Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 47

Canım gerçekten çocukla birlikte bir odada oturup tamir işinin bitmesini beklemek oldukça zor bir iş ..iş bitince yapacağın temizlik daha da yorucu kısmı , Allah kolaylık versin ..
Hemde nasill, gercekten korkunç bir gundu, saatlerce süren matkap sesi durmayan bir afacan :))her taraf toz toprak, isleri bitirincede bir temizlik telaşı, bir saha adamak istemiyorum
afferin kız Hatice bak yavaş yavaş düzeliyor menün, ders calisiyoken zordur diyet yapmak
3. ve son yeşilçayımı da içtim, mesaim de bitti. görüşmek üzere
Hilalcim B'nde gecende bunu düşündüm acaba ne kadar icmek gerek diye, sonuçta herseyin fazlasida zarar. 3 bardakmi içilmesi gereken, ama bn buyuk kupayla iciyorum, 3 cokmu olur acaba ?
hadi bakalım, yani yeşil çayı bile içebiliyorum artık. heralde bu maydonoz suyunu da içebilirim :13:
Katılıyorum hayatta içmeyeceğim tek şey diye düşünüyordum artık, ama icmeye alistim çok şükür, helede tarcinli limonlu bayılıyorum :))

Msj 78
Sut tozu yağlı olduğu için önerilmiyor, bence sade nescafenin icine biraz sut katip icersen süper olur:))

Msj 79
Alintilarimi yaptım, simdi menümü yazayım
Sabah
1 bardak sut
4 eti form yulafli bisküvi (ustaların istila ettigi mutfağımdan ancak bunları alabildim)
Ara
10 yesil erik
Öğle
Ton balikli salata
2 dilim tam buğday ekmegi
1 bardak ayran
Ara
5 çilek 1 bardak sut
Aksam
Tavuk ızgara
Domates
1 bardak ayran

O hengâmeden sonra aksam 30 dk tempolu yuruyus yaptım, su nedir içtiğimi bilemiyorum
Maalesef daha yesil çayda icemedim, ama birazdan onuda içeceğim ins:))

msj 80

ece alttan okuyorsun görüyorum bu msj sayma işi ne zaman sonlancak sayıp sayıp duruyorum sanki bi ben sayıyorum gibi:)
canım 60ı geçtiysen saymayabilirsin.Tabi listedee birinci olmak istemiyorsan. :)
msj89
niahaha aynı ben aynı benim gençliğim:)
bende öle yapıyorum hatçe ama sanırım onlarında bir zararı var herseyin aşırı zarar:)
light olanlara pek güvenmemek lazım aslında...
Allahtan ben çikolata sevmiyorum Bi aralar birşey canım istediği zaman amaaaaan yiyim en fazla 100 gramdır hepsi kilo olsa ne olacak diyordum öyle demeyide bıraktım artık
neeeeey çikolata sevmiyon mu aman allahım :)
Pardon ama bu light çikolataları ben nerede bulacağım? Diyabetler için yapılan çikolatalar var, onlardan mı bahsediyoruz yoksa??? Tadı güzel mi bi de?
canım o çikolatanın tadını ben seviyorum.Ama şu sıralar çevremdeki hiçbir yerde bulamadım.tek bir yere geliyordu zaten.Sordum yaza gelir belki dedi ama pek vaat edici değildi..
Bakınız bayanlar size buldum marketinizden ısrarla isteyiniz
evet evet güzel bu...bende alıyorum arada...
8de ne o ya... bizim apt.da da bi ara vardı evi resmen baştan yarattılar
sabahın 8 inde beynimi yiyolardı.Birde tatil günleride dahil...

