba imkanın yok mu çabuk çorba falan...
sürekli tartılma canım yaa...sonra çok takılır kafana...gün içinde tartı değerlerinin değişmesi çok normaldir.ama ister istemez psikolojin bozulur...

mesaj 23 kızlar ben bugün öğlen abarttığım için akşam yemek yiyemiyorum
bir domates ve bir salatalık bir dilim tam buğday ekmeği ve 1 kase yoğurt sizce nasıl akşam için :44:
güzel gibi görünüyor...
mesaj 24 sen farkettim de sen sabah ları çok kötü besleniyorsun galiba sen bir de okul çağındasın yanlış biliyorsam düzelt bu şekilde bir diyeti hayatın boyunca devam ettiremezsin

her sabah değil.evet bir ara çok kötüydü ama son zamanlarda menülerimi yazmayı unuttuğum için görmedi arkadaşlar.epeydir düzenliydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…