Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

saat 15.45e kadar oylama hakkı veriyorum kızlar.Biz kaptan yardımcısıyla birlikte listeye almama kararı almıştık.Ama sizlerle karar vermeliyim...

peki neden öyle bi karar almıştınız merak ettim

canım açıkçası başta paylaşım az gelmişti ama sonra düşününce iyi olduğuna kanaat getirdim.ya bilmiyorum işte canım bir an kararsız kaldmıştım.ama şimdi (siz birbiriniz için oy verirdiniz zaten) benle birlikte 3 evet 1 hayır oyuyla alıyorum listeye...

mesaj 14 kızlar benim çok kötü miğdem bulanıyor :100:
şu an önüme ne koysalar reddederim
neyse ben kaçtın canlarım pazartesi görüşürüz bilgisayarım yapılırsa daha erken görüşürüz inş. kendinize iyi bakın byeeee

tunituni'nin hedef kilosunu bekliyorum arkadaşlar, genel listeyi hazırlayacağım, gören duyan yakalasın hemen

Yazalım canım.kusura bakma acil cikmam gerekti farketmemişim diğer takımla aynı anda yaptığımı bildirimi...

Ben neden listeye alınmadıklarını anlayamadım?

Bu arada ne zaman geri dönebileceğim ben?
listedesin canım sen izne çıkmalısın derken listeye hem bu durum yansımasın die hem 1 haftada şişliklerin belki giderde kaldıgın yerden yine devamedersin ama sanırım istersen cuma günü bildirimde bulunabilirsin

oylama yapalım...

nisse ve tuni listeeye alınsın mı, alınmasın mı?kardeş takımdan gelenlerde oykamaya katılabilir...

lütfen listenin üzerine ekleyerek belirtin fikrinizi...

kardes takıma niye soruyoruz onu anlamadım?onlar nerden bilsin yaw kızların paylasımını
valla ben hem alınsın derim hem alınmasınlar derim kızlar çok güzel yazıyorlarda ama bana pek umut vaadetmiyorlar yani çok istikrarlı görmedim ben mönülerini bence ben dietteyim pskolojisine henüz daha girmemişler ama kalmalarını isterim fakat kızlar hadii biraz ateşş gazz dietteyiz biz zaten çok donuk yerimizde sayan bir takımdık yeni gelenlelerin zayıflamak için yaptıkları bizi etkilemeli die düşünüyorum ben okumak istemiyorum bugun gezmelere gidicemde acaba börekmi yicem kısırdanmı yicem die bu benim aklımı çeliyor..burda aslı vardı hasret mesela ekmek yemezler etmezler ilk bas nasıl oluyor derdim çok sertler ama şuanda aynılarını ben yapıyorum bu insanlar bana güç verdi ve hırslandırdı oke daha hırslı olmalıyız kızlar yoksa yerimizde hep sayıcaz..

Dediğin gibi yeniniz, ve bu motivasyonu kazanmak icinde buradayız, gün içindeki yaşadıklarımızı yazmiyormuyuz Sonucta da yediklerimizi tabi, gezmeye gittiğim zaman yediğimi yemediğimi yazmamalimiydim anlayamadım

Msj 17
Bu arada tebrik ediyorum herkesii, 3. Olmusuz, senide ayrıca tebrik ediyorum ececim, maşallah kilon zaten az olmasına rağmen güzel kilo vermissin:))

MESAJ 6
HASRETim valla ben de senin kilonu merak ediyorum,çok iradeli gidiyorsun bence çok farketmiştir diye düşünüyorum,şu tartı gelse artık..:13:
Arzu özelden msj atayım sanırım buradan böyle linkler vermek yasak, yanlış bilmiyorsam yani
MESAJ 7
Sağol canım ilk fırsatta inceleyeceğim bloğunu...

ahh be deryacm bazen dıorum bu kadr ıradelıyım nedn weremıorum dıe

MESAJ 8
Hasretim menün çok güzel ama akşam yazdığın gibi tavuk ,köfte falan sipariş et...Afiyet olsun şeker...
MESAJ 9
Benim gezgin arkadaşım,kilo vermene sevindim aslında şaşırdım ama demekki dengelemeyi başarmışsın..Tebrikler,sana az gezmeli bir hafta diliyorum
MESAJ 10
Deryacım haklısın insan tarılınca utanmamak için yemiyor,birde hergün yediklerimi yazmamı istediNasıl yiyeyim sen söyle...

oylama yapalım...

nisse ve tuni listeeye alınsın mı, alınmasın mı?kardeş takımdan gelenlerde oykamaya katılabilir...

lütfen listenin üzerine ekleyerek belirtin fikrinizi...
MESAJ 12
Sanırım geç kaldım ama özellikle Tuni güzel paylaşımda bulunuyor,Nisse de elinden geldiğince katılıyor..Bence takıma girsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…