- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.381
sağol Nurcan, beğenmene sevindim. ben böreği yemeyi de çok severim ama artık yeme kısmına sünger çektim bakalım
yok artık, hakkaten mi:) çok sevindim bak buna. memnun oldum tanıştığımıza :)
ben de müsadenizi istiyorum arkadaşlar, iyi geceler
Bende istiyorum o 60 li kilolardaaaan:))Hemen başlayayım o zaman.
26 Aralık 2011 de yani yaklaşık 5 ay önce başladım diyet yapmaya. Diyet demeyelim aslında sağlıklı yaşamaya.
Sonra kk ile tanıştım ve çok sevdiğim 13. takımda başladım bende.
Hayatımdan yanlış olan bütün herşeyi çıkarttım. İlk olarak ekmeği azalttım ve cinsini değiştirdim. (Tam buğday, çavdar, kepek) Sonra 3 ü bir arada neskafe içiyordum nerdeyse günde en az 3-4 fincan onu tamamen bıraktım. Şekeri hayatımdan çıkardım. Su içmeyi çok severim zaten miktarını artırdım ve yeşil çay içmeye başladım.
Eşim akşam eve iş nedeniyle geç geldiği için akşam yemeğini önceden saat 21:00 gibi yiyorduk en erken. Ben akşam yemeklerimi saat 17:00 ye çektim ve akşam saat 18:00 den sonra hiç bişey yemedim. Sonrası burda işte tam tamına 17,5 kilo verdim bu şekilde
Of of bugün ders çalışmak için erken kalktım kendimi kk da buldum :26::26::26::26: Neyse şimdilik bi nescafe içtim kaç kaloridir acaba o da uykum kaçsın diyeMsj 30
Neyse bayanlar herkes gitmiş zaten
Bende yatayım artık
Yarın görüşmek uzere
Ben bugün kahvaltımı süper yaptım nescafe içtim 1 bardak çay içtim tıka basa doydum bi tartıya çıkıyim dedim normalde aç olduğumda 60 çıkıyodum ama tıka basa tok olduğumda 61 leri buluyordu dün 59.9 uda gördümama o zaman toktum işte daha demin 60.2 çıktı hahhaayt akşamda az yicem yarın sabah bekle beni 59
Senin çoğu gitmiş azı kalmış zaten az daha dayanMsj 32
E hadi bakalım ins, darısı basıma
Senin çoğu gitmiş azı kalmış zaten az daha dayan
msj 17
bulgur dolmasından az yemişindir umarım bu arada nasıl bişey bu bulgur dolması canım
msj18
ayağın ugurlu geldi o zaman:) sen hep gel
msj19
tatlım çok az yemişin olmazki böle çok sağlıksız nerde meyve
msj20
haftasonları çok ıssız oluyor topikler hoşgeldin canım
Msj 33
Ya ama neden kimse yok, giriyorum çıkıyorum kimse yok, benim denkgetiremiyorum acaba sizi, yoksa pazar gunü diyemi
msj32Msj 31
İyi pazarlaaaar bayanlar nasilsiniiiz
msj33Ben bugün kahvaltımı süper yaptım nescafe içtim 1 bardak çay içtim tıka basa doydum bi tartıya çıkıyim dedim normalde aç olduğumda 60 çıkıyodum ama tıka basa tok olduğumda 61 leri buluyordu dün 59.9 uda gördümama o zaman toktum işte daha demin 60.2 çıktı hahhaayt akşamda az yicem yarın sabah bekle beni 59
msj34Msj 34
Yok ya nerde, ilk hedefim 70 ama aslında 65 olmam lazım boyum 1.68 once bir 70 i goreyimde ins ama toplamda daha benim 13 kilom var
msj35msj 21
Nurcancım aslında lor ( çökelek ) dolması , ben siz bilmezsiniz diye bulgur yazdım , bulgur pişiriliyor ve içine lor katılıyor , sonra burada bir ot var ( evelik ) ona sarılıyor , onu bulamazsak pancara sarıyoruz ...fırında pişirip üzerine erimiş tereyağı döküyoruz , yöresel bir yemek ...bulgurla yaptığımız bir dolma daha var ,,yine bulguru pişiriyoruz , biraz un ve baharat katıp yoğuruyoruz , küçük yuvarlayıp , suda pişiriyoruz ,süzüp alıyoruz tabağa ,üzerine yoğurt ve salçayı kavurup döküyoruz , o da farklı bir lezzet ...
msj 36msj 23
hava o kadar kötü ki anlatamam , kapkaranlık ve yağmurlu , içim sıkıldı resmen , her an elektrikler gidebilir , sonra tekrar uğrayacağım ...
msj37kızlar ızınlıyımbugun gıremıyorumkusura bakmayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?