Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kıslar gpembe ruj dıe bı sıte war
cok guzl sac modellerı feln war
kendınzde yapablırsınz ewde
tawsıye edeblırım
ben oradan ornek alıorum yane

kızlar canlar kuzucuklarımmmm
bnde bısı sorcm ama ıcınzden demeyn lutfen off gecsede dugun kurtulalım dıe
cok guzl olmam gerekıo dugunde
nese soruma geleym
sıyah elbıseyı gıymeye karr werdım
hazır ıcınede gırmısken
altına nasıl bı ayakkabı gıyeblırım
cok zıt bır renk dusunuorum ben :18::18:

walla uçuk gelebilir ama pembe ayakkabı ve pembe kuşak ile olabilir bence

Canlarım sağolun yazdıklarınızı okuyunca tam karar verdim,oğlumda biraz önce geldi,ben bu evi seviyorum ,yukarıya iç mimar getiririz düzenleriz bekleyelim bakalım zaman ne gösterecek dedi...Bana da bizi düşündüğünün farkındayım anne dedi,anlamış çok şükür
size çok teşekküe ederim Hasret ve Hilal karar vermemde çok etkili oldunuz,emlakçıları arayıp vazgeçtiğimizi söyledim bile,zaten onca borcun altından nasıl kalkarım diye kara kara düşünüyordum...İyiki varsınız...

Eveeeet gelelim düğüne Hasretim,bence çok güzel olacaksın,resim isteriz ona göre,siyah elbise zaten süperdi,altına renkli bir ayakkabı olmalı bence de...

şaka filan yok ben eleştirdim hasretin insanların mönülerine yazdıgı yorumları olay bu..
ben gitmeye karar verdim hasret hanım istediği gibi insanları rencide eder artık hiç beğenmedim olmamış dierek kalp kırmaya devameder..
hilalde alttan sopasını gösterir blog tanıtımı yapar
70 79 gidip hasret ağlanır gelip hasretin arkasını kollarlar bu kadar basit olay

Arzu, inan çok sevindim. bilirim, en kötü karar kararsızlıktır. insan karar verince çok rahatlar. bu arada oğlun da senin düşünceni desteklemiş ne güzel .sen şimdi bunları dert etmeden kendine sadece yavrunun mutlu gününe odaklan canım. mutluluğunda bir katkım olmuşsa ne mutlu bana

ablacm cok sewndım gercekten
boswer satma ewını
kımbılır ne anıların wardr senn o ewde
bnmkısıde ew alalım dıo bı tane dha ama hıc cesaret edemıorum
sence atmam mı foto
hemem hemen atarım :)))))

sen mutlu ol bzde mutlu oluruz

Hatice, bugün yedin mi birşeyler meraktayım. devam ettirmiyorsundur umarım grevi
Yok yok yedim okuldan gelirken cacık aldım

Daha deminde akşam yemeği olarak yarım tabak pilav yarım tavuk yedim ekmeksiz aralarda meyve yiyorum

Eklentiler

• $ozel-cacik-500g-500x500.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…