- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.421
Msj 40
Bende menümü yazayım
Sabah kahvaltidaydik dışlarda ( gerçi artık korktum disardayim gezmedeyim demeye nurcandan korkumaa:)))
Yarım peynirli gözleme( yagsiz pisirttim) ama sonuçta gözleme tabi(
Öğle 6 badem
Aksam
Bol yesil salata yoğurt 2 kasik bezelye yemegi
Ara
1 elma
Msj 35
İyiyim canım çok güzel bir hafta sonu oldu, kardesim gelicek birazdan sehir disından 2 günlüğünede olsa simdi heyecanla onu bekliyoruz,
Ya her gören ay ne güzel zayıflamışsin ne güzel olmussun dediklerinde çok gaza geliyorum ve motivasyonum pik yapıyor,
Yani su an 78 kilo olmama rağmen giydiklerini beğenmeye başladım hedefime ulasında kim bilir nasil olucam:))
Onun için tam gaz rejime devam kararlıyim ins önce 70 sonra ins 65 olucam
Bu arada canım sen nerelisin ne yapıyorsun kac yasindasin, tanışsak ayrıntılı:))
msj 28
ilk tanışırken yazmıştım ama tekrar yazayım , o kadar kişi ile tanışınca insan karıştırıyor , hatırladın mı ilk başlarda defter tuttuğumu yazmıştım , isimleri ve illeri öğrenmek için ..he he
Ben Derya , 37 yaşındayım , öğretmenim , 2 tane liseli oğlum var , 1 yaş farkla dünyaya geldiler , Rabbim çocuklarımıza sağlıklı bir hayat nasip etsin inşallah , çok çabuk büyüyorlar ..
yaşları yakın olduğu için ikiz gibi büyüdüler , sağolsun annem yardım etti , hep o baktı diyebilirim , ben çalışınca ..
Msj 40
Bende menümü yazayım
Sabah kahvaltidaydik dışlarda ( gerçi artık korktum disardayim gezmedeyim demeye nurcandan korkumaa:)))
Yarım peynirli gözleme( yagsiz pisirttim) ama sonuçta gözleme tabi(
Öğle 6 badem
Aksam
Bol yesil salata yoğurt 2 kasik bezelye yemegi
Ara
1 elma
msj 29
ben yarından itibaren çok kararlıyım , bir ay nasip olursa kaçamak yapmadan sıkı bir diyet yapmak istiyorum ..inşallah başarabilirim , iradem çok zayıfladı eskiden olsa hemen karar verip uygulardım , yaşlandıkça başarım düşüyor heralde ...
msj 30
kızlar ben çıkıyorum yarın için öğrencilerime fen yazılısı hazırlayacağım , bu yıl 5. sınıflar ve bu hafta yazılı haftası ...oldukça yoğun olacak ...
msj46
ahaha korkun tabi benden
ben günlere giden ve börek yedim sarma yedim dienlere kızıyorum
baya az olmuş yediklerin aç değilsindir umarım
msj47
ben ezberedim artık deryacım senin özgecmısı :)
demekki yeni gelen oldumu yazıoz ilk bas bende isimleri çok zor tutyordum aklımda
ne güzel inşallah benimde bir tane daha oğlum olur
hep özeldir ben için 2 erkek evlada sahip anneler nedendir bilmiyorum
annem hiç yardımetmiyor bu arada ama haftada 2 3 kez bize ne yemek yaptıysa yollar o bile yetior:)
msj 28
ilk tanışırken yazmıştım ama tekrar yazayım , o kadar kişi ile tanışınca insan karıştırıyor , hatırladın mı ilk başlarda defter tuttuğumu yazmıştım , isimleri ve illeri öğrenmek için ..he he
Ben Derya , 37 yaşındayım , öğretmenim , 2 tane liseli oğlum var , 1 yaş farkla dünyaya geldiler , Rabbim çocuklarımıza sağlıklı bir hayat nasip etsin inşallah , çok çabuk büyüyorlar ..
yaşları yakın olduğu için ikiz gibi büyüdüler , sağolsun annem yardım etti , hep o baktı diyebilirim , ben çalışınca ..
