- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.961
Burası çok ıssız bugün korkuyorum[youtube]WCm_s1_c4nU[/youtube] Neyse bende hayatımın şarkısını dinleyeyim bari
guzl menu cnmKızlar bugünkü menümü yazayım
Sabah
2 ince dilim misir ekmegi
Peynir
Yesil çay
Ara
5 çilek 1 salatalık
Öğle
Kofte domates yoğurt
Ara
Nescafe 2 form bisküvi
Aksam
Ton balikli salata, yoğurt, bir dilim tam buğday ekmegi
Ara
1 bardak sut
45 dk yuruyus 2 bardak yeilcay
2 sene önce falan okulun bahçesinde küçük çocuklar bu şarkıyla dans ediyorlardı ben duyduğum an üstüme alındımAyy haticeeee alemsin valla nerden buldun bunuuuu:)) bu şarkı çıktığında ben inceciktim hicte üstüme alınmamıştım ama simdii(
iyi tatiller canım hadi bakalım cumayı kaçamaksız atlatırsın inşş:))) snein zor gunundu cuma dimi:)
Merakımdan soruyorum fazla kilolarınızla ilk ne zaman tanıştınız
HASRET sana laf yetiştirirken az daha patatesleri yakıyordumMerak etme ben yemicemmmmm 1 tane bile söz
Bişey sorucam acıktığınızda ne yapıyorsunuz diyelim ki normal yemeniz gerektiği kadar yediniz ve doymadınız bir işinizde var ve açken ona adapte olamıyorsunuz yemeği düşünmekten bu durumda diğer yemek saatinimi bekliyorsunuz yoksa açlığınızı dindirecek başka birşeymi yiyorsunuz ?:26: Aralarda yediğiniz bisküvi meyve gibi şeylerin önceden listesinimi yapıyorsunuz yoksa ne varsa ondanmı ??? :26:
Canım ben kendi adıma söyleyeyim ara öğün yapınca açlık krizleri olmuyor ama olursa şekersiz neskafe,yeşilçay bastırıyor açlığı
HATİCE klip çok güzeldi,emeğine sağlık güldürdün beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?