Hasret ben de az önce içtim yeşil çayımı.

yaa canım nerde herkes, kaptan bile yok ortada
başımı kaldıramıyorumki...derslerden...Bittiydi ama yok sözlüler yok ürün dosyaları...hepsi sıralandı...düşünsenize bu sözlüye girmezsem dinim 3 gelicek...kocca bir kitap ve sorulan sorular öyle edb. soruları gibi değil..
yorumsuz ......................
:) bende aynı şeyi söyledim okuyunca :)
canım asıl açıklamayı en son yapıcam.Ama aslında çokta kırıcı birşey yok burada benide eleştiren yok kendimden geçtim resmen...yaşım dolayısıyla fazla bir şey diyemiyorumda.Tam sıkı yönetim ilan ediyorum birşey çıkıyor.Yardımcım olarak desteklerinin devamını bekliyorum.Ama lütfen biraz daha dikkatle çünkü ben bile bilemem bana ne söylenirse kırılabilrim...Kırmadan olsun.En azından önce aramızda konuşalım sonra yazalım buraya....umarım yanlış anladığın bir yer olmaz.hemen alınmadan önce açıklamamı istersen sevinirim...

Noldukine beğenmedinizmi
beğenilecek tarafı mı vardı ki ne :) :)
ben tek başıma karar vermiyorum.en son tuniyle nisseyi lsteye alırken oylama yaptım...bende derslerden dolayı giremediğimi yazdım tek bir kişi cevaplamış...

açıkçası iyi seçim olmadığına katılıp katılmama arasında bir durumdayım.katılıyorum deseeem her zaman ellerinde olan birşey değil.katılmıyorum desem o zaman niye motivasyonu sağlayamıyoruz sorusu oluşuyor...

Kızlar valla ne diyeceğimi bilemiyorum.Çünük yüzüm yok.Kaptan benim ama bazı nedenlerden dolayı giremiyorum sık sık.Tıkandım kaldım resmen...Özür dilyerek bu konuda uzunca düşünmek istiyorum...Bu arada yeni bir arkadaşımız gelmiş ben kuralları tekrar paylaşıyorum.Ve birde isimler belirliyorum.Haticecim sen menülerle ilgileniyorsun bu hafta listeleri cuma mı hazırlarsın bu akşamdan başlar mısın orası sana kalmış ama en berbat ihtimalle pazartesi günü paylaşmanı istiyorum...takımdaki isimleri(paylaşım yapan isimlerden çıkartırsın) liste halinde yaz.tarihlerle birlikte menü yazdı/yazmadı.x menüye yorum yaptı.listenin şekli şemali falan istediğin gibi yapabilirsin biz kimler menüsünü yazmış kimler menülere yorum yapmış kimlerin menüsüne kaç kişi yorum yapmış anlayalım yeter.
Tdgd-Samanyolu canlarım sizlerde bu haftanın paylaşım listesini çıkaracaksınız.sıralamasını yapacaksınız.Birlikte halledersiniz.bir de mümkünse liste yada tabloya hangi şekil yapacaksanız işte :) paylaşım durumunu gözler önüne seren bilgilerde eklerseniz iyi olur.
nisse ve tuni sizlerde aşağıdaki mesajımda tüm üyelerden istediğim bilgilerin takibini yapıp öylece kopyalayarak bana ulaştırırsanız sevinirim.Aslında ulaştırmak değilde üyeleri uyararak mesajı cevaplandırmalarını sağlarsanız iyi olur...

