- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.281
oylama yapalım...
nisse ve tuni listeeye alınsın mı, alınmasın mı?kardeş takımdan gelenlerde oykamaya katılabilir...
lütfen listenin üzerine ekleyerek belirtin fikrinizi...
saat 15.45e kadar oylama hakkı veriyorum kızlar.Biz kaptan yardımcısıyla birlikte listeye almama kararı almıştık.Ama sizlerle karar vermeliyim...
saat 15.45e kadar oylama hakkı veriyorum kızlar.Biz kaptan yardımcısıyla birlikte listeye almama kararı almıştık.Ama sizlerle karar vermeliyim...
peki neden öyle bi karar almıştınız merak ettim
oylama yapalım...
nisse ve tuni listeeye alınsın mı, alınmasın mı?kardeş takımdan gelenlerde oykamaya katılabilir...
listedesin canım sen izne çıkmalısın derken listeye hem bu durum yansımasın die hem 1 haftada şişliklerin belki giderde kaldıgın yerden yine devamedersin ama sanırım istersen cuma günü bildirimde bulunabilirsinBen neden listeye alınmadıklarını anlayamadım?
Bu arada ne zaman geri dönebileceğim ben?
oylama yapalım...
Dediğin gibi yeniniz, ve bu motivasyonu kazanmak icinde buradayız, gün içindeki yaşadıklarımızı yazmiyormuyuz Sonucta da yediklerimizi tabi, gezmeye gittiğim zaman yediğimi yemediğimi yazmamalimiydim anlayamadımlistedesin canım sen izne çıkmalısın derken listeye hem bu durum yansımasın die hem 1 haftada şişliklerin belki giderde kaldıgın yerden yine devamedersin ama sanırım istersen cuma günü bildirimde bulunabilirsin
kardes takıma niye soruyoruz onu anlamadım?onlar nerden bilsin yaw kızların paylasımını
valla ben hem alınsın derim hem alınmasınlar derim kızlar çok güzel yazıyorlarda ama bana pek umut vaadetmiyorlar yani çok istikrarlı görmedim ben mönülerini bence ben dietteyim pskolojisine henüz daha girmemişler ama kalmalarını isterim fakat kızlar hadii biraz ateşş gazz dietteyiz biz zaten çok donuk yerimizde sayan bir takımdık yeni gelenlelerin zayıflamak için yaptıkları bizi etkilemeli die düşünüyorum ben okumak istemiyorum bugun gezmelere gidicemde acaba börekmi yicem kısırdanmı yicem die bu benim aklımı çeliyor..burda aslı vardı hasret mesela ekmek yemezler etmezler ilk bas nasıl oluyor derdim çok sertler ama şuanda aynılarını ben yapıyorum bu insanlar bana güç verdi ve hırslandırdı oke daha hırslı olmalıyız kızlar yoksa yerimizde hep sayıcaz..
tunicim senin hedef kilon ne?
acil cevap verirsen sevinirm...
takımın bir üyesi olarak fikrimi belirtmeliyim. tuni ve nisse bence bildirime alınmalı. paylaşımları çok iyi çünkü
MESAJ 6deryacm bnde cok tartlmak ıstıodum neredeyse bu hafta hıc kacamak yapmadım
dun aksm yemegede cıkmadım
bahaneler buldm bır suru
merak edıorum kılomu ama tartılacak yer yok kı
en kısa zamn gelır ıns tartım
MESAJ 7Arzu özelden msj atayım sanırım buradan böyle linkler vermek yasak, yanlış bilmiyorsam yani
ahh be deryacm bazen dıorum bu kadr ıradelıyım nedn weremıorum dıe
MESAJ 8kızceler bugun geceye kadr calısıorum hercuma oldugu gbı
normalde cuma gunlerı hep dısardan yerdık ama bugun ewden gtrdım agıroldu sankı bıraz menu
sabah
1 dılım cawdar ekmegı cokkucuk 1 salam peynır 5 sıyah 1 yesıl zeytın cay
ara
2 galeta yeslcay
oglen
6 yemk kasıgı makrna ayran
ara
2 galeta yeslcay
aksam
salatalık bıber gtrdm ama doymam herlde doymassm kofte yada tawk sıparısı wereblırım
nasıl sızce:26::26::26:
MESAJ 9selam kızlaaar
listeye gircekmiyim girmeyecekmiyim bilmiyorum ama bend ekilo bildiriminde bulunayım
geçen haftaki kilo 78.5
bu hafta 78.2
aradaki fark 0.3
hedef kilo 70
78.5/78.2/0.3/0.38
o kadar gezmeye yine iyi mutluyum almış olmaktan çok korkmuştum:))
MESAJ 10msj 13
Arzucum nasılsın canım , diyetisyene gitmişsin , tam uygula bakalım ne kadar vereceksin ...diyetisyenin bir faydası da görüşmeye gittiğinde, sonuçların iyi olmasını istediğin için oldukça dikkat ediyorsun ...
msj 6
kızlar paylaşmak istedim sizlerle
tam bir ay oldu diyete başlayalı 5 kilo vermiş durumdayım bugün
ama 2.5 kilosunu ilk hafta vermiştim sanırım ödem filanda vardı yoksa bir haftada 2.5 kilo verme gibi bi becerimin olduğunu sanmıyorum:))
bu durumda kalan 3 haftadada 2.5 kilo olmuş oluyor
ve uzun süredir diyet konusundaki ciddi bir başarımmm:))
MESAJ 11
Tunicim 3 haftada gayet iyi vermişsin ki bu hafta düzenli diyet yapamadın,Tebrikler canım...
inş devam eder :))
MESAJ 12oylama yapalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?