- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.941
Bugünkü menüm
SABAH yağsız tost,neskafe tabii ki şekersiz
Öğlen tavuk,birkaç tane zeytinyağlı sarma,salata
ARA 2 top dondurma(karşılığı 1 bardak süt içmicem)
AKŞAM kabak,yoğurt yicem
GECE erik yerim...
Spor 1 saat yürüdüm,2 kupa yeşil çay içtim,su 1,5 oldu şimdilik bu kadar...
sabahla oglen arası olması gerekıyor 11111111111111111111111111111111111111
zeytınyaglı sarmalar yemememız gerekıo 22222222222222222222222222
2 top dııl 1 top dondurma yenmesı gerekıyor 333333333333333333333
işte bole
ay en sonunda çizelgeyi hazırlayabildim
Hasretim merak etme diyetisyenin verdiği değişim tablosuna aynen uyuyorum...2 top dondurma yersen 1 bardak sütü içmeyeceksin dedi...sarma yiyince de 2 dilim ekmeği kestim şeker...
Sabah öğle arası suçluyum kabulüm....:18:
Evet bugüne kadar hep 1 haftada vermeye çalışıyordum 3-4 gün aç kalıyordum geri bırakıyordum artık bende yaşam tarzı haline getirmeliyim az yiyip sık yemeyi
YAŞASIN 2. olmuşuz.....
HASRET sana laf yetiştirirken az daha patatesleri yakıyordumMerak etme ben yemicemmmmm 1 tane bile söz
Sağol arkadaşım,bekleyip görelim rabbim neler nasip edecek,inşaallah hepimiz için iyilik güzellik olur...msj 6
Arzucum evi satmama kararına çok sevindim , gerçekten hem borç hem yeni düzen çok sıkılacaktın , dur bakalım gün doğmadan neler olur , çocuklar belki iyi işlerde iyi kazanırlar kendi evlerini alırlar ...sen de ziyarete gidersin , gezip , eğlenmene bak canım ...
Sanki ben çok mu farklıyım da çizelgem de bıkıp beni terk etmişti o yüzden yaptım yeniden...:13:MSJ 7
Benim kilo hep yerinde saydığı için hiç uğraşmıyorum çizelgeyle , bir sonraki hafta aynı yere geliyorum nasıl olsa
ben okdr sarmalar yapıorum yemıorum
ozamnsa bnde yıyeblırım
Sağol arkadaşım,bekleyip görelim rabbim neler nasip edecek,inşaallah hepimiz için iyilik güzellik olur...
Sanki ben çok mu farklıyım da çizelgem de bıkıp beni terk etmişti o yüzden yaptım yeniden...:13:
Hasretim şimdi listeme bakıyorum 2 tane orta kalınlıkta zeytinyağlı sarma karşılığı 1 ince dilim ekmek ve 4 kaşık sebze yemeği oluyor
Ben 4 dilim ekmeğimi kestim yani sebze yiyebilmek için...Yani hamarat arkadaşım dolmalardan yiyebilirsin...
:))) sımdı hamaratımda ıns dha sonra bu hamaratlıktan bıkmam:18::18::18:
canım keşke paylaşım alanını falan takip etseydin..ben aceleden çıktım hemen...ece bna lıstemızı paylasım alanına paylasrsn dıe msj atmıs ama
dha smdı gordm
hangı lısteyı paylascm anlamadm kı:18::18::18::18::18:
nerde benim verdiğim görevler????????????????????????????ben dedimki ne zaman takıma girdiğinizi yazın ortada yok arkadaşlar sürekli takip edilesi bir konu değil...Benim deneme süremdi dimi son 2 hafta 5. takımda şimdi 2 hafta doldu takıma giremedimmi
:)hepiniz beni engelledinizmi ne yaptınız kimseden cevap yok
akşam yemegim sadece kurufasulye ve cacık.
Kızlar bu hafta sınav sonuçları açıklanıyor ya bende enerji patlaması var napıcam yerimde duramıyorum zıplayasım geliyor stresten bide sürekli birşey yiyesim geliyorr dün uydum şeytana yemekten kusuyodum nerdeyse gece bugünde uymak istemiyorum.
Atlatmak istiyorum ama hep birşey oluyor bozuluyor bugün pek bozulmadı mesela. Dün geceye kadar zaten açtım patatesmi ne yemiştim iki dilim gece çubuk kraker yedimcanım niye yiyosun o kadar..diyet moduna girdiğine pek inanamıyorum açıkçası..canım bunları atlatmak istiyorsan bizler yanındayız(kendi adıma ben) ama aksi takdirde ben takımın motivasyonu için seni listeye alamayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?