- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.721
Msj 82
Ya nisse ne zamandır yokmu yoksa benmi yanlış hatırlıyorum(
canım öncelile ben mesajı eksik yazmışım :) şimdi düzelteceğim.Sizin göreviniz o mesaja cevap verilmesini sağlamak üye görmemiş olabilr ya da unutmuş olabilir hatırlatıp cevap vermisini sağlayacaksınız.Ve mümkünse bunları tek bir mesajda toplayıp(öylece) bana iletmek...
eevt canım bu benimde dikkatimi çekti...sanırım işleri çok yoğun...
Msj 83
Yok artık sende, sınıfta kalicam diye intiharmi edilir canım, hayat bu kadar ucuZmu, sen bakma o arkadaşlarına:))
Kızlar sınıfta kalırsam ne yapacam hiç bir fikrim yok öylesine kesin intihar ederim dedim bütün arkadaşlarım üşüştü söz verdirttirdiler bende kalırsam intihar edecez diye. Birinin bugün üstüne gelmişler bugünden başlayalım dedi yemin ettirdi bide evde bişey ye falan derlerse okulda yedim dicekmişiz şimdi onuda tek bırakamam zaten dünden razıydım neyse o da dayanamaz bırakır herhalde yarın bırakmazsa napalım beraber başladık beraber gittiği yere kadar:26::26::26: 10-15 günden sonra ölürüz diyo bidecanım yanlış anlamamanı falan umaraktan...arkadaşın (yetmiyorsa ablan o da yetmiyorsa bir İnSaN olarak) seni döverim diyorumsaçmalama....senin canından senden daha kıymetli hiçbirşey yok.Sen o kadar düşük seviyeli değilsin...sakın sakın sakın...öyle saçma şeyler düşünmeyi bırak...hayatı yaşamaya bak cicişkom :)
hehe ay ece harika yorum yaptın:) koptum şuraya;canım yanlış anlamamanı falan umaraktan...arkadaşın (yetmiyorsa ablan o da yetmiyorsa bir İnSaN olarak) seni döverim diyorumsaçmalama....senin canından senden daha kıymetli hiçbirşey yok.Sen o kadar düşük seviyeli değilsin...sakın sakın sakın...öyle saçma şeyler düşünmeyi bırak...hayatı yaşamaya bak cicişkom :)
Ya canım ben cidden neyi göndereceğimizi anlamadım( son gelen üyelerin bilgilerini mı
bilge var...defne niye girmiyor ki acaba...son zamanlarda girenler yazsın işte :)Msj 83
Son gelen üyeler yani ben nisse Hatice ve sanırım bugun giren arkadas handan bunları toplayacağız yani? :))
hazırlamadı canm o listeyi ilk hafta olduğu için birşey demedim...Msj 85
Gecen haftanın yorum yapan yapmayan listesini o yapacaktı sanırım, yaptimi nasil bir liste olacak o merak ettim
Kızlar sınıfta kalırsam ne yapacam hiç bir fikrim yok öylesine kesin intihar ederim dedim bütün arkadaşlarım üşüştü söz verdirttirdiler bende kalırsam intihar edecez diye. Birinin bugün üstüne gelmişler bugünden başlayalım dedi yemin ettirdi bide evde bişey ye falan derlerse okulda yedim dicekmişiz şimdi onuda tek bırakamam zaten dünden razıydım neyse o da dayanamaz bırakır herhalde yarın bırakmazsa napalım beraber başladık beraber gittiği yere kadar:26::26::26: 10-15 günden sonra ölürüz diyo bide
Kendine mektup yaz bence 10-15 yıl sonra aç oku. Yaz ki ben şu an kendimi çok yaşlı hissediyorum ah şu gençlik diyorum de sen ne düşünüyosun de. 10-15 yıl sonraki halin ne dicek bakalımbilge var...defne niye girmiyor ki acaba...son zamanlarda girenler yazsın işte :)
hazırlamadı canm o listeyi ilk hafta olduğu için birşey demedim...
aaah ah bende yaşlandım sanırım ah şu gençlik diyesim geldi.Benimde zor durumda kaldığım çok oldu ama hiç öyle birşey öylesine bile olsa çıkmadı ağzımdan...
Kendine mektup yaz bence 10-15 yıl sonra aç oku. Yaz ki ben şu an kendimi çok yaşlı hissediyorum ah şu gençlik diyorum de sen ne düşünüyosun de. 10-15 yıl sonraki halin ne dicek bakalımbilge var...defne niye girmiyor ki acaba...son zamanlarda girenler yazsın işte :)
hazırlamadı canm o listeyi ilk hafta olduğu için birşey demedim...
aaah ah bende yaşlandım sanırım ah şu gençlik diyesim geldi.Benimde zor durumda kaldığım çok oldu ama hiç öyle birşey öylesine bile olsa çıkmadı ağzımdan...
bende bısı bulamaynca sımıt yıorumBenim bugünkü mönü : Sabah (Okulda ) : Simit ayran
Ara : 1 tane elma
Öğlen = 1 adet haşlanmış yumurta 1 çay kaşığı reçel yarım çay kaşığı tereyağ 1 dilim beyaz ekmek
Ara: 1 adet elma
Akşam : 1 tabak sebze yemeği 1 dilim beyaz ekmek
Ayrıca gün boyu 1'5 litre suuu
asm kabak dolmann yannda ekmek yememelıydn cnmmsj 45
bugün menüm
sabah 1 kase çorba
ara çerez gibi k flakes yedim , yarım lt su ve 1 su brd yeşil çay
öğlen ızgara tavuk ve 1 dilim ekm , 2 su brd ayran
akşam 1 kabak dolma , 1 dilim ekm , 1 su brd ayran
1 tane bisküvi yedim , tatlıya dayanamıyorum ...
