Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Msj 83
Son gelen üyeler yani ben nisse Hatice ve sanırım bugun giren arkadas handan bunları toplayacağız yani? :))

Msj 83
Yok artık sende, sınıfta kalicam diye intiharmi edilir canım, hayat bu kadar ucuZmu, sen bakma o arkadaşlarına:))

Kızlar sınıfta kalırsam ne yapacam hiç bir fikrim yok öylesine kesin intihar ederim dedim bütün arkadaşlarım üşüştü söz verdirttirdiler bende kalırsam intihar edecez diye. Birinin bugün üstüne gelmişler bugünden başlayalım dedi yemin ettirdi bide evde bişey ye falan derlerse okulda yedim dicekmişiz şimdi onuda tek bırakamam zaten dünden razıydım neyse o da dayanamaz bırakır herhalde yarın bırakmazsa napalım beraber başladık beraber gittiği yere kadar:26::26::26: 10-15 günden sonra ölürüz diyo bide

hehe ay ece harika yorum yaptın:) koptum şuraya;
canım yanlış anlamamanı falan umaraktan...arkadaşın (yetmiyorsa ablan o da yetmiyorsa bir İnSaN olarak) seni döverim diyorum
Ya canım ben cidden neyi göndereceğimizi anlamadım( son gelen üyelerin bilgilerini mı

gercekten zor işler bunlar tunicim kafa karıştırıyor bende anlamadım:)

Msj 83
Son gelen üyeler yani ben nisse Hatice ve sanırım bugun giren arkadas handan bunları toplayacağız yani? :))
bilge var...defne niye girmiyor ki acaba...son zamanlarda girenler yazsın işte :)
Msj 85
Gecen haftanın yorum yapan yapmayan listesini o yapacaktı sanırım, yaptimi nasil bir liste olacak o merak ettim
hazırlamadı canm o listeyi ilk hafta olduğu için birşey demedim...

aaah ah bende yaşlandım sanırım ah şu gençlik diyesim geldi.Benimde zor durumda kaldığım çok oldu ama hiç öyle birşey öylesine bile olsa çıkmadı ağzımdan...

Kendine mektup yaz bence 10-15 yıl sonra aç oku. Yaz ki ben şu an kendimi çok yaşlı hissediyorum ah şu gençlik diyorum de sen ne düşünüyosun de. 10-15 yıl sonraki halin ne dicek bakalım

Kendine mektup yaz bence 10-15 yıl sonra aç oku. Yaz ki ben şu an kendimi çok yaşlı hissediyorum ah şu gençlik diyorum de sen ne düşünüyosun de. 10-15 yıl sonraki halin ne dicek bakalım

bende bısı bulamaynca sımıt yıorum
ama yarısını yemeye dıkkt edıorum
genl olarak dha oncekılerden ıı
asm kabak dolmann yannda ekmek yememelıydn cnm
ii ama
o ustalarn yannda ii yanı

ece nerde kırıcı oldugumu solermısın
kı kırıcı olduysamda kendım ıcın mı solemısm o lafları nese herkes anlamak ıstedıgı gbı yapack bısı yok

tunicim ben aslında bir günde ne kadar içilmeli bilmiyorum. abzen 1 bazen 2 bazen 3 oluyor. işyerindeki durumuma göre. bu arada ben de 3 bardak demiştim ama kupa ile içiyorum onu da belirteyim.

yani son olarak umarım bu yeşil çayın kilo vermeye bir etkisi vardır, yoksa bu garip çayı boşuna içmiş olmayı hiç istemem

Hemde protein sonuçta yağ yakınında yardımcı:)) bende çok severim

aaa hakkaten bak, o yanını düşünmemiştim hiç. sonuç olarak ayran mis misss

hakkaten o ustaların içinde iyi bir menü olmuş. özellikle akşam menüne bayıldım, tavuk ızgarayı çok severim. hele de yoğurtla marine edilmişse tavuk

Msj 80
Simdi yesil çayımı alıp muhteşem yüzyıl keyfi yapıcam ,bugun fazlasıyla hakettim:))

sen muhteşem yy izlerken ben kuzey-güney izliyordum

günaydın, umarım çok güzel bir gün olur hepimiz için.
bu arada Bilge'yi merak ediyorum.
Aslı'yı ise özledim. Ve Aslı'cım dün spor yapamadım umarım sen yapmışsındır canım...
Nisse de en son yanlış hatırlamıyorsam hastayım demişti - karıştırıyor olabilirim - umarım iyi olmuştur...

dün yediklerimi yazayım:

sabah:
haşlanmış yumurta, süt, birkaç dilim sucuk

ara:
nescafe, yeşilçay, yoğurt

öğlen:
mercimek çorbası, yoğurt

ara: yeşilçay, yoğurt

akşam:
tavuk ızgara, 2 yumurta, yoğurt

ara: 2 maden suyu, yoğurt

togurt yogurt yogurt

IVVVEEET gercktn bnde cok sewerm
yag yakar ye sekerm yee

uyanınca

cıleklı form cay

sabah

2 3 dılım ymrtalı sucuk 1 dılm cawdr ekmegı 1 kr kutusndan az byaz peynır 1 dılm kasar 3 sıyah 1 yesıl zeytın domates salatlk bıber

ara

5 6 badem yeslcay

oglen

k flaks (ewde yanıma alabılecegm bısı yoktu )

ara

5 6 BADEM YESLCAY

aksam

corba salata yogurt

ara

cok cok az dondurma

menü güzel ama akşamki dondurma sıkıntı olmasın.
bu arada çilekli form çayı hiç görmemiştim, çilek kokusuna bayılırım. markete gidince bir bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…