Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Msj 48
Bende bebeğim olmadan önce kız cocuklarını çok sevdirdim, hatta erkek olduğunu öğrenince baya bı adapte olamadım:)) ama simdi bebek dediğin erkek olurmuş gibi geliyor hic kız bebek gelmiyor aklıma:)) bende deryann dediğinin aksine hep erkek cocuklar annelerine daha düşkün olur diye duyarım ama ins bizimkiler oyle olur:))

msj 34

evet gerçekten çok kararlıyım , çünkü kendime çok kızıyorum gidip sporda o kadar işgence çekiyorum , sonra da ayda 400 g ver , oldu mu yani , 1 ay var , gerçekten

bunu başaracağım nasip olursa , haftaya 1 kilo gitmiş olacak , ilk spora gittiğimde akşam tartıyor ya üstümle 70 k geldim , sonra ki ay 69.15

3. ayın başında 67.95 geldim , ama bu ay hoca yoktu ben kendim tartıldım geçen aydan 700 g fazla çıktım , bunun farkındayım ve kendime çok kızdım ,, bir boğazımı tutamıyorum diye ,,,

adamın biri say ki yedim diyerek , farklı bir yiyecek alcağı parayı kenara atmış ve bu paralarla cami yaptırmış , şimdi biz de yemiş gibi düşünelim ve kararlı olalım , şimdiye kadar tatlıları yedik de ne oldu , zevki 5 dk , kalorisi ömür boyu kilo ....yok bu sefer azimliyim kızlar ....veremezsem bana istediğiniz cezayı verebilirsiniz , tamam mı ?

Msj 49
Bence bu hafta çok güzel kilo vereceksin, hem iki haftanın acısı çıkacak hemde sıkı diyet yapiyrm dedinya ikisi bir olunca çok vereceksin ins

Msj 50
Ya aslında versek kurtulsak rahatlasak sürekli diyet psikolojisinde ama veremedikce hic bitmiyoro stres,
Zayıflamam lazım
Yememek lazım
Öff yine yedim yemicektim
Ayy yine veremedim
Yine diyetteyim
....
....
Diye doye kac yilim gecti
Halbuki azmetsem zayiflasam bu replikleri tekrar edip durmasam dimı:))

Diğer oğlun kac yaşındaydı canım?

msj 36

biri 16 - diğeri 17 canım , lise 1 ve lise 2 ...

Arzunun da 2 oğlu var , biri lise 3 , diğeri daha büyük , neredeyse evlenecek yaşa geldi ...gelin adayımız bile var ...

Artık birbirimizin hayatları ne kadar önemsiyor ve merak ediyoruz , burası farklı dostluklar kuruyor gerçekten , ...

Msj 52
Ayy bende gorebilecekmiyim olgusumun o günlerini ins:))

msj 54
günayydınn kızlaaar
forumu ben kapamışım ben açıyorumm
çok yorgun ve uykusuzumm
kardeşimi bekledik gelene kadar saat 3 oldu yatana kadar 4
ve 7.30da yine ayaktayımm
nasıl biter bugün bilemiyorummm

Canlarım günaydın
haftasonu hiç giremedim kusuruma bakmayın.EEvi satışa çıkarttım önce ev fiyatlarını araştırdık,sonra emlakçıya evi göster falan haftasonu geçti gittiBiraz kkredi çekip 2 küçük ev almayı düşündüm,benim oğlanın durumu malum ev de dublex beraber oturmak istemiyorum...İşte kızlar mazeretim bu ne olur dua edin bana en kısa zaman da evi satayım aslında içime sinen bir ev buldum da önce burayı satmalıyım,tabii kredi ne kadar az olursa o kadar iyi olacak,dairelerin birini kiraya verip,üstüne de ekleyip krediyi ödeyeceğim,kayınpeder pek yardım edecek gibi gözükmüyor...
Benden bu kadar bakalım siz neler yapmışsınız,özlemişim valla sizi kardeş gibi olduk ya...

aaa cok uzuldm ablacm allah yardmcın olsun
ama enn ıı kararı almıssn herkesn ewı ayrı olck

2007 senesinde samsundan sarp sınır kapısına kadar gezmiştim, özellikle Trabzon ve Rizeye bayıldım. nasıl bir yeşilliktir bu. Gümüşhaneyi de az çok biliyorum, kıraç topraklar ve hatta demiştim ki burası nasıl karadeniz :) ama en azından Trabzon çok yakın gezip görme imkanınız varmış ne güzel Derya'cım. bizim için de gez o güzellikleri

çok teşekkür ederim Derya, uzun zamandır blog tutuyorum. çok seviyorum ama şu sıralar eskisi kadar ilgilenemiyorum ilgi alanım kilo vermeye bölündü çünkü

bu hafta çok iyi bir sonuç bekliyorum senden Derya'cım, kararlı olmak işin tamamı gibi.

benim de iki oğlum var sanırım bu topiği erkek anneleri basmış

msj 54
günayydınn kızlaaar
forumu ben kapamışım ben açıyorumm
çok yorgun ve uykusuzumm
kardeşimi bekledik gelene kadar saat 3 oldu yatana kadar 4
ve 7.30da yine ayaktayımm
nasıl biter bugün bilemiyorummm

kardeşin askerden mi geldi hayırdır ?

Arzu hakkınızda hayırlısı olsun, umarım içine sinen ev sana nasip olur hayırlı ise.

msj 55
yok canım çalışıyor, yeğenini özlemiş 2 gün tatili varmış hemen değerlendireyim demiş:) benim oğluş ilk ve tek torun çok kıymetli yani:) ailenin en buyugü ve tek evlisi ben olduğum için:)

msj 56
inş herşey istediğin gibi olur canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…