Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün yerine birini ayarlamadı mı nişanlın?
kolaylıklar diliyorum canım, öperim
AZ Once sırket telını bırı aradı aksm sızın yerınıze ben calıscm bulent bey ole soledı dedı kapadı :18::18:
ama blmıorum
ıns ayarlamıstr:18::18::18::18:
benim mesai bitti arkadaşlar, haftasonu kaçamaksız geçsin İnş diyorum
görüşmek üzere

bnde cıkmak ıstıorum

Bende sizler gibi yavaş yavaş kilo vermeye karar verdim bayanlar 1 haftada 5 kilo vermek istedikçe hiç veremiyorum

Bende sizler gibi yavaş yavaş kilo vermeye karar verdim bayanlar 1 haftada 5 kilo vermek istedikçe hiç veremiyorum

çok mantıklı bi karar almışsın, diyet yaparken zaman geçtikçe insan onun mümkün olmadıüını anlıyor zaten, yavaş gitsinki geri gelmesin dimi ama hemen geri gelecek olduktan sonra çok vermeninde bi anlamı yok

kesınlkle katılıorum
bızde sok sok dıyetler yaptık
5 gunde 5 kılo dıyetı gbı mesela
ama hemn gerı almıstık
smdı yawas gıdıo kalıcı oluo
mesela bn sanmıorum artk 87 kıloya kadr cıkacagımı

ya bide insan zor zayıflayınca kilo almayı göze alamaz heralde tekrar benim aklım çıkar heralde bi arkadaş var çok kolay kilo verir bi hap kullanıyor ismi lazım değil kilo alır amaaan veririm ben onu der alır verir alır verir balon gibi oldu şimdi şişip şişip zayıflamaktan hiç hoş diil yani

ya bugün herkes sözleşmiş gibi aa sen nasıl zayıfladınn,, aa ne kadar zayıflamışşsın diyor, uzun zamandır sadece aa kilomu aldıınn, çok almışsıın laflarını duymaktan gına gelmişti, şimdi bunları duydukça iyice gaza geliyoruumm:)))

Evet bugüne kadar hep 1 haftada vermeye çalışıyordum 3-4 gün aç kalıyordum geri bırakıyordum artık bende yaşam tarzı haline getirmeliyim az yiyip sık yemeyi

kesnlıkle cnm ya
ben onun wucudunu dusunemıorum
zaten eskısı gbıde yıyemıo ınsan
bn 87 kılo ıken gece kalkar dolaba kosardm

heheh ne guzl ıste
bnde memlekete gıttıgmde herkes cok sasrmıstı bnı gorunce

Yok yok yedim okuldan gelirken cacık aldım

Daha deminde akşam yemeği olarak yarım tabak pilav yarım tavuk yedim ekmeksiz aralarda meyve yiyorum

Haticem ne güzel kararlar almışsın,bak dengeli beslenmeye de başlamışsın senin adına çok sevindim,herhalde Ece seni haftaya listeye alır...Okuldan bir haber var mı...

Hasret mesaiye mi kalacaksın,belli oldu mu...

GELEN gıden olmadı sanırım mesaıdeyım
sımdı aradı sewdıcm bı kızı gonderıcm dedı ama blmıorum
hep benı uzmemek ıcın elınden gelenı yapıo
dun aksm hem dua ettım hem agladım
allahım benı onsuz onu bensız bırakmasın
ıkımızn canınıda aynı anda alsın
onu cok sewıorum

Haticem ne güzel kararlar almışsın,bak dengeli beslenmeye de başlamışsın senin adına çok sevindim,herhalde Ece seni haftaya listeye alır...Okuldan bir haber var mı...
Okulda ben duruyodum koridorda bi baktım hoca karşıdan bana ters ters bakıyor bana artık hep öyle Başka bir hoca dedi öğretmenler odasında hep sizi konuşuyorlar dedi ( Başka bir arkadaş daha yakalanmıştı benle beraber ) İngilizceci ne güzel affetmiştide hep diğer hocalar yüzünden

Tarihtede 80 alıp sınıf birincisi oldum aslında ondan 20 soru vardı 6-7 soru önden bakmıştım diğerlerini kendim mantık yürüterek yapmıştım fazla çalışamamıştım o sınava. Kopya çektiğim çocuk 65 aldı ben 80 aldım şok oldum 1 alırım falan diyordum Ama tarihçi ingilizceciyle kanka olduğu için merak etme 43 te kalırsın dedi ortalamam 43 düşüyor geçen dönem 40 ı 46 yapmıştı

Son düzenleme:
canım inşaallah hep böyle mutlu yaşarsınız,Allah sizi ayırmasın...

sıkma canını bakalım notlar açıklanana kadar bekle,belki seni korkutmak için yapıyorlardır...:44:

Bugünkü menüm
SABAH yağsız tost,neskafe tabii ki şekersiz
Öğlen tavuk,birkaç tane zeytinyağlı sarma,salata
ARA 2 top dondurma(karşılığı 1 bardak süt içmicem)
AKŞAM kabak,yoğurt yicem
GECE erik yerim...
Spor 1 saat yürüdüm,2 kupa yeşil çay içtim,su 1,5 oldu şimdilik bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…