- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.821
benim bildiğim akşamları meyve önerilmior meyve deyipte gecmemek gerekli çünkü içlerinde şeker var miktarı iyi ayarlamak gerekli sabah ve öğleden sonra meyve yenilebiliyor aralarda sana kalmıs bir durum karpuz ve kavuna da dikkatetmeni öneririmki sen zaten biliyorsundur
insanın kendisine çok dikkatetmesi lazım hiç dikkatetmeden bazen ondan bundan yiyorus vucud eror verior benimde tansion yukseliorduİlk 3 ayım baya kötüydü bulantılarim vardı, müthiş bir istahsizligim:)) dahada hayatımın başka bir evresinde böyle bisey yasamadım:)) ilk 3 ay 6 kilo verdim 78e düşmüştüm, sonrasindada gestasyonel diyabet ( gebelik diyabeti ) çıktı, fazla kiloya hamile kaldığım için cok buyuk ihtimal, ve şekeri seyleri hic yemedim, ekmegi meyveyi herseyi dikkatli yedim ve son 6 ayda 5 kilo aldim, 3,5 kilosu oglusumdu zaten:)) doğumdan sonra şekerime baktirdim düzelmişti ama hala daha drmun söylediğine göre tip 2 diyabet riskim var dikkat etmezsem(
ehe senle biz aynıyız nerdeyse:)Kızlar gec olmus esim basımda hadi artık bırak diye bekliyor:))
Menümü yarın yazayım
Ay yarın cuma bakalım ben + llarımdan kurtulabileckmiyim
Korkumdan iki gündür tartilamiyorum(
İyi geceler
Yarın görüşürüz:))
yine kayboldun ecem gittinmi yoksa gitcegın yere bekiyokk senigünaydınn... 2 gün yazdım yazdım sistem mesajı göndermedi bir türlübeğen butonunu b,le kullanamadım hatta b, ara...
yeni gelenlerden b,ld,r,m yapan olursa alabilirim listeye...
Günaydın Kızlarrr,
Sabah erken uyandım 1 kahve ve bir tane kuru erik yedim
Kahvaltım: 2 ince dilim kepek ekmeği +light kaşar+domates ile yapılmış tost
Pilates topumla biraz egzersiz yaptım sonra da yürüyüş,, bu sırada 0.5lt su içtim
Ara: 1 tane çilekli light yoğurt
kilo bildirimime izninizle haftaya başlycğm, bu haftayı sıkı tutmaya çalışyrmm o nedenle:)
bakalım bu güne güzel başladık devamı nasıl olacakkkk:)
hepinize sevgilerrrr
içinde şeker oranı yüksek olan meyve guruplarından şekercim:18:karpuz ve kavununa nıcın dikkat etmek gerekiyor ben bilmiyorum??
ben artık lıkır lıkır içiyorum:)light kaşarın tadı gerçekten de biraz yavan:) ama birazcık idare edeceğim artık:)
canım meyveler konusunda biraz daha dikkat edeyim o zaman:)
şimdi yeşil çayımı içiyorumm, bir ara alışmıştım seviyordm ama bıraktım sonra. birtürlü alışamadım merede:)
mesaj 7kızlar günaydın kilo bildirimi yapıp kaçmam lazım
bu hafta malesef geçen haftayla aynıyım(
niye böyle oldu bilmiyorum diyete başladığımdan beri en çok bu hafta dikkat ettim oysa ki offf
ergh(64.9/64.9/0/%0)
mesaj 8günaydınn... 2 gün yazdım yazdım sistem mesajı göndermedi bir türlübeğen butonunu b,le kullanamadım hatta b, ara...
yeni gelenlerden b,ld,r,m yapan olursa alabilirim listeye...
5. Takım 261. Etap
Cocostar 66/65,5/0,5/ % 0,76 +
tunituni 75,8/76,5/-0,9/-1,18 +
ergh 65.9/64.9/1,0/%1,52 +
elifezgi 64.9/64.9/0,0/%0,00 +
buffy26 72,3///
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%)
kızlr liste şimdilik böyle teyzeme gidebilirim belki oradan devam ederimyani inş..
Kizlar bu hafta noldu bize yaaa herkes ya artilarda ya da duraksamada
Ama ben soyliyim hep sicaklardan, su topluyo vucutlarimiz(
mesaj 11Kilo vermedigimi gorursem moralim bozulur o yuzden bi hafta olmadan tartilmak istemedim :)
Sabah domates salatalik peynir zeytin bir dilm kepek ekmegi yedim.
