Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menummm

sabah

k fleks

ara

nektarı yesılcay

oglen

5 yk kurufaslye ayran yarmdılım ekmek

ara

nektarı yesılcay

aksam

2 yk faslye yogurt salata belkı corba

nasıl:18::18::18:

msj 61
hasrettt sen ne güzel kilo vermişsiin, profilindeki fotoyla şimdiki foton ne kadar farklı, yüz bile ne kadar çok değişiyr demekki kilo verince:))

msj 61
hasrettt sen ne güzel kilo vermişsiin, profilindeki fotoyla şimdiki foton ne kadar farklı, yüz bile ne kadar çok değişiyr demekki kilo verince:))

kızlar bısı sorcm sıze
unıden cok samımı arkdsım war ew arkdsım arkds demıım kardesım gıbıdr
okulu bıtmedı +ladı aılesıne soyleyemıo
sınaw donemı sınawa gdıorum dıe ckıo ewden bnm yanıma gelıo
bu hafta ıcı yıne gelecktı
sonra kuzenm corludan ıs buldu hafta ıcı gelıolar corluya 11
teyzem kuzenmın esı cocugu kuzenm
nasıl onlara gelmeyn dıeblırım kı
ewım zaten kucuk studyo daıre
arkdsımada msj attım bole bole dıe
bna dunya kadr sey yazmıs msjda
resmen ıstemedn bnı dıe
sızce hata mı yapmısım

Ben şu sınavlardan bi kurtuluyim göreceksiniz en dengeli beslenen be
n olucam zamanımı boğazıma adıcam
MESAJ 14Canım kolay gelsin,bemim oğlum da lise 3 te,sınav haftası biliyorum,Allah yardımcın olsun ..

MESAJ 15
Canım geçmiş olsun,dikkat et kendine...
MESAJ 16
Aaaa inanmıyorum,ne tesadüf ...
MESAJ 16
Canım güle güle giy cicilerini,bende kilo alınca hiç birşey almak gelmiyor içimden verelim hepimiz alışverişe koşucaz,piyasa canlanacak sayemizde....
MESAJ 17
Çok hareketli bir gün olmuş Tunicim,ama menünü beğendim...
MESAJ 18
Nurcanım ya menün fazla değil ama sağlıksız olmuş,protein eksik,keşke ayran,süt falan içseydin poğaçayla...
mESAJ 19
İnşaallah sınavların iyi geçer Hatice ama kopya olayından tırstım ben...:111:
MESAJ 20
Ay evet Deryacım ya ne güzel kitaptı onlar,ben de 3. yü okumadım henüz,kitaptaki kadına çok özenmiş ve hayran kalmıştım,ben hala Hilalin bloğuna bakamadım ...
MESAJ 21
Evet Nurcanım bu hafta enaz 1 kilo verelim ben de çok dikkat ediyorum,diyetisyene gidnce rezil olmayayım diye...
MESAJ 22
Canım arkadaşım Allah razı olsun senden,çok duygulandırdın beni...Yaşadıklarımı en iyi sen anlarsın,Allah sana da güzel günler göstersin...

çook güzel bir hafta olsun hepimiz için.

alıntılarımı yaptım, cevapladım ama ani bir işim çıkmıştı günaydın diyemeden kaçtım. şimdiye nasipmiş:)

bugün vermem gereken bir rapor var, arada uğrayacağım ama yoğun bir gün olacak benim için.

öpüldünüz

MESAJ 24

Arkadaşın hatalı Hasretim ,bir kere ailesindaen ne kadar daha saklıyacak durumu,sonra grçek dost arkadaş olsaydı senin de zor durumda kaldığını anlardı sitem etmezdi şimdiye kadar evi,ni açmışsın ona....Bence üzülme sen haklısın...

MESAJ 25
Canlar şimdi çıkmak zorundayım,evi toparlayayım,her an emlakçı gelebilir bu kısmı gerçekten sıkıcı,te,irgin oluyorum,napalım satılana kadar katlanıcaz...
Sonra spor yapıcam,ben hep aç kasrnına yürürdüm,diyetisyen olmaz dedi yemekten 1 saat sonra spor yapılırmış:44:
Sonra pazara gitmem lazım,ev tam takır oldu,öğleden sonra görüşürüz hoşçakalın...

ahh ablacm okdr seye gozyumdum kı onnla ılgılı konularda
dun aksm bna dunya kadr msj attı hıc bırıne cwp atmadım kırmayalm bırbırımızı dıe
ama keske bıraz degerımı bılseydı benm
cok guzl gunlerımz gectı
kıyamıorum ona
ama bazen bole cok uzuyo ıste bnı

Hasret, sıkma canını. o da şimdi sıkıntılı bir durumda kaldı tabi onun verdiği sıkıntı ile sana böyle davranıyor. hani insan en sevdiğinden, nazının en çok geçtiğinden çıkarır ya sinirini, onun gibi. sonuçta senin mazeretin var, eminim bun uzamanla anlayacaktır.

anlamaz cnm ben tanıorum arkdsımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…