Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

karpuz ve kavununa nıcın dikkat etmek gerekiyor ben bilmiyorum??

sabah internet bağlantımız yoktu işyerinde, bildirimimi eşime yaptırdım :)
iki satır yazmamış diye düşünmemişsinizdir umarım
umarım herkes iyidir, geçmişi okumaya gidiyorum

insanın kendisine çok dikkatetmesi lazım hiç dikkatetmeden bazen ondan bundan yiyorus vucud eror verior benimde tansion yukseliordu
ehe senle biz aynıyız nerdeyse:)
günaydınn... 2 gün yazdım yazdım sistem mesajı göndermedi bir türlü beğen butonunu b,le kullanamadım hatta b, ara...

yeni gelenlerden b,ld,r,m yapan olursa alabilirim listeye...
yine kayboldun ecem gittinmi yoksa gitcegın yere bekiyokk seni

güzelmiş canım lıght kaşar aldım 2 dilim yedim dolapta süründü durdu yiyemedim çok tatsız geldi bana

karpuz ve kavununa nıcın dikkat etmek gerekiyor ben bilmiyorum??
içinde şeker oranı yüksek olan meyve guruplarından şekercim:18:

light kaşarın tadı gerçekten de biraz yavan:) ama birazcık idare edeceğim artık:)

canım meyveler konusunda biraz daha dikkat edeyim o zaman:)

şimdi yeşil çayımı içiyorumm, bir ara alışmıştım seviyordm ama bıraktım sonra. birtürlü alışamadım merede:)

ben artık lıkır lıkır içiyorum:)

mesaj 7
-hmmm adet öncesi vücut 1,5-2 kilo kadar ödem tutuyor, adetin ilk günü en kilolu olduğumuz gün bi de adet biter bitmez ödem sıfırlanmıyor adtten yaklaşık 1 hafta sonra bende ödem tamamen çözülmüş oluyor.

-ikinci olarak spora yeni başlayanlarda vücut ilk zaman su tutuyor, mesela diyeti sıkı sıkı yaptın ve yürüyüş yapmaya da yeni başladınsa vücudun kas yapmıştır kas da su tutar o yüzden kilon artmış olabilir, bazı diyetisyenler bu sebepten diyete başlar başlamaz sporu önermiyorlar ama 15-20 gün sonra spora vücut alşıp ödem toplamayı bırakıyormuş, umarım faydalı olmuştur bu bilgi
günaydınn... 2 gün yazdım yazdım sistem mesajı göndermedi bir türlü beğen butonunu b,le kullanamadım hatta b, ara...

yeni gelenlerden b,ld,r,m yapan olursa alabilirim listeye...
mesaj 8
tickerın dikkatimi çekti, birikimlerinin etiketi yapmışsın 20 tane altının mı var, 20 liran mı yoksam 20 milyarın mı:)))

measaj 9
hay 64,9 yazan ellerini öpeyim, eline diline yüreğine varsa göbeğine sağlık keşkem o kiloda olsaydım

Kizlar bu hafta noldu bize yaaa herkes ya artilarda ya da duraksamada
Ama ben soyliyim hep sicaklardan, su topluyo vucutlarimiz (

mesaj 10
sıcaklardan da mı su topluyor vücut ben de terle su atıyoruz diye düşünüyordum:44:

Kilo vermedigimi gorursem moralim bozulur o yuzden bi hafta olmadan tartilmak istemedim :)
mesaj 11
cuma günleri tartı günümüz, bu hafta listede yer almayacak olsan bile haftaya cuma kilo bildiriminde bulunacağın için tartılsan daha iyi olurdu çünü ' 1 haftada verdiğimiz kilolarla' yarışıyoruz. neyse kaptan nasıl uygun görürse öyle yapar ama unutma bundan sonra her cuma sabah aç karna tartılıyoruz

mesaj 12
evet ya iyi ki var burası

mesaj 13

hmmm piknikde bence mangal yaparlarsa ondan da ye ama ekmeğe dikkat et, bi de üstüne top falan oynansa süper.
bu arada haftasonu biz de yaylaya çıkabiliriz. genelde tavuk yemeği ızgarası veya mangalı yapılıyor, ben de dikkat etmeliyim:44:

mesaj 13
kızlar yaptıklarım diyete uygun olmadığı için yediğimi içtiğimi yazıp kafanızı meşgul etmeyeceğim
ama şunu yaptım akşam az yağlı taze fasulye pişirdim, ondan yedim. öğlen de ondan yedim. bu benim için güzel bir adım çünkü sebze pişirecek vaktim yok diye hep yakınıyordum umarım bu şekilde devam edebilirim.
öğlenleri yarım saatlik tempolu yürüyüşe devam ediyorum
akşam üstleri de havalar güzel gittiği için yürüyüşlere çıkıyoruz çoluk çocuk
bir de kaçamak yaptım ama normalde olsa çok yerdim kendimi tuttum. öğlen tartıldığımda sabahkinden daha azdı kilomhaftaya inşallah daha güzel bir sonuç bildiririm size.

evet canım haklı olabilirsin ama ben spora başlayalı çok zaman oldu. ancak reglim biteli henuz 3 gun oldu belki ondandır

mesaj 10
sıcaklardan da mı su topluyor vücut ben de terle su atıyoruz diye düşünüyordum:44:

bilmem ki benim sıcak havalarda hep ellerim ayaklarım şişer ben de sıcaktan su topladı diye düşünürüm
ama senin dediğin de mantıklı şimdi düşününce...

mangal yapmıcaz malesef bana uyan cok az sey olucak herkes borekler kekler falan yapıyor. ama benimde seceneklerim olucak sonucta evet normal ekmek getırler %100. o yuzden ben tahıllı ve mısır ekmegimden goturucem zaten artık cekintim yok. ''ayyyy dayanıyorum bi lokma alayım'' modunu atlattım cok sukur. bol kalorililere düşman moduna gectim yaz bitmeden pikini alcammmm beeeennn
top alıcam yanıma hem yeme hem hareket etme e ne anlarız dimi o piknikten bari birini yapalım

Ne is yapıyordun Sinemcim:))

Aksam belirli bı saat sonra birsey yenmediginde kilolar guzel gidiyor, ama benim en dayanamadıgim zaman aksam yemekten sonra maalesef( giriyorum çıkıyorum yememek için zor tutuyorum kendimi, aksama kadar bı sıkıntım yok ama iste zor kısım aksam(

Beni zor bı kac gün bekliyor
Kardesim geldi sehir disından ve biz hep annemlerde olucaz ve annem sürekli bişeyler yapacak yemek için ve benim kendimi tutmam gerekecek, ve cok zor olacak (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…