Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

MESAJ 13
Kızlar tebrik ederim,3. olmuşuz,ECECİM seni ayrıca tebrik ediyorum HARİKASIN...
Şimdilik kaçtım yemek zamanı...
ECECİM ben yanlış hesaplamışım kusura bakma,aslında kilomu yanlış yazmışım 68,2 ydi,hesaplamayı ona göre yapmıştım...Dalgınlığıma gelmiş

Msj 19
Teşekkür ederim canım
Evet bu hafta istemsiz kacamaklarim oldu ama yürüyüşümü yaptım hep, ve yesilcayi 3 bardak ictim hergünde, bu yesilcayi icmek lazım diyordunuz hep hakliymissiniz valla:)) çok zor alistim ama artık vazgecmem Yeşilay'dan ins:))

Msj 20
Bu arada bugünkü menümü yazayım
Sabah
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmegi
Ara
4 petibor bisküvi
1 ardak yesil çay
Öğle
5 kasik salçali makarna
1 bardak ayran
Ara 7 yesil erik
Aksam
Haslanmis karnibahar ( sarimsakli yogurtlu ve pul biberli)
Ara
1 kase yagsiz patlamis misir

Ve 45 dk tempolu yuruyus, 3 bardak tarcinli yesilcay ve 2,5 lt su

Msj 21
Ama neden kimsee yoooook(
Bende yalan dünya seyredeyim
Bayılıyorum bu diziye:)) hazır olgusuda uyuttuum, olsaydınız muhabbet etsek iyi olurdu ama:))

sabah:1 dilim ekmek üstüne b.peynir domates
ara 3 diet biskvi
Öğle:fırında biftek yoğurt 1 dilim ekmek
akşam:5 ızgara köfte 3 yemek kasıgı tazefasülye
ara:süt

2 fincan yeşilçay 2,5 lt su

Utanarak belirtmek isterimki bugün diyetin pek aklıma geldiği söylenemez ama yinede menümü yazıyorum

Sabah= Yok
Ara=Yok
Öğlen= Evde babam birşey hazırlamamıştı yiğenimi dondurma almaya götürdüm kendimede aldım Bide yanına orta boy patos cips
Ara =Yok
Akşam=Yok
Gece= ( Akşam yemeğimiz 23 te hazır olduda) 4 tane köfte 4-5 kaşık plav 1 dilim kadar ekmek bir yudum kola

Msj 22
Bu ne güzelim boylee( silkelen ve kendine gel:) gerçi bişeyde diyemiyorum malum geçen haftada böyle dedik ama 2 kiloyu patlattın:))

yok anacım benim içime kazınmış resmen cumaları kaçamak yapmak
yarın da ordu şeklinde misafirim var onlara pasta börek işini az önce bitirdim. onlarla birlikte abartmamayı diliyorum, en azından onlara hizmet ederken sanırım yemek için pek vaktim olmayacak

hepiniz öpüldünüz

çok hastalandım ben orta kulak iltihabı olmuşum ben duştan ıslak kafayla çıkıp bisikletin üstünde fink atmaktankusura bakmayın yazamadım ama kafamı kaldıramıorum ananem geldi o bakıo bana yatıorum bütün gün bugün kan aldılar iğne yaptılar ateş düşürücü sabaha karşı yine ateşlendim yine acile gittik fenayım kızlar neyse ben bilmiorum geç mi kaldım bildirim için bugün de tartılamadım ama dün 52.6ydım başlangıçta 54.2ydim 1.6 kilo vermişim

günaydııııııııııııııııınnnnnnnn kardeş takımın çıtırlarıııııııı :103::103::119::119:
herkese mutlu huzurlu bir hafta sonu diliyoruuuum :82::82:

Son düzenleme:
COK GUZL YAZMISSN NURCNCIM gercekten
ben dıyet boyunca makarnayı 2 yada 3 defa yemısmdr
mısırda olmamıs
sabah:1 dilim ekmek üstüne b.peynir domates
ara 3 diet biskvi
Öğle:fırında biftek yoğurt 1 dilim ekmek
akşam:5 ızgara köfte 3 yemek kasıgı tazefasülye
ara:süt

2 fincan yeşilçay 2,5 lt su
nurcnnnnnn bu hafta en az -1
cumaya kadr yapma cnm bıdaha zararı olmaz ozamn
mısafrlerle yememek ıcın bol bool su ıc yoksa

gunaydn 5 . takımn cıtır guzel mı guzl hatunları
nasılsınız
ben dun aksam gec saatte cıkcktım sewdıcm benm yerıme calısack bırını bulms cıkarrttı erken saatte bnı
nasılda mutlu oldm

kızlar bızım fırmayla hersabh bı kız ıstnbla gıdıo
dedım kı ya bısı sorcm hergun gıdıosunz ıs ıcın feln mı zor oolmuyor mu dedım
guldu yok zorlanmıorum haftann 3 gunu gıdıorum egıtım ıcın dedı
bnde ınandm
oda aslında esra erolla evlen bnmle programındaymıs
yanmdakı arkds soledı
ama dıodum zaten bende ben bu kızı bıyerden tanıyorum dıe

Msj 23
Evet yememek lazım tabi bende 1 aydır ilk defa yedim zaten, diyetisyene gittigim donemlerde mısırıda yagsiz yiyebilirsin demişti, onun için onu bazen yaparım hem tok tutuyor hem insanı oyalıyor

Msj 24
Bu arada hasret seninle tanisamadik benim geldigimde sen yoktun, nerde çalışıyorsun napiyorsun, bahsedermisin kendinden biraz, tanıyayım senide

Msj 25
Çok gecmis olsun ins en kısa zamnda toparlanirsin

Msj 26
Bencede o kadar misafire hizmet etmekten yemeye fırsat bulamazsın:)
Bu arada Hilalcim bloguna baktım, aman Allahım neler yapmışsın hayran oldum
Yani hem çalışıyorsun hem iki cocuğun var hemde o kadar şey yapmışsın maşallah diyorum ne maharetli hatunsun:))
Nasil yaptın onca şeyi nasil fırsat buldun, ben gayet beceriksiz ve tembel biri olarak gercekten hayretler icinde kaldım gercekten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…