- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.401
msj40Kızlarrr yarın ingilizce ve geometri sınavım var. Hayat mayat meselesi lütfen bana dua edinBu hafta her gün yazılım var hepsinden geçemessem bütün yazım mahvolacak ve sorumluluklara kalıcam Bu haftaa hepsindenn geçersem dünyalar benim olurrr karar verdim bütün aileye ziyafet çektiricem internetten bakıp 3-4 çeşit yemek 3-4 çeşit pasta yapıcam allahımm nolur geçiyim seneye çok çalışıcam. Bütün haftasonumu ingilizceye çalışarak geçirdim bide geçemessem yandım
msj41He bide menümü yazayım Kahvaltı = 2 dilim ekmek 1 yumurta
Öğle = 1 adet tadımda bisküvi 1 adet 50 kuruşluk cipslerden he 1 de marketten gözleme alıp ısıtıp yedim şu hazır pakette olanlardan
Akşam = Babam yemek yapmadıİşten gelince yaparım dedi gece 12 de geliyorda kendisi ama o saatte yemek yemicem
2-3 tane erik vardıda evde onlardan yedim bide akşam
Evet canım bende sevindim. Bu arada ismim Ebru memnun oldum bende tanıştığımıza
İyi geceler.
msj 21
Nurcancım aslında lor ( çökelek ) dolması , ben siz bilmezsiniz diye bulgur yazdım , bulgur pişiriliyor ve içine lor katılıyor , sonra burada bir ot var ( evelik ) ona sarılıyor , onu bulamazsak pancara sarıyoruz ...fırında pişirip üzerine erimiş tereyağı döküyoruz , yöresel bir yemek ...bulgurla yaptığımız bir dolma daha var ,,yine bulguru pişiriyoruz , biraz un ve baharat katıp yoğuruyoruz , küçük yuvarlayıp , suda pişiriyoruz ,süzüp alıyoruz tabağa ,üzerine yoğurt ve salçayı kavurup döküyoruz , o da farklı bir lezzet ...
Evet düz lise ingilizceye baya bi çalıştım bazı ezberleyemediklerim oldu onlarıda sınavda önüme alıp bakıcam kağıttanmsj40
lise 2 misin sen inşallah gecersin yavru kuş hım senin lise düz lisemi?
msj41
nediebilirim muhteşem bir mönü olmuş bugun:)
memnun oldum Ebru, ben de Hilal
deryacım siz nerelisiniz?
Kızlarrr yarın ingilizce ve geometri sınavım var. Hayat mayat meselesi lütfen bana dua edinBu hafta her gün yazılım var hepsinden geçemessem bütün yazım mahvolacak ve sorumluluklara kalıcam Bu haftaa hepsindenn geçersem dünyalar benim olurrr karar verdim bütün aileye ziyafet çektiricem internetten bakıp 3-4 çeşit yemek 3-4 çeşit pasta yapıcam allahımm nolur geçiyim seneye çok çalışıcam. Bütün haftasonumu ingilizceye çalışarak geçirdim bide geçemessem yandım
ben sabah kepekli poğca yedim ama bugun cok acıktım bakalım sanırım bugun dısarda yemek yiyebilirim evde bişey kalmadı markete gitmem gerekli bu hafta hafif şeyler pişirmeliyimki cuma yüzüm gülsün
msj 22
canım yine sizi yakalayamadım , hafta sonu olunca herkes geç kalkıyor heralde ...nasılsın , neler yaptın , bu haftaya hazır mısın , söz verip en verimli şekilde geçirelim olur mu ,,
msj42Evet düz lise ingilizceye baya bi çalıştım bazı ezberleyemediklerim oldu onlarıda sınavda önüme alıp bakıcam kağıttanGeometriyede biraz formülleri ezberledim ondanda arkadakinden bakıcam dua edin kopya işlerim yolunda gitsin ingilizceden 55 geometriden 45 alsam yeter
msj 26
Nurcancım benim de hafta sonu çok sıkıcıydı , o kadar yağmur yağdı ki anlatamam , dolu da yağdı ve karanlık bir hava , hepsi biraradaydı ...
ben de sıkıntıdan dolabı açıp durdum ama kaçamak yapmadım ,
msj32
iyiyiz canım ama açım of
msj33
neler yedin kahvaltıda süper kahvaltını merakettim :)
msj34
aynen boylarımız aynıymıs seninde hamileliktenmi kaldı kilolar
msj35
televizyonda görmüştüm bu en son yazdıgın tarifi canım memleket neresi sizin?
msj 36
havalar sıktı artık valla yaz gelsin istiyorum hemen kemiklerimiz ısınsın
msj37
bugunun tadını cıkar kızçem gez eglen alısveris yap
msj 27
sabah 11.00 kahvaltı , 1 dlm tahıllı ekm ve klasik kahvaltı ..
13.00
yeşil çay
18.00 akşam yemeği olarak cacık , patates püresi ve 1 dlm ekm yedim ...
msj42
inş işler yolunda gider canım yakalanmada
msj43
dolabın yanına yaklasmıyorum az önce bozulan meyveleri filan attım bugun marketten çikolata aldım onuda sakladım biyerlereki gözümden uzak olsun
msj 26
Nurcancım benim de hafta sonu çok sıkıcıydı , o kadar yağmur yağdı ki anlatamam , dolu da yağdı ve karanlık bir hava , hepsi biraradaydı ...
ben de sıkıntıdan dolabı açıp durdum ama kaçamak yapmadım ,
msj44Msj 36
Sorma canım ya hamilelik sonrası aldım ben bu kiloları, hamileyken çok almadım oh ne güzel derken, doğumdan sonra 5 ayda pufff diye şiştim kaldim maalesef, senin bebis ne kadardı, sanırım 80 den düşmüşsun ne güzel ne kadar zamanda verdin
msj45Msj 38
En ücra köşeye atsaydin:))
sağol Nurcan, beğenmene sevindim. ben böreği yemeyi de çok severim ama artık yeme kısmına sünger çektim bakalım
yok artık, hakkaten mi:) çok sevindim bak buna. memnun oldum tanıştığımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?