- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.841
mangal yapmıcaz malesefbana uyan cok az sey olucak herkes borekler kekler falan yapıyor. ama benimde seceneklerim olucak sonucta evet normal ekmek getırler %100. o yuzden ben tahıllı ve mısır ekmegimden goturucem zaten artık cekintim yok. ''ayyyy dayanıyorum bi lokma alayım'' modunu atlattım cok sukur. bol kalorililere düşman moduna gectim yaz bitmeden pikini alcammmm beeeennn
top alıcam yanımahem yeme hem hareket etme e ne anlarız dimi o piknikten bari birini yapalım
Aksam belirli bı saat sonra birsey yenmediginde kilolar guzel gidiyor, ama benim en dayanamadıgim zaman aksam yemekten sonra maalesef( giriyorum çıkıyorum yememek için zor tutuyorum kendimi, aksama kadar bı sıkıntım yok ama iste zor kısım aksam (
msj 4Beni zor bı kac gün bekliyor
Kardesim geldi sehir disından ve biz hep annemlerde olucaz ve annem sürekli bişeyler yapacak yemek için ve benim kendimi tutmam gerekecek, ve cok zor olacak(
iyi gecelr tuni burdamısın ben yatar 23 oldu saat haydi görüşürüz
selamlarrrr günaydın günaydın iyihaftasonları kızlar
msj2
eferim sana, o bi lokma alayımmodundan çıkmış olman da çok güzel darısı benim başıma
msj 3
bende o dediğin heryemekten sonra her daimolabiliyor, karar verdim yemicem diye, hep salatalık yiyeceğim diyorum ama o da olmuyor. sonra düşündümneden salatalık yemiyorum diye ve salatalıkları 5er 5er dolaptan çıkartıp masanın üstüne koydum bu şekilde olduğunda buz gibi salatalık yemek zorunda olmuyorum -ağzımı üşütünce hoşuma gitmiyor- salatalığı yıkayıp tuzlayıp yedim düm 5i de gitti:) en son dün akşam yemektern sonra muza sarıldım saat 9:30 gibi dedim getttt bu satte bu yenmez yürüyüş yapıp gelmişim salatalık yiyimm bari... öyle işte.salatalık gibi bir nimet var salatalık mevsimini güzel değerlendirelim
msj 4
bir diyet atasözü der ki ' gönlünce yiyin gönlünce giyinemez'...bence annenin yaptığı yemeklerden de yiyebilir ama işi dozunda da bırakabilirsin. şimdiden annen geldiğinde başına gelecekleri ve sana pişireceği mamaları hayal et, bi plan yap, a planı Bplanı olmazsa C planı, yani tedbirini al, bu bir savaş, savaştan en az zararla nasıl çıkabileceğini oturup düşünmelisin
canım ben makyozum. ama bu sene calısmıyorum. ögretmenlik icin sınavlara hazırlanıyorum.
selamlarrrr günaydın günaydın iyihaftasonları kızlar
msj2
eferim sana, o bi lokma alayımmodundan çıkmış olman da çok güzel darısı benim başıma
msj 3
bende o dediğin heryemekten sonra her daimolabiliyor, karar verdim yemicem diye, hep salatalık yiyeceğim diyorum ama o da olmuyor. sonra düşündümneden salatalık yemiyorum diye ve salatalıkları 5er 5er dolaptan çıkartıp masanın üstüne koydum bu şekilde olduğunda buz gibi salatalık yemek zorunda olmuyorum -ağzımı üşütünce hoşuma gitmiyor- salatalığı yıkayıp tuzlayıp yedim düm 5i de gitti:) en son dün akşam yemektern sonra muza sarıldım saat 9:30 gibi dedim getttt bu satte bu yenmez yürüyüş yapıp gelmişim salatalık yiyimm bari... öyle işte.salatalık gibi bir nimet var salatalık mevsimini güzel değerlendirelim
msj 4
bir diyet atasözü der ki ' gönlünce yiyin gönlünce giyinemez'...bence annenin yaptığı yemeklerden de yiyebilir ama işi dozunda da bırakabilirsin. şimdiden annen geldiğinde başına gelecekleri ve sana pişireceği mamaları hayal et, bi plan yap, a planı Bplanı olmazsa C planı, yani tedbirini al, bu bir savaş, savaştan en az zararla nasıl çıkabileceğini oturup düşünmelisin
mesaj 5
kızlar dün öğlen arkadaşlar cağ kebap yemeye gittiler ben gitmedim çünkü yeterince kaçamağım olmuştu eve gidip z. yağlı taze fasulye yedim.
akşam da 3 tavuk baget 2 form bisküvi ,ve fırına tavukların yanına koyduğum 1 kabak, yarım soğan, sarım baş sarmısak, 1 domates, 1 biber yedim. çok da lezzetli geldi bu yemek. abur cubur konusunda da kendimi elimden geldiğince tuttum. hemöğlen hem de akşam yürümüş oldum. bugün tatil gene dışarı bebklerle çıkıp yürüyüş yaparız.
Hosgeldin aramıza, kendini biraz tanit istersen, neredesin kac yasindasin evlimisin vs:))
selam kızlar evi topladım bi banyo kaldı onuda halledim duş alıp bugun dısarı cıkıcam hava gzel inşallah güzel bir olur
ben burdayım ama sanırım sımdı sen yoksun hoşgeldin buarada ben kaptan yardımcısı:)kızlar nerdesiniz kimse yok
sen iştesin dimi tuni işte hiç çekilmez bu sıcaktahavaçok sıcak aman dikkat et.
ben burdayım ama sanırım sımdı sen yoksun hoşgeldin buarada ben kaptan yardımcısı:)
sen iştesin dimi tuni işte hiç çekilmez bu sıcakta
ben burdayım ama sanırım sımdı sen yoksun hoşgeldin buarada ben kaptan yardımcısı:)
sen iştesin dimi tuni işte hiç çekilmez bu sıcakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?