Araogun yapmaya firsat bulamadim
oglen birazcik fazla oldu galiba,1kase corba,2 yumurta buyklugunde tavuk,2 yaprak sarma,bi dilim kepek ekmegi,bide yasak olan biseykemalpasa gibi bisey vardi ev yapim, ondan bi tane minikcikk :))
Aksama gene disarda oldugum icin mecburen kurs oncesi kepek ekmegine tost ve ayran. Dun kendimi tebrik ettim 7 den sora sadece su ictim kurstan gelince bari meyve ye diye israr etselerde :) saat olmus 11 bu saatte meyve bile yiyemem diyorum. O zaman cay ic diyolar. Cayda icemem onada seker atiyorum cunku :) birileri ye derken diyet yapmakta zor oluyo ama iyi ki burasi var.
canım bu hafta cok yogundupc basına cok az gectim bugun yapmam gereken 5 yüz profili resmi var. ((((( bir de yarın için 2 tepsi poaca yapmam lazım saat 3 olucak ben daha baslamadım nasıl yetişicek bilmiyorum.
bu arada poacayı yarın arkadaslarla pikniğe gidicez soz verdim onun için yapıyorum. ama kacamak yapmıcam soz. en hafıf seylerden yıcem (zaten karpuz dometes vs getırenler olucak.)
ben artık lıkır lıkır içiyorum:)
mesaj 7
-hmmm adet öncesi vücut 1,5-2 kilo kadar ödem tutuyor, adetin ilk günü en kilolu olduğumuz gün bi de adet biter bitmez ödem sıfırlanmıyor adtten yaklaşık 1 hafta sonra bende ödem tamamen çözülmüş oluyor.
-ikinci olarak spora yeni başlayanlarda vücut ilk zaman su tutuyor, mesela diyeti sıkı sıkı yaptın ve yürüyüş yapmaya da yeni başladınsa vücudun kas yapmıştır kas da su tutar o yüzden kilon artmış olabilir, bazı diyetisyenler bu sebepten diyete başlar başlamaz sporu önermiyorlar ama 15-20 gün sonra spora vücut alşıp ödem toplamayı bırakıyormuş, umarım faydalı olmuştur bu bilgi
mesaj 10
sıcaklardan da mı su topluyor vücut ben de terle su atıyoruz diye düşünüyordum:44:
hmmm piknikde bence mangal yaparlarsa ondan da ye ama ekmeğe dikkat et, bi de üstüne top falan oynansa süper.
bu arada haftasonu biz de yaylaya çıkabiliriz. genelde tavuk yemeği ızgarası veya mangalı yapılıyor, ben de dikkat etmeliyim:44:
merhabalar aranıza yeni geldim kilom 83 kızlar başlangıgım 05.06 idi bugun tartıldım
canım bu hafta cok yogundupc basına cok az gectim bugun yapmam gereken 5 yüz profili resmi var. ((((( bir de yarın için 2 tepsi poaca yapmam lazım saat 3 olucak ben daha baslamadım nasıl yetişicek bilmiyorum.
bu arada poacayı yarın arkadaslarla pikniğe gidicez soz verdim onun için yapıyorum. ama kacamak yapmıcam soz. en hafıf seylerden yıcem (zaten karpuz dometes vs getırenler olucak.)
Sabah domates salatalik peynir zeytin bir dilm kepek ekmegi yedim.
Araogun yapmaya firsat bulamadim
oglen birazcik fazla oldu galiba,1kase corba,2 yumurta buyklugunde tavuk,2 yaprak sarma,bi dilim kepek ekmegi,bide yasak olan biseykemalpasa gibi bisey vardi ev yapim, ondan bi tane minikcikk :))
Aksama gene disarda oldugum icin mecburen kurs oncesi kepek ekmegine tost ve ayran. Dun kendimi tebrik ettim 7 den sora sadece su ictim kurstan gelince bari meyve ye diye israr etselerde :) saat olmus 11 bu saatte meyve bile yiyemem diyorum. O zaman cay ic diyolar. Cayda icemem onada seker atiyorum cunku :) birileri ye derken diyet yapmakta zor oluyo ama iyi ki burasi var.
ben artık lıkır lıkır içiyorum:)
Ne is yapıyordun Sinemcim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?