Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 haftadır evde yokum die btün meyvelerim sebzelerim bozulmus dolapta off hepsini attım markete gittim yenilerini aldım bu sefer az az aldım
yarın kendime sebze yemegı yapıcam bugun yurudum durdum baya hareketliydi birazdan uyumaya gidicem ancak üstümdeki yorgunlugu atarım
birde ben çok şiştim eller ayaklar bugun tartıldım 1 kilo fazla cıktım off yani

Ya ececim oyle oluyor bebisle, yoksa biz esimle oyle bir uyurdukki, abartmıyorum pazarları 3 te kalktığımız olurdu, 15 yani ögleden sonra:)) 11 de uyansak bugun erken kalktık uyuyamadik derdik:)) simdi halimizi görsen 7 de ayaktayiz bazen daha erken, cok nadirde birazcık gec , gec dediğim 8:)) bir gün uyandık saat 9 nasil mutluyuz halimizi görsen ne halden ne hallere geldik:)))

Ya bende öyleyim, dünkü yolculukanmidir nedir, bende sabah 1,5 fazla çıktım, nasil sok oldum, napmali ne etmeli, gr gr vercem diye uğraşıyorum o fazlalığı görünce aklım gitti resmen((

Bugünkü menümü yazayım
Sabah 3 kasik menemen
3 dilim sucuk
Peynir
2 dilim buğday ekmegi.
Ara 1 avuc leblebi 1 salatalık
Öğle yok
Ara 10 kiraz 1 salatalık
Aksam tavuk ızgara, bir dilim ekmek ayran

2 bardak yesil cAy

ayyy olsun yaaa evlat da bi başkadır yani insan hiç bi uykuya değişmez değil mi:)
ben bazen dışarda falan görüyorum bebişleri alıp içime sokasım geliyo eşim de diyo bizim bebeğimiz olsa ben kafayı yerim :))Allah'ım bize de kısmet etsin yaa

hava bugun ankarada da acayip sıcaktı balkonda otururken bile yaprak kıpırdamadı. hatta çay içerken terledim hafif hafif vay be dedim o kara kıştan sonra bugunu gördük ya

Ya bende öyleyim, dünkü yolculukanmidir nedir, bende sabah 1,5 fazla çıktım, nasil sok oldum, napmali ne etmeli, gr gr vercem diye uğraşıyorum o fazlalığı görünce aklım gitti resmen((

kızlar bol bol maydonoz yiyecekmişiz şişlik için aklınızda olsun. öyle suyunu kaynatma falan değil direk üstüne limon sıkıp günde yarım demet tüketmek gerekiyormuş

vay süper gerçi diyetlerde şarküteri ürünleri pek tavsiye edilmiyor ama 3 dilimcik sucuktan da bişi olmaz heralde:)

şu 2 satıra 2 saattir bakıyorum kollarım falan fena ağrıyorr ...

bugünkü mesaj sayım bununla birlikte 4...

ben de bugunku menumu yazayım

sabah
1 simit
1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar
4-5 zeytin
domates

ara
1 çay bardağı süt

öğle yok

ara
1 fincan yeşil çay

akşam
ızgarada 4 köfte 1 küçük tavuk pirzola
yeşil salata
1 kaşık patlıcan salatası
1 bardak ayran

yemekten sonra
1 fincan yeşil çay

ara
4 kuru kayısı

ayrıca 1,5 saat aktif spor
2,5 litre su

Bu hafta sonu cok yoruldum gercekten, annemin bı lafı vardır gezmenin bir adı yorgunluk diye, doğruymuş:))
Dün zaten yazmıştım arkadaşlarla geziye gittik diye aksaminada kına gecesi
Bügünde arkadaşlarla pikniğe gittik
Çocukla zaten her is daha yorucu:))
Aksam eve gelirken annem aradı yıllar önce bı komsumuz vardı onlar gelmişler senide görmek istiyorlar diye, eve geçmemeden oraya gittik, yemek faslı çay faslı, ve maalesef küçük beyimizin uyku saati geçtiği için hala onu uyutmaya çalışıyoruz(
Simdi babasında çünkü beni çıldırtti:)) behzat c reklamında babası aldı, reklam bitince verir:))

Tatil günleri benimde hep öğle yemegi kaynıyor arada:)) ama menün gayet guzel olmus/))
Oyle tabi ama bugünküde pazar kahvaltisiya o kadarını yemesem aklımda kalırdı:))

Âmin ins Rabbim isteyen herkese versin, cok cok başka bı duygu, helede dışarı çıktığımızda her gören bı sevmek sıkıştırmak istiyor, heleki restoranlardaki garsonlar ve yan masadakiler:))
Esın cocukları seviyorsa ne guzel, benim esim sagolsun cok yardım eder bana mesela öğlen hadi sen uyu biraz ben bakarım dedi bende bu saat uyudum:))

doğru diyosun ya pazar günü de oluversin 3 tane sucuk :) afiyet olsun arkadaşım

ne güzel yaaa. benim eşim de çok sever çocukları hatta benden çok o istiyor çocuk :) inş benim eşim de yardımcı olur bana

bugunku mam mamlarım :)

kahvaltı
1 dilim tahıllı
1 dilim bugdaylı ekmek (yaptıgım ekmeklerden h.sonu çeşidi yaptım :) )
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
1 çarli biber

ara
2 badem
1 ceviz
1 kayısı

ogle
4 diyet biskuvi
yarım salatalık

aksam yemegi

2 ızgara kofte
2 kırmızı biber
2 ince dilim karpuz

birdeee bugun diyetimde 1 ay oldu ben ara kacamak hic yapmıyorum haftalık (lokma dahil)
bugun aylık odulumu yedim

1 dondurma (80gr) (ama yemekten once yedim korktum gec saatte yemeye)

Tebrik ederim canım, ödül guzel olmus:))

gunaydın kızlaaar
kahvaltımı yaptım öyle geldim yoksa kalkamam pcden dedim :))

canım afiyet olsun dondurman menun de çok güzel çok hafif olmuş :)

Gunayydiinn arkadaslar
İyi haftalar hepimize
Kaçamaksiz ,bol motiveli ,daha hafif bir hafta olsun ins:)))

inş canım cuma günü bol bol eksiler görelim inşallaaaahhh :)

Ve ben bugun +1im( dün + 1,5 tum.
Napicam bı akıl verin(

tuniii bugun ben de +1 im yaaa noldu anlamadım şok oldum. afedersiniz büyük tuvaletimi yapamadım dunden beri belki ondandır diyorum ama moralim bozuldu (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…