Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hatta canım bir arkadaşım var 80 küsür kilodan 60 adüştü yıllar önce, ve hiç geri almadı, hergün mutlaka yeşil çay içiyorum diyr o kadar dikkat etmemesine rağmen hiç almadı, bir ay içmedim yeşilçayı 2 kilo almışım dedi geçen gün:)) sen buyuk bir huzurla iç tatlımm yeşilçayı:)))

süper gidiyor canım sende durumlar nasıl?

sağol canım
Ben şu an açlık grevindeyim bu kötü hayata inat Bugün neşeliydim okula şarkı söyleye söyleye girdim bahçeye bi baktım yazılıyı yapan hocayla o kopya çektiğim yazılının hocası fısıf fısır bana bakıp konuşuyolar yanından geçip gidiyodum okula o yazılının hocası yani ingilizceci pişşt kızım yazılın sıfır ha haberin olsun dedi. 2 gün önce affettiğini söylemişti neden hocam falan dedim esprisine bi arkadaşım bana birşey demişti edebiyatçının dersinde onu dedi bana edebiyatçı bizi dinlemiş gitmiş ingilizceciye yetiştirmiş hocam şakaydı falan dedim bütünleme sınavlarında görüşecez dedi. Tarih yazılıları okundu ondanda düşük almışım tarihçi bütün okula yayıldı namın dedi İngilizceci bütün sınıflara gidip beni anlatıyormuş herkes beni tanıyor artık kopyacı hatçe diye

msj 105
nurcannn sen haftalıkmı tartılıyorsun aralarda tartılmıyomusun hiç
senin bu haftaki kilonu merak ediyorum:))
tartılıyorum canım bende her meraklı kadın gibi ehehe bende merakediorum yarını

ayy çok üzücü yavru şumum ya
artık hakkında hayırlısı dielim nedim

msj 109
olsun ya bütünlemede geçersin, bu arada sen neredeydin il olarak?

geçen haftaki kilo:
bu haftaki kilo:
hedef kilo:
ad**:
nereden(il**):
meslek**:
çocuk**:
** tamamen tanımak amaçlıdır.
bunlar canım, biz topalyıp eceye gönderecğeizde

geçen haftaki kilo:60
bu haftaki kilo:60 ( yarın yazmama gerek kalmadımı ne)
hedef kilo:50
ad**:hatice
nereden(il**):istanbul
meslek**:öğrenci
çocuk**: yok

Söylemeyi unuttum ben dünden önceki gün yeşilçay yapıyim dedim çok acı oldu bi aralar anneme yapıyodum o da içmiyodu acı diye. Benmi beceremiyorum kendisimi acı :26:

vayy arzu hamım gelmişler nerelerdesin arzum ya gecede uramadın özledim seni
hersey yolundamı?

kızlar benim bünyeye bi haller oldu ben açıkmıyorum artık diette değilim sanki bu bir ay dişimi sıkıcam bayaki gitsin biraz daha kilolar ama haftada en fazla 1 gidiyor benden daha üstüne bir kere cıkabildim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…