Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol Nurcan, beğenmene sevindim. ben böreği yemeyi de çok severim ama artık yeme kısmına sünger çektim bakalım

yok artık, hakkaten mi:) çok sevindim bak buna. memnun oldum tanıştığımıza :)

Evet canım bende sevindim. Bu arada ismim Ebru memnun oldum bende tanıştığımıza

ben de müsadenizi istiyorum arkadaşlar, iyi geceler

İyi geceler.

Msj 28
İyi geceler kızlaar
Nasil yorgunum aman allahım
Sabah kahvaltıya gittik oğlusla o bile bı olay:) oradayken kuzenim aradı evdemisin gelicem diye eve geldik o geldi
Sonra onunla alışverişe gittik oglusu babasına bırakıp, bugun 19 Mayıs tatil olunca tam denk geldi
Ne zamandır bisey almiyordum, daha dogrusu alamıyordum, hiçbirşey olmuyordu , olsada güzel durmuyordu, şişmanlık zor is malum:)) 4 saat filan gezdik, sonra esim aradı sehir disından bı arkadaşı bı düğüne geliyormuş bizde uğrayacaklar diye, allaaah bir telaşe eve gittim temizle topla supur onlara birseyler hazırla oglusu uyut derken su an itibariyle oturdum, ama ayaklarım belim kopuyor diyebilirim
Neyse menümü yazayım, biraz dengesiz oldu bu kargaşadan ama
Sabah
2 dilim buğday ekmegi
1 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
1 tatli kasığı kadar bal
Ara
6 badem
Öğle yok sabah zaten gecti yediğimizde
Aksam
4 kasik barbunya yoğurt

2 bardak yesilcay ( iyiki sabah kalkınca içmişim yoksa fırsat bulamayabilirdim) su ne kadar ictigimide bilemiyorum, sporuda gün içindeki koşturmaya saysm olurmu acaba:)) ama yarın onuda telafi edicim ins

Bende istiyorum o 60 li kilolardaaaan:))

Ben bugün kahvaltımı süper yaptım nescafe içtim 1 bardak çay içtim tıka basa doydum bi tartıya çıkıyim dedim normalde aç olduğumda 60 çıkıyodum ama tıka basa tok olduğumda 61 leri buluyordu dün 59.9 uda gördüm ama o zaman toktum işte daha demin 60.2 çıktı hahhaayt akşamda az yicem yarın sabah bekle beni 59

Msj 32
E hadi bakalım ins, darısı basıma

msj 21

Nurcancım aslında lor ( çökelek ) dolması , ben siz bilmezsiniz diye bulgur yazdım , bulgur pişiriliyor ve içine lor katılıyor , sonra burada bir ot var ( evelik ) ona sarılıyor , onu bulamazsak pancara sarıyoruz ...fırında pişirip üzerine erimiş tereyağı döküyoruz , yöresel bir yemek ...bulgurla yaptığımız bir dolma daha var ,,yine bulguru pişiriyoruz , biraz un ve baharat katıp yoğuruyoruz , küçük yuvarlayıp , suda pişiriyoruz ,süzüp alıyoruz tabağa ,üzerine yoğurt ve salçayı kavurup döküyoruz , o da farklı bir lezzet ...

Msj 33
Ya ama neden kimse yok, giriyorum çıkıyorum kimse yok, benim denkgetiremiyorum acaba sizi, yoksa pazar gunü diyemi

msj 22

canım yine sizi yakalayamadım , hafta sonu olunca herkes geç kalkıyor heralde ...nasılsın , neler yaptın , bu haftaya hazır mısın , söz verip en verimli şekilde geçirelim olur mu ,,

msj 23

hava o kadar kötü ki anlatamam , kapkaranlık ve yağmurlu , içim sıkıldı resmen , her an elektrikler gidebilir , sonra tekrar uğrayacağım ...

Msj 31
İyi pazarlaaaar bayanlar nasilsiniiiz
msj32

iyiyiz canım ama açım of

msj33
neler yedin kahvaltıda süper kahvaltını merakettim :)

Msj 34
Yok ya nerde, ilk hedefim 70 ama aslında 65 olmam lazım boyum 1.68 once bir 70 i goreyimde ins ama toplamda daha benim 13 kilom var
msj34
aynen boylarımız aynıymıs seninde hamileliktenmi kaldı kilolar

msj35
televizyonda görmüştüm bu en son yazdıgın tarifi canım memleket neresi sizin?
msj 23

hava o kadar kötü ki anlatamam , kapkaranlık ve yağmurlu , içim sıkıldı resmen , her an elektrikler gidebilir , sonra tekrar uğrayacağım ...
msj 36
havalar sıktı artık valla yaz gelsin istiyorum hemen kemiklerimiz ısınsın

kızlar ızınlıyımbugun gıremıyorumkusura bakmayn
msj37
bugunun tadını cıkar kızçem gez eglen alısveris yap

ben sabah kepekli poğca yedim ama bugun cok acıktım bakalım sanırım bugun dısarda yemek yiyebilirim evde bişey kalmadı markete gitmem gerekli bu hafta hafif şeyler pişirmeliyimki cuma yüzüm gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…