Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inanamıyorum birikmiş yemekler vardı dolapta ısıtım da yeriz dedim
yediklerim

öğlen

4 yk patlican yemeği
1 kase kadar makarna
yarım dilim ekmek
2 yk semizotu

eritirmiyim acaba bunları of

Ya ben( asam mercimekli kofte yedim ve kendimi o kadar ağır o kadar ağır hissediyrumki sanki aylardır verdigim 10 kiloyu bı anda geri almış gibi hissediyorum, hem maddi hem manevi(

Yol meyvede cok olmamiski, bı kiraz bı hektarın, tabi kirazın miktarını yazmamisin, cok abartmadiysan problem yok:))

şimdi ceo ya bi mail atmam lazım adam ingiliz minnacık bi cümle çevirilmesi gerekiyor. çevirme sitelerinden absürük anlamlar çıktığı için. ingilizce seviyesi yüksek birini arıyorum

öldm bittim sandaletlerim ayaklarımı çok fena acıtmıs yara bere yok ama ben alışmışım sporlara öff
yorgunum çok çok yürüdüm bugun market filan derken yorucu gectı gun

Yol meyvede cok olmamiski, bı kiraz bı hektarın, tabi kirazın miktarını yazmamisin, cok abartmadiysan problem yok:))

miktarını bilerek yazmadım, azcık abarttm:))

kızlar günaydınnnn

Kahvaltı öncesi:

2kuru altınçilek
1kuru erik
1ceviz
2 fındık

Kahvaltı:
2yemek kaşığı yulaf kepeği+2yumurta

kahvaltım doyurucu oldu ona göre günün devamını dengeleyeceğimm:)

selamkızlar bugün ben de pek giremiyeceğim nete. öalumunuz haftasonu ve veletlereben bakıyorum şu an ikisi uyıuyo biri de komşuda birazdan komşuyla onların köyüne gezmeye gidicez.tavyk mangal falan yaparız.

dün biraz kaçamaklı biraz da yürüyüşlü geçti yaz günlerini bu yüzden seviyorum yesek de yürüyüş yapıyoruz ama kışın böyle olmuyor.

umarım bugünü daha az zararla daha da iyisi karla geçiririim. bu arada yarım saate hazırlanırım dedim oturdum buraya yazı yazıyorum. görüşürüz.

Gunaydinnn kizlar
dun hic giremedim ama simdi okudum gecmisi. Dun hep disardaydim yediklerimi yazamicam :) kendimce dengelemeye calistim.bugunde pek burda olamicam gece yazarim tekrar. Opuyorum hepinizi.saglikli bir gun olsun hepimize.

İyi eğlenceler sana:))
Ekmek yemezsin tavukların yagsiz yerlerinden salataya yersin oooh pekte guzel olur:))

İyi akşamlar Kızlar

Akşam yemeğim:
fırında yağsız tavuk göğsü ve sebze:)

ara ve kapanış öğünü 1 avuç kiraz 1 avuç çilek 4 tane kayısı 1 tane şeftali
meyve canavarıyım yaa:)

sanırım 1 tane de sade kahveye izin vrebilirim

sizler naptını< nasılsınızz?

selam kızlar bugun dısardaydım yoruldum yine ama güzeldi gün işte kacamak yok zararlı seylerden uzak durdum

Aaa kimse gelmemiş bugun buraya, tatilde herkes dışarlarda, gezmelerde herhalde
Bizde bugun mangal yaptık
Yazları annelerin balkonda mangal ve sonrasında semaverde çay en favorim:))
Menümü yazayım
Sabah 1 dikim buğday ekmegi, 1 yumurta, beyaz peynir
Ara bir ilim karpuz
Öğle 1 dilim ekmek, kozlenmis patlıcan biber soğan ve ayran
Ara 2 avuc kiraz
Aksam mangalda kofte, salata
Ara 1 avuc leblebi

Bende meyveye bayılırım eskiden olsa ben koca bı tabak meyveyi yer bitiririm ama simdi daha makul yemeye çalışıyorum:))

Kızlar kardesime buyuk iddiaya girdik
Yılbaşına kadar 65 kilo olacağıma dair:))
Ne dersiniz verebilirim dimı
Kaçamak filan yok artık, cok fena gaza geldim, herkesin ne kadar zayıflamasın laflarına karşılık, hic heveslenme abla hala şişmansin demesi yokmu gostericem ona şişmanlığı görecek gunünü ins:))

kızlar herkese iyi geceler haftasonu pek giremedim kardeşim üniversite sınavlarına giriyor bütün haftasonu onunla beraberdim moral motivasyon açısından :)

bu haftaki mesaj sayılarını bugun bildirmem gerekiyordu o yüzden topladım hemen yazıyorum:

SENG:23 mesaj
TUNİ: 105 mesaj
ERGH: 64 mesaj
MAWAY: 49 mesaj
BUFFY: 7 mesaj
COCSTAR: 14 mesaj
ÇİĞDEM: 17 mesaj
ELİFEZGİ: 47 mesaj
BENİMRÜYAMSENSİN: 15 mesaj
BERİVAN: 7 mesaj

evet görüldüğü üzere bu hafta en çok mesaj yazan arkadaşımız tuniciğimiz kendisini tebrik ediyoruz :)
kızlar saat geç oldu şimdi yatmam lazım. yarın haftasonu menulerimi paylaşırım. herkese sevgiler ve iyi geceleeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…