o ustalarn yannda ii yanıMsj 79
Alintilarimi yaptım, simdi menümü yazayım
Sabah
1 bardak sut
4 eti form yulafli bisküvi (ustaların istila ettigi mutfağımdan ancak bunları alabildim)
Ara
10 yesil erik
Öğle
Ton balikli salata
2 dilim tam buğday ekmegi
1 bardak ayran
Ara
5 çilek 1 bardak sut
Aksam
Tavuk ızgara
Domates
1 bardak ayran
O hengâmeden sonra aksam 30 dk tempolu yuruyus yaptım, su nedir içtiğimi bilemiyorum
Maalesef daha yesil çayda icemedim, ama birazdan onuda içeceğim ins:))
canım asıl açıklamayı en son yapıcam.Ama aslında çokta kırıcı birşey yok burada benide eleştiren yok kendimden geçtim resmen...yaşım dolayısıyla fazla bir şey diyemiyorumda.Tam sıkı yönetim ilan ediyorum birşey çıkıyor.Yardımcım olarak desteklerinin devamını bekliyorum.Ama lütfen biraz daha dikkatle çünkü ben bile bilemem bana ne söylenirse kırılabilrim...Kırmadan olsun.En azından önce aramızda konuşalım sonra yazalım buraya....umarım yanlış anladığın bir yer olmaz.hemen alınmadan önce açıklamamı istersen sevinirim...
açıkçası iyi seçim olmadığına katılıp katılmama arasında bir durumdayım.katılıyorum deseeem her zaman ellerinde olan birşey değil.katılmıyorum desem o zaman niye motivasyonu sağlayamıyoruz sorusu oluşuyor...
Hilalcim B'nde gecende bunu düşündüm acaba ne kadar icmek gerek diye, sonuçta herseyin fazlasida zarar. 3 bardakmi içilmesi gereken, ama bn buyuk kupayla iciyorum, 3 cokmu olur acaba ?
Katılıyorum hayatta içmeyeceğim tek şey diye düşünüyordum artık, ama icmeye alistim çok şükür, helede tarcinli limonlu bayılıyorum :))
Hemde protein sonuçta yağ yakınında yardımcı:)) bende çok severim
Msj 79
Alintilarimi yaptım, simdi menümü yazayım
Sabah
1 bardak sut
4 eti form yulafli bisküvi (ustaların istila ettigi mutfağımdan ancak bunları alabildim)
Ara
10 yesil erik
Öğle
Ton balikli salata
2 dilim tam buğday ekmegi
1 bardak ayran
Ara
5 çilek 1 bardak sut
Aksam
Tavuk ızgara
Domates
1 bardak ayran
O hengâmeden sonra aksam 30 dk tempolu yuruyus yaptım, su nedir içtiğimi bilemiyorum
Maalesef daha yesil çayda icemedim, ama birazdan onuda içeceğim ins:))
Msj 80
Simdi yesil çayımı alıp muhteşem yüzyıl keyfi yapıcam ,bugun fazlasıyla hakettim:))
togurt yogurt yogurtgünaydın, umarım çok güzel bir gün olur hepimiz için.
Bu arada bilge'yi merak ediyorum.
Aslı'yı ise özledim. Ve aslı'cım dün spor yapamadım umarım sen yapmışsındır canım...
Nisse de en son yanlış hatırlamıyorsam hastayım demişti - karıştırıyor olabilirim - umarım iyi olmuştur...
dün yediklerimi yazayım:
Sabah:
Haşlanmış yumurta, süt, birkaç dilim sucuk
ara:
Nescafe, yeşilçay, yoğurt
öğlen:
Mercimek çorbası, yoğurt
ara: Yeşilçay, yoğurt
akşam:
Tavuk ızgara, 2 yumurta, yoğurt
ara: 2 maden suyu, yoğurt
togurt yogurt yogurt
Hasret yazınca farkettim ben de sürekli yoğurt olmuş
kuşluk arası için yoğurt getirmiştim evden, öğlen yemeğinde de yoğurt çıkınca tüm gün yoğurt yemiş oldum. ama yoğurt da ço kgüzel nimet yaa
IVVVEEET gercktn bnde cok sewerm
yag yakar ye sekerm yee
maydonozu içtin mi bugün, ben içemedim yaa. yani vaktim olmadı ondan içemedim
ewde maydnz yoktu cıkmaya usendm
bugn alcm cnm
ama aksmları da ıceblırmıssn
bnmde sabhları waktm olmuo cnku
uyanınca
cıleklı form cay
sabah
2 3 dılım ymrtalı sucuk 1 dılm cawdr ekmegı 1 kr kutusndan az byaz peynır 1 dılm kasar 3 sıyah 1 yesıl zeytın domates salatlk bıber
ara
5 6 badem yeslcay
oglen
k flaks (ewde yanıma alabılecegm bısı yoktu )
ara
5 6 BADEM YESLCAY
aksam
corba salata yogurt
ara
cok cok az dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?