- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.581
herkese iyi pazarlar :)
walla pazar günleri kendi açımdan konuşayım erken kalkmaya hiiiiç niyetim yok :) zaten hafta içi kargalar günaydın demeden uyanıyorum :) kahvaltımı yaptım sporumu yaptım duşumu aldım biraz oturup dinlendim ancak burayı açabildim . menumu akşam yazıyım hepsini bir
canım yaaa bizde şimdilik çocuk yok da ondan istediğimiz gibi yatıp kalkıyoruz. ah ahhh bebek olunca biz ne olcaz kim bilir :))
afiyet olsun yeşil çayın dünkü formül aklımda yarın ben de yapıcam
1 haftadır evde yokum die btün meyvelerim sebzelerim bozulmus dolapta off hepsini attım markete gittim yenilerini aldım bu sefer az az aldım
yarın kendime sebze yemegı yapıcam bugun yurudum durdum baya hareketliydi birazdan uyumaya gidicem ancak üstümdeki yorgunlugu atarım
birde ben çok şiştim eller ayaklar bugun tartıldım 1 kilo fazla cıktım off yani
Ya ececim oyle oluyor bebisle, yoksa biz esimle oyle bir uyurdukki, abartmıyorum pazarları 3 te kalktığımız olurdu, 15 yani ögleden sonra:)) 11 de uyansak bugun erken kalktık uyuyamadik derdik:)) simdi halimizi görsen 7 de ayaktayiz bazen daha erken, cok nadirde birazcık gec , gec dediğim 8:)) bir gün uyandık saat 9 nasil mutluyuz halimizi görsen ne halden ne hallere geldik:)))
3. Mesaj
çoook yoruldum :) baltalimanı kemik hastanesine gittim bugün de kontrol için... Malum pazar günü trafik adım adımdı.. Hava da ayrı sıcak. Şimdi de bebişin bebek kurani vardı bugün oradayız...burası da ayrı sıcak. Kaçamak yaptım ne yazık ki bugünmenüyü sonra yazacağım canlarım
1 haftadır evde yokum die btün meyvelerim sebzelerim bozulmus dolapta off hepsini attım markete gittim yenilerini aldım bu sefer az az aldım
yarın kendime sebze yemegı yapıcam bugun yurudum durdum baya hareketliydi birazdan uyumaya gidicem ancak üstümdeki yorgunlugu atarım
birde ben çok şiştim eller ayaklar bugun tartıldım 1 kilo fazla cıktım off yani
Ya bende öyleyim, dünkü yolculukanmidir nedir, bende sabah 1,5 fazla çıktım, nasil sok oldum, napmali ne etmeli, gr gr vercem diye uğraşıyorum o fazlalığı görünce aklım gitti resmen((
Bugünkü menümü yazayım
Sabah 3 kasik menemen
3 dilim sucuk
Peynir
2 dilim buğday ekmegi.
Ara 1 avuc leblebi 1 salatalık
Öğle yok
Ara 10 kiraz 1 salatalık
Aksam tavuk ızgara, bir dilim ekmek ayran
2 bardak yesil cAy
Tatil günleri benimde hep öğle yemegi kaynıyor arada:)) ama menün gayet guzel olmus/))ben de bugunku menumu yazayım
sabah
1 simit
1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar
4-5 zeytin
domates
ara
1 çay bardağı süt
öğle yok
ara
1 fincan yeşil çay
akşam
ızgarada 4 köfte 1 küçük tavuk pirzola
yeşil salata
1 kaşık patlıcan salatası
1 bardak ayran
yemekten sonra
1 fincan yeşil çay
ara
4 kuru kayısı
ayrıca 1,5 saat aktif spor
2,5 litre su
Oyle tabi ama bugünküde pazar kahvaltisiya o kadarını yemesem aklımda kalırdı:))hava bugun ankarada da acayip sıcaktı balkonda otururken bile yaprak kıpırdamadı. hatta çay içerken terledim hafif hafif vay be dedim o kara kıştan sonra bugunu gördük ya
kızlar bol bol maydonoz yiyecekmişiz şişlik için aklınızda olsun. öyle suyunu kaynatma falan değil direk üstüne limon sıkıp günde yarım demet tüketmek gerekiyormuş
vay süper gerçi diyetlerde şarküteri ürünleri pek tavsiye edilmiyor ama 3 dilimcik sucuktan da bişi olmaz heralde:)
ayyy olsun yaaa evlat da bi başkadır yani insan hiç bi uykuya değişmez değil mi:)
ben bazen dışarda falan görüyorum bebişleri alıp içime sokasım geliyo eşim de diyo bizim bebeğimiz olsa ben kafayı yerim :))Allah'ım bize de kısmet etsin yaa
şu 2 satıra 2 saattir bakıyorum kollarım falan fena ağrıyorr ...
bugünkü mesaj sayım bununla birlikte 4...
Oyle tabi ama bugünküde pazar kahvaltisiya o kadarını yemesem aklımda kalırdı:))
Âmin ins Rabbim isteyen herkese versin, cok cok başka bı duygu, helede dışarı çıktığımızda her gören bı sevmek sıkıştırmak istiyor, heleki restoranlardaki garsonlar ve yan masadakiler:))
Esın cocukları seviyorsa ne guzel, benim esim sagolsun cok yardım eder bana mesela öğlen hadi sen uyu biraz ben bakarım dedi bende bu saat uyudum:))
Bir saat uyudum yazacaktım, bu saat Yazmisim Yanlış anlaşılmasın bu saate kadar uyumadım, yazdıklarımda bı tutarsızlık yok yani:))
bugunku mam mamlarım :)
kahvaltı
1 dilim tahıllı
1 dilim bugdaylı ekmek (yaptıgım ekmeklerden h.sonu çeşidi yaptım :) )
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
1 çarli biber
ara
2 badem
1 ceviz
1 kayısı
ogle
4 diyet biskuvi
yarım salatalık
aksam yemegi
2 ızgara kofte
2 kırmızı biber
2 ince dilim karpuz
birdeee bugun diyetimde 1 ay oldu ben ara kacamak hic yapmıyorum haftalık (lokma dahil)
bugun aylık odulumu yedim
1 dondurma (80gr) (ama yemekten once yedim korktum gec saatte yemeye)
bugunku mam mamlarım :)
kahvaltı
1 dilim tahıllı
1 dilim bugdaylı ekmek (yaptıgım ekmeklerden h.sonu çeşidi yaptım :) )
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
1 çarli biber
ara
2 badem
1 ceviz
1 kayısı
ogle
4 diyet biskuvi
yarım salatalık
aksam yemegi
2 ızgara kofte
2 kırmızı biber
2 ince dilim karpuz
birdeee bugun diyetimde 1 ay oldu ben ara kacamak hic yapmıyorum haftalık (lokma dahil)
bugun aylık odulumu yedim
1 dondurma (80gr) (ama yemekten once yedim korktum gec saatte yemeye)
Gunayydiinn arkadaslar
İyi haftalar hepimize
Kaçamaksiz ,bol motiveli ,daha hafif bir hafta olsun ins:)))
Ve ben bugun +1im( dün + 1,5 tum.
Napicam bı akıl verin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?