- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.181
dün akşam: pizzanın üstüne benzer bir yemek yaptım(tavuk, mantar, biber, domates ve kaşar peyniri)
bu yemekten yarım tabak yedim
yarım kase yoğurt
1 dilimçavdar ekmeği
saat 8.de: çeyrek lahmacun, 1 limonlu soda
öğlen 30 dk tempolu yürüyüş akşam da yarım saat kadar gezinti
bu sabah:1 muz, 3 yk yulaf kepeği, 1 yk yulaf ezmesi, 4 ceviz, 1 su bardağı süt ile müsli
10: 30: sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
öğlen: 2 dilim kavun, 2 dilim peynir
haftasonlarım genelde falsolu geçer umarım ucuz atlatabilirim.
Gecmis olsun Nurcan, umarım iyisinde artiktakımlar arasında 6.olmuşuk kızlar kilo veren arkadasları tebrikederim..
bikça gündür iyi değildim uğrayamadım acak şimdi yazabiliyorum..
havalar ist da iyice bunaltıcı olmaya basladı arada ufakcık kaçamaklarım oluyor ama bu hafta olmaması ıcın elimden geleni yapıcam
sabah
1 dilim ekmek peynir domates
ara
şeftali
öğle
tavuk dürüm
akşam
tost domates
günaydın arkadaşlar;
umarım herkes iyidir
kaçamaksız bir haftasonu diliyorum herkese
İsim şimdiki kilo/ Ramazan öncesi ulaşılacak kilo
Cocostar 64,9/61
tunituni 75,7/73.0
ergh 64,6/62
elifezgi 69.4/67.0
buffy26 71/?
maway 71,5/?
seng 49,1/?
berivannnn26 81,7/77
benim ruyamsensin 57,0/55
çiğdemmm86 80/?
biran önce vermek istiyorum ya ssz
günaydın kızlar öyle yorgunum ve baş ağrım var kı anlatamam dün yoğunluktan yazmayı unutmuşum k.bakmayın arkadaşlar
dünkü menüm:
sabah:1dilim k.ekmeği,peynir,2salatallık,1domates
öğlen:hiç bana göre yemek yok tu (pilav ,et yemeği vardı) yemedim sadece koca bı karpuz yedim
akşam:çorba,5 kayısı,1avuç kiraz yedim
Kızlar gurubun bn kşlolusu ben miş im
Ramazana kadar:77 olmak istiyorum yada-75
selam millet sabah 10 da cıktım dolaştım magazaları hemde yürüyüş yaptım hava cok güzel esiyordu ama öğleye kalınca fena oldum o güneşin altında eve kadar yürdüm sonra duş filan işte bugun mağazalarda bişiler begendım ya bol geldi ya dar geldi anlaşılan biraz daha gitmeli bu kilolar 1 ay boyunca bakalım ne kadar gidicek hiç bilmiyorum bugun fazla giren olmaz sanırım herkez gezmelerde neyse haftaiçi fiskos fiskos konuşuruz ehehe
Günaydın Kızlar,
henüz kahvaltımı yapmadım yediklerimi daha sonra yazarım onun yerine dünün özetini vereyim:
Kahvaltı süt nesfit
öğlen süt nesfit
akşam tavuk göğsü ve salata ( bu ızgara değildi maalesef ama dışarıda mecburen yedim, kıtır tavuk ya da soslu falan da değildi ama:)
aşam da meyve yedim yine, ama artık meyveye daha çok dur demeliyim, herşey kontrollü gidiyor ama daha fazla dikkat etmeliyim!! kızlar bana dur meyve yeme diiiiin:))
hepinize güzel pazarlar!!
Aksam yemeğe kadar sut ve nesfitli durabildinmi.?
Hic ara ogünde göremedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?