Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlar zayıflamak için her türlü çabayı gösteren bayanlar:)
bugun dışardaydım market filan avm leri tıklım tıkıştı çok bunaltıcıydı fazla kalmadan marketi yapıp kaçtım

sabah:1 kepekli poğça
öğlen:1 kepekli poğça
akşam:ızgara köfte 6 tane salata
ara:kayısı 4 tane

haftasonlarını sevmiyorum yaw berbat besleniyorum kaçamak olmuyor belki ama sağlıklı hiç olmuyor

Kızlarrr yarın ingilizce ve geometri sınavım var. Hayat mayat meselesi lütfen bana dua edin Bu hafta her gün yazılım var hepsinden geçemessem bütün yazım mahvolacak ve sorumluluklara kalıcam Bu haftaa hepsindenn geçersem dünyalar benim olurrr karar verdim bütün aileye ziyafet çektiricem internetten bakıp 3-4 çeşit yemek 3-4 çeşit pasta yapıcam allahımm nolur geçiyim seneye çok çalışıcam. Bütün haftasonumu ingilizceye çalışarak geçirdim bide geçemessem yandım

He bide menümü yazayım Kahvaltı = 2 dilim ekmek 1 yumurta
Öğle = 1 adet tadımda bisküvi 1 adet 50 kuruşluk cipslerden he 1 de marketten gözleme alıp ısıtıp yedim şu hazır pakette olanlardan
Akşam = Babam yemek yapmadı İşten gelince yaparım dedi gece 12 de geliyorda kendisi ama o saatte yemek yemicem
2-3 tane erik vardıda evde onlardan yedim bide akşam

Son düzenleme:
msj40
lise 2 misin sen inşallah gecersin yavru kuş hım senin lise düz lisemi?
msj41
nediebilirim muhteşem bir mönü olmuş bugun:)

Evet canım bende sevindim. Bu arada ismim Ebru memnun oldum bende tanıştığımıza

İyi geceler.

memnun oldum Ebru, ben de Hilal

deryacım siz nerelisiniz?

msj40
lise 2 misin sen inşallah gecersin yavru kuş hım senin lise düz lisemi?

msj41
nediebilirim muhteşem bir mönü olmuş bugun:)
Evet düz lise ingilizceye baya bi çalıştım bazı ezberleyemediklerim oldu onlarıda sınavda önüme alıp bakıcam kağıttan Geometriyede biraz formülleri ezberledim ondanda arkadakinden bakıcam dua edin kopya işlerim yolunda gitsin ingilizceden 55 geometriden 45 alsam yeter

memnun oldum Ebru, ben de Hilal

deryacım siz nerelisiniz?

msj 24

canım Bayburt , karadeniz bölgesinde , gümüşhane nin yanında , ama iklim doğu anadolu , yeşili çok az , onun için ben ve arkadaşlarım sık sık hafta sonları Trabzona gezmeye gidiyoruz , deniz ve yeşil özlemi çekiyoruz...

msj 25

İnşallah sınavın iyi geçer canım , kopyaya ihtiyaç duymazsın ( öğretmenlik duygularım ön plana çıktı he he )

ben sabah kepekli poğca yedim ama bugun cok acıktım bakalım sanırım bugun dısarda yemek yiyebilirim evde bişey kalmadı markete gitmem gerekli bu hafta hafif şeyler pişirmeliyimki cuma yüzüm gülsün

msj 26

Nurcancım benim de hafta sonu çok sıkıcıydı , o kadar yağmur yağdı ki anlatamam , dolu da yağdı ve karanlık bir hava , hepsi biraradaydı ...

ben de sıkıntıdan dolabı açıp durdum ama kaçamak yapmadım ,

msj 27

sabah 11.00 kahvaltı , 1 dlm tahıllı ekm ve klasik kahvaltı ..

13.00

yeşil çay

18.00 akşam yemeği olarak cacık , patates püresi ve 1 dlm ekm yedim ...

msj 22

canım yine sizi yakalayamadım , hafta sonu olunca herkes geç kalkıyor heralde ...nasılsın , neler yaptın , bu haftaya hazır mısın , söz verip en verimli şekilde geçirelim olur mu ,,

Msj 35
İyiyim canım çok güzel bir hafta sonu oldu, kardesim gelicek birazdan sehir disından 2 günlüğünede olsa simdi heyecanla onu bekliyoruz,
Ya her gören ay ne güzel zayıflamışsin ne güzel olmussun dediklerinde çok gaza geliyorum ve motivasyonum pik yapıyor,
Yani su an 78 kilo olmama rağmen giydiklerini beğenmeye başladım hedefime ulasında kim bilir nasil olucam:))
Onun için tam gaz rejime devam kararlıyim ins önce 70 sonra ins 65 olucam
Bu arada canım sen nerelisin ne yapıyorsun kac yasindasin, tanışsak ayrıntılı:))

msj42

inş işler yolunda gider canım yakalanmada

msj43
dolabın yanına yaklasmıyorum az önce bozulan meyveleri filan attım bugun marketten çikolata aldım onuda sakladım biyerlereki gözümden uzak olsun

Msj 36
Sorma canım ya hamilelik sonrası aldım ben bu kiloları, hamileyken çok almadım oh ne güzel derken, doğumdan sonra 5 ayda pufff diye şiştim kaldim maalesef, senin bebis ne kadardı, sanırım 80 den düşmüşsun ne güzel ne kadar zamanda verdin

msj44
15 aylık benimki ben hep verdim kilo dogumdan sonra hıc almadım cok sükür işte gecen yıl agustostamı eyluldemı ne yazmaya basladım takıma ama son 2 aydır daha bir ciddiye aldım işleri yinede şükrler olsun kilo almadım bura sayesinde:)
Msj 38
En ücra köşeye atsaydin:))
msj45
salladım gitti :) yinede evde olması güzel bebeğimden dolayı zırt pırt bakkala gidilmiyor

Msj 40
Bende menümü yazayım
Sabah kahvaltidaydik dışlarda ( gerçi artık korktum disardayim gezmedeyim demeye nurcandan korkumaa:)))
Yarım peynirli gözleme( yagsiz pisirttim) ama sonuçta gözleme tabi(
Öğle 6 badem
Aksam
Bol yesil salata yoğurt 2 kasik bezelye yemegi
Ara
1 elma

msj 28

Hilalcim harikasın tek kelime ile , bloğunu okurken kendimi bir romanın içinde hissettim , bu aralar çok satanlar listesinde küçük mucizeler dükkanı ve bir yumak mutluluk ...

böyle her işten anlayan ve çevresine yaptıkları ile enerji veren insanlara bayılıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…