Kurallarımız

1-Haftada 60 mesaj zorunludur.(görevi tamamlamış olmak için peş peşe yazıp tekrar mesaj atmayanlar 2 kez uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.)
2-Herkes her gün rapor verecektir.(yeşilçay, su, menü, spor...)
3-Herkesin kilo cetveli olacaktır.(üyeler birbirinin durumunu görmeli)
4-Diyetini bozup motivasyonu düşenler ayrı bi kümeye alınacak kendilerini toparlamaları için süre verilecek.Süre sonunda toparlanması halinde ödüllendirilecek.Aksi halde grupdan uzaklaşma cezası alacaktır.
5-Eğer üye sıkı bir takipçiyse 3 kez bildirimde bulunmadığında uyarılacak 4.de diskalifiye olacaktır.orta halli bir takipçiyse 2.de uyarılacak 3.de diskalifiye olacaktır.Habersizce uzaklaşan üyeler uyarısız diskalifiye olacaktır.
6-Haftanın sonuncusu (takım içinde) haftalık mesaj sayılarının listesini yapacak.
7-Mesaj sayısı en az olan üye sıradaki etapta(cuma günü yani) bildirim listesine yardım edecek.
8-Haftada 60 mesajı aşamayan üye eksik kalan mesaj sayısını bir sonraki haftaya ekleyecek.Hergün farklı zamanlarda en az 4 kere takıma girecek.
9-Her hafta bir üye menüsünü yazan yazmayan bunlara yorum yapan yapmayan listelerini çıkaracak ve uyaracak.
10-Her Cuma saat 12:00 da kilo bildirimleri tamamlanmış olacak.Herkes kendi yüzdesini hesaplayacak.
11-Meşgul olanları anlıyorum tabi ki ama benim görevim takımın motivasyonunu artırmak, aktif hale getirmek.
12-Yeni gelen üye ilk bildiriminde şunları yazacak:
geçen haftaki kilo:
bu haftaki kilo:
hedef kilo:
ad**:
nereden(il**):
meslek**:
çocuk**:
** tamamen tanımak amaçlıdır.
13-Yeni gelen üyeler 2 hafta deneme süresinden geçecektir.

Benim çikolata midemi bulandırıyor ya Browni falan neysede çikolata ıyk sütlü gofret falan iyi ama

Ama bugünkü menüm idare eder dikkat ettim

Kızlar hani ben sınıfta kalabilirim ya intihar edecem kalırsam diyodum arkadaşımda beraber edelim dedi sınıfta kalırsak yoksa tek ederim dedi bende nasılsa vazgeçer diye tamam dedim baktık baktık kolay bi yöntem bulamadık. Açlık grevi yapalım dedi ben başladım dedi arkadaşımsan eğer sende başla dedi bende sınıfta kalırsam nasıl yaşiyim resmen psikolojik şiddet görücem benimde üstüme geliyorlar bıktım dünyadann bende başladım o bitirirse bende bitiririm grevi ama yarın birşey yemezsem beni affedin Bu arada iki arkadaşım var ikiside kalırsak intihar edelim diyor beraber hangisiyle intihar edeceğimi şaşırdım ne çok intihar meraklısı varmış

Son gelen üyeler (listede olsun olmasın) takıma giriş tarihini, kurallarda belirtilen bilgileri belirtmelerini, ayrıca (tüm üyeler için geçerlidir) geçen hafta 60 mesajı aşamayanların bunu bildirmelerini rica ediyorum lütfen bildiriniz... :)

birde nurcancım sen bana geçen hafta bildirimde yüzdesi en düşük olanı saptayabilir misin? Sanırım listede olmayıpta bildirim yapmyayan yok.Varsa bir de onları ekleyip listeyi bizimle paylaşırsan sevinirim...takım içi bireysel derecelerimizi bir görelim...

nisse ve tuni takibinizi istediğim mesaj budur...

Son düzenleme:

sanırım bendim kilo alan yoksa ben gecen hafta hiç kilo verememiştim

canım yanlış anlamamanı falan umaraktan...arkadaşın (yetmiyorsa ablan o da yetmiyorsa bir İnSaN olarak) seni döverim diyorum saçmalama....senin canından senden daha kıymetli hiçbirşey yok.Sen o kadar düşük seviyeli değilsin...sakın sakın sakın...öyle saçma şeyler düşünmeyi bırak...hayatı yaşamaya bak cicişkom :)

Ya canım ben cidden neyi göndereceğimizi anlamadım( son gelen üyelerin bilgilerini mı

Ya canım ben cidden neyi göndereceğimizi anlamadım( son gelen üyelerin bilgilerini mı

canım öncelile ben mesajı eksik yazmışım :) şimdi düzelteceğim.Sizin göreviniz o mesaja cevap verilmesini sağlamak üye görmemiş olabilr ya da unutmuş olabilir hatırlatıp cevap vermisini sağlayacaksınız.Ve mümkünse bunları tek bir mesajda toplayıp(öylece) bana iletmek...

Msj 83
Yok artık sende, sınıfta kalicam diye intiharmi edilir canım, hayat bu kadar ucuZmu, sen bakma o arkadaşlarına:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…