- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.301
MESAJ 6
HASRETim valla ben de senin kilonu merak ediyorum,çok iradeli gidiyorsun bence çok farketmiştir diye düşünüyorum,şu tartı gelse artık..:13:
MESAJ 7
Sağol canım ilk fırsatta inceleyeceğim bloğunu...
MESAJ 8
Hasretim menün çok güzel ama akşam yazdığın gibi tavuk ,köfte falan sipariş et...Afiyet olsun şeker...
MESAJ 9
Benim gezgin arkadaşım,kilo vermene sevindim aslında şaşırdım ama demekki dengelemeyi başarmışsın..Tebrikler,sana az gezmeli bir hafta diliyorum
MESAJ 10
Deryacım haklısın insan tarılınca utanmamak için yemiyor,birde hergün yediklerimi yazmamı istediNasıl yiyeyim sen söyle...
MESAJ 12
Sanırım geç kaldım ama özellikle Tuni güzel paylaşımda bulunuyor,Nisse de elinden geldiğince katılıyor..Bence takıma girsinler
Utanarak belirtmek isterimki bugün diyetin pek aklıma geldiği söylenemez ama yinede menümü yazıyorum
Sabah= Yok
Ara=Yok
Öğlen= Evde babam birşey hazırlamamıştı yiğenimi dondurma almaya götürdüm kendimede aldımBide yanına orta boy patos cips
Ara =Yok
Akşam=Yok
Gece= ( Akşam yemeğimiz 23 te hazır olduda) 4 tane köfte 4-5 kaşık plav 1 dilim kadar ekmek bir yudum kola
2 kiloyuda 2 günde verip 2 günde geri alıyorumMsj 22
Bu ne güzelim boylee( silkelen ve kendine gel:) gerçi bişeyde diyemiyorum malum geçen haftada böyle dedik ama 2 kiloyu patlattın:))
COK GUZL YAZMISSN NURCNCIM gercektenlistedesin canım sen izne çıkmalısın derken listeye hem bu durum yansımasın die hem 1 haftada şişliklerin belki giderde kaldıgın yerden yine devamedersin ama sanırım istersen cuma günü bildirimde bulunabilirsin
kardes takıma niye soruyoruz onu anlamadım?onlar nerden bilsin yaw kızların paylasımını
valla ben hem alınsın derim hem alınmasınlar derim kızlar çok güzel yazıyorlarda ama bana pek umut vaadetmiyorlar yani çok istikrarlı görmedim ben mönülerini bence ben dietteyim pskolojisine henüz daha girmemişler ama kalmalarını isterim fakat kızlar hadii biraz ateşş gazz dietteyiz biz zaten çok donuk yerimizde sayan bir takımdık yeni gelenlelerin zayıflamak için yaptıkları bizi etkilemeli die düşünüyorum ben okumak istemiyorum bugun gezmelere gidicemde acaba börekmi yicem kısırdanmı yicem die bu benim aklımı çeliyor..burda aslı vardı hasret mesela ekmek yemezler etmezler ilk bas nasıl oluyor derdim çok sertler ama şuanda aynılarını ben yapıyorum bu insanlar bana güç verdi ve hırslandırdı oke daha hırslı olmalıyız kızlar yoksa yerimizde hep sayıcaz..
ben dıyet boyunca makarnayı 2 yada 3 defa yemısmdrMsj 20
Bu arada bugünkü menümü yazayım
Sabah
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmegi
Ara
4 petibor bisküvi
1 ardak yesil çay
Öğle
5 kasik salçali makarna
1 bardak ayran
Ara 7 yesil erik
Aksam
Haslanmis karnibahar ( sarimsakli yogurtlu ve pul biberli)
Ara
1 kase yagsiz patlamis misir
Ve 45 dk tempolu yuruyus, 3 bardak tarcinli yesilcay ve 2,5 lt su
nurcnnnnnn bu hafta en az -1sabah:1 dilim ekmek üstüne b.peynir domates
ara 3 diet biskvi
Öğle:fırında biftek yoğurt 1 dilim ekmek
akşam:5 ızgara köfte 3 yemek kasıgı tazefasülye
ara:süt
2 fincan yeşilçay 2,5 lt su
cumaya kadr yapma cnm bıdaha zararı olmaz ozamnyok anacım benim içime kazınmış resmen cumaları kaçamak yapmak
yarın da ordu şeklinde misafirim var onlara pasta börek işini az önce bitirdim. onlarla birlikte abartmamayı diliyorum, en azından onlara hizmet ederken sanırım yemek için pek vaktim olmayacak
hepiniz öpüldünüz
Msj 23COK GUZL YAZMISSN NURCNCIM gercekten
ben dıyet boyunca makarnayı 2 yada 3 defa yemısmdr
mısırda olmamıs
nurcnnnnnn bu hafta en az -1
cumaya kadr yapma cnm bıdaha zararı olmaz ozamn
mısafrlerle yememek ıcın bol bool su ıc yoksa
kızlar bızım fırmayla hersabh bı kız ıstnbla gıdıo
dedım kı ya bısı sorcm hergun gıdıosunz ıs ıcın feln mı zor oolmuyor mu dedım
guldu yok zorlanmıorum haftann 3 gunu gıdıorum egıtım ıcın dedı
bnde ınandm
oda aslında esra erolla evlen bnmle programındaymıs
yanmdakı arkds soledı
ama dıodum zaten bende ben bu kızı bıyerden tanıyorum dıe
çok hastalandım benorta kulak iltihabı olmuşum ben duştan ıslak kafayla çıkıp bisikletin üstünde fink atmaktan kusura bakmayın yazamadım ama kafamı kaldıramıorum ananem geldi o bakıo bana yatıorum bütün gün bugün kan aldılar iğne yaptılar ateş düşürücü sabaha karşı yine ateşlendim yine acile gittik fenayım kızlar neyse ben bilmiorum geç mi kaldım bildirim için bugün de tartılamadım ama dün 52.6ydım başlangıçta 54.2ydim 1.6 kilo vermişim
yok anacım benim içime kazınmış resmen cumaları kaçamak yapmak
yarın da ordu şeklinde misafirim var onlara pasta börek işini az önce bitirdim. onlarla birlikte abartmamayı diliyorum, en azından onlara hizmet ederken sanırım yemek için pek vaktim olmayacak
hepiniz öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?