Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın Arkadaşlar REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.
ben bugün niyetliyim sahurda yediklerimi yazabilirim 1.5 bardak meyve suyu kibrit kutusu kadar peynir 1.5 dilim cavdar ekmegi.
1.5 dilim kek 4 adet zeytin.

menü güzel ama akşamki dondurma sıkıntı olmasın.
bu arada çilekli form çayı hiç görmemiştim, çilek kokusuna bayılırım. markete gidince bir bakayım...
yedıgım dondurma belkı yarım top bıle gelmez sekerm
bnde ılk defa aldm cılklısını cok begendm
mıs gbı cılek kokuyo
ben bugün niyetliyim sahurda yediklerimi yazabilirim 1.5 bardak meyve suyu kibrit kutusu kadar peynir 1.5 dilim cavdar ekmegi.

allah kabl etsn oncelıkle
ama hem kek ve meywe suyu olmamalıydı lıstende
bnde oruclu olacktm ama unuttm :18::18::18:

aa iyi ki hatırlattın, kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.

bu arada Allah kabul etsin Handan, ne güzel oruç tutmuşsun. bugün yazdığımız menülere çok bakma istersen

msj 86
öncelikle hoşgeldin aramıza canım,
allah kabul etsin inş
bende düşünmüştüm tutmayı ama sonra cesaret edemedim(
kolayca iftarı edersin inş
bence sahur için gayet güzel olmuş sonuçta günler uzun ancak yeter:))
akşam çok abartamzsan (malum oruçken insanın bir anda gözü dönüveriyor) süper olur:))

msj 88
bence gayet güzel olmuş ama sabah peynirin yanında kaşar olmasaymış daha iyi olurmuş:)

msj 89
ben kesinlikle çok faydası olduğunu düşünüyorum, hayatımda ilk defa yeşil çay içiyorum kaçamaklarıma rağmen kilo verebiliyrm çok şükür, bence gönül rahatlığıyla iç, işe yaradığı kesin inş:))

>> Bu haberi okuduktan sonra bir daha kola içer misiniz? 1 bardak kola 1 saatte vücütta neler yapıyor?
İç ve Kalp Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, bir bardak kolanın 60 dakikada vücuda... verdiği zararları anlattı.

İşte felakete götüren kısır döngü:

Prof. Dr. Karatay, 'kola içince vücudunuzda neler olduğunun farkında mısınız?' diyerek aşağıdaki açıklamayı yaptı:

1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan 'fosforik asiddir'.

2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.

3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.

4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)

5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.

6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırısınız.

7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde LEPTİN ve İNSÜLİN DİRENCİ gelişir.

8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir

msj 91
bencede:)) o yorgunluktan sonra eşim sağolsun akşam yemeğimizi dışardan getirdi, süper oldu:))
msj 92
bence cok güzel olmuş menün

msj 93
bilgedemi yenilerden:) ben onu müdavimlerden snamıştım:)
bu arada sanırım ben defneyi bilmiyorum ben geldiğimden beri girmiyormu acaba yoksa ben yine bişeyleri karıştırdımmı:)

msj 94
amaaann içmeyelim kardeş içmeyelimm, kolasız ama zayıf ve sağlıklı bir hayat yaşayalım inş:)) ki çok severim kolayı çooktandır içmiyorum çok şükür:))

kızlar bana çizelge konusunda yardımcı olsurmusunuz yapıyoorum ama format uygun degil diyor bunun sebebi nedir.

sana verdiği kodu buraya yapıştır Handan, nereyi ekleyeceğini söyleriz. sen de profil düzenle kısmından uygun yere o verdiğimiz kodu yapıştırırsın

aa harika, zaten baktım herkes yeşilçay deyip duruyor. içtiğim de nescafeden başka - ve sudan başka - bişey yok. normal çayı hiç sevmem. hiç değilse içeyim bir faydası olur galiba diye düşünmüştüm. demek öyle diyorsun, o halde bundan böyle alışmaya çalışarak içeceğim sağol tuni

denicem canım peynirin her türlüsünü çok severim helede sürülebilir olanları:))

bu dediğim peynir sürülebiliyor aynı zamanda

kolayı neredeyse senede 2 veya 3 kez belki içerdim ama bundan sonra bunu da içmem. sağol Hasret paylaştığın için

msj 93
bu arada sanırım ben defneyi bilmiyorum ben geldiğimden beri girmiyormu acaba yoksa ben yine bişeyleri karıştırdımmı:)

defneyi ben de bilemedim :18:

ece nerde kırıcı oldugumu solermısın
kı kırıcı olduysamda kendım ıcın mı solemısm o lafları nese herkes anlamak ıstedıgı gbı yapack bısı yok
canım ben okurken üzerime alınasım gelmedi dolayısıyla sana somut örneğini veremem.Ama o anda birileri senin anlatmak istediğinden de kötü algılamış olabilir.En azından konu uzamış..
günaydın canım allah kabul etsin...
msj 93
öyle sayılır :)

hasretcim bilgiler için ssaol benimde son zamanlarda canım istiyor ama içmiyorm...gerçekten çok zararlı...

pukenedeneka bunu gibi bir nicki vardı...sanatçıydı.kilosu iyiydi hatta ama kendini iyi hissetmek için gelmişti...defne...

pukenedeneka bunu gibi bir nicki vardı...sanatçıydı.kilosu iyiydi hatta ama kendini iyi hissetmek için gelmişti...defne...

yaa bazıları arada uğrayıp sonra gelmiyorlar sanırım. aynı dönemde xeyrocan da gelmişti hatırlıyorum. ertesi güne gitti bir daha yazmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…