Msj 41
Bazı yediklerim size Buda yenilirmi dedirtebilir ama ben genelde aldığım kaloriyi hesapliyorum, ve gunluk 1200 e ayarlamaya çalışıyorum, biraz gecersem daha çok spor yapıyorum, ve ertesi gün daha dikkat ediyorum
Çünkü ben direk diyet psikolojiyle yapamıyorum çok denedim olmadı çünkü yemeyi seviyorum maalesef , arada canımın istediklerini yemezsem 3 gün sonra hersey korkunç hal alıyor ve benim diyet yalan oluyor, hep böyle oldu, ama böyle dikkat ederek kilo vermeyi başarabildim çok sukur
msj48
bu ay bende cok kararlıyım cuma 1 hafta olucak bu persembe sıkı diete basladım valla 1 ay sıkalım dişimizi derya bakalım neolcak ben cok merakediyorum haftasonu gercı benım gusel gecmedı ama bakalım bu hafta 1 kılo gitmeli artık 2 haftadır tık yok
msj 32
canım herkesin beslenme tarzı farklıdır , vücudunu tanıdıysan ona göre beslenme düzenini de ayarlarsın ,, bazen birimiz şok diyet yapıp 2 kilo veriyoruz , diğeri yapınca olmuyor , onun için doktorlar her diyet size uygun değildir diyorlar ...sabahleyin yenilen yemekleri akşama kadar eritebiliriz , sadece geç vakitte yememeye dikkat etmek gerekiyor , sporla da dengeleyebilirsin ...
msj47
ben ezberedim artık deryacım senin özgecmısı :)
demekki yeni gelen oldumu yazıoz ilk bas bende isimleri çok zor tutyordum aklımda
ne güzel inşallah benimde bir tane daha oğlum olur
hep özeldir ben için 2 erkek evlada sahip anneler nedendir bilmiyorum
annem hiç yardımetmiyor bu arada ama haftada 2 3 kez bize ne yemek yaptıysa yollar o bile yetior:)
msj 33
Arzu ve Aslı da uğramadılar , yaz gelince Aslının işler çok yoğun oluyor , diyeti ne alemde merak ettim , Arzu da çocuklarla uğraşıyor , ona da çok dua ediyorum , güçlü ve sağlıklı olsun diye , gerçekten işi çok zor , benim annem de yıllarca bize hem annelik hem babalık yaptı ,babam vefat ettiğinde 5 yaşındaydım ...annem herşeyim ...
msj 31
Canım ben de seviyorum erkek çocuklarını ama sanki kızlar annelerine daha yakın oluyor , 2. bebeğe hamileyken doktor önce kız demişti , ah dedim tutturduk bir kız bir oğlan , sonra son ultrasonda erkek demez mi tabi ben şok oldum ve gece erken doğum yaptım , oğlum 1 ay eksik doğdu , ben oldukça sıkıntılı bir süreç geçirdim , Rabbime şükür şimdi çok iyiyim , onun için 3. bir bebek düşünemiyorum , çocuklar da büyüyünce zor oluyor ...Rabbim onlara ve bana , aileme sağlık versin , sizin çocuklarınıza ve size , ailelerinize de ,, her şeyin başı sağlık , her derdimiz kilo olsun , veririz inş ....
msj51Belli bı süre sonra duruyor dımı ne kadar diyete devam etsende, ama iste zor kısmı ümitsizliğe düşmeden devam edebilmek galiba:)) çünkü insan diyetine dikkat edip veremedikce gercekten zoruna gidiyor, kolay gelsin
msj52msj 33
Arzu ve Aslı da uğramadılar , yaz gelince Aslının işler çok yoğun oluyor , diyeti ne alemde merak ettim , Arzu da çocuklarla uğraşıyor , ona da çok dua ediyorum , güçlü ve sağlıklı olsun diye , gerçekten işi çok zor , benim annem de yıllarca bize hem annelik hem babalık yaptı ,babam vefat ettiğinde 5 yaşındaydım ...annem herşeyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?