- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.221
Hafta sonu öle böle geçti bugun diyetime kaldığım yerden devam ediyorum.
Sabah Yarım domates, biraz peynir, 4-5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
Araöğün bir lokmacık ayçöreği :)
öğlen Çorba,zeytinyağlı taze fasulye,patates salatası
Yemekten bi saat sonra dondurma ( bu arada bu sıcakta dondurmaya hayır diyemiyorum hafta sonu da yedimama cumaya kadar daha yemicem inş.)
akşama da uzun zamandır yemek yapmıyorum kocişime, bu akşam yapiym diyorum. Gerçi onu bekleyince saat baya geç oluyo ama 2şer kaşık alırım artık tadımlık, belki yürüyüşe çıkarız yemekten sonra. cuma günü kilo verememiş olurum diyede korkuyorum ama bi iki gündür iştahım fazla. yedikten sonra pişman olsamda canım yemek istiyo :)
aynen canım okuyorum dün ne oldu karnımda bir şişkinlik vardı girdim aktara (akrarların çogu kapalı oldugu için alışveriş merkezindekine girdim) dedim şiskinliği atacak metobolizmayı hızlandıracak ne önerirsiniz diye 9 u bir yerde çay dedı iyi bakalım alayım dedım ne kadar dedım ne kadar dese begenırsınız56 tl dediii kafayı yemıs bu kadın dıyerek çıktım dükkandan delimi ne :44::44::44: olacak sey mı 56 tl yaw
güzel gibi tuni ağır değil hafif değil orta:)aynı ben gibi sevmiyorum ağır rejımlerı ben yapamıorumBugun ilk lokmamı ağzıma attığımda malesefki saat 13 tu
Ne sabah ne ara hiçbirşey yiyemedim
Annem yok oğlusla bakacak kimse olmadığında ise gidememiştim, ama acil bı durum o,düğü için aradılar oğlusla gittik, anma ne telaşe tahmin edersiniz:))
Oge tavuk doner
Ara 5 kayısı bir avuc leblebi
Aksam kiyma kavruldum domates biber ve soganli 5 kadik kadar yemismdir herhalde
2 dilim ekmekle
Ara 1 avuc kiraz
2 bardak Elmalı yesil çay:)
güzel gibi tuni ağır değil hafif değil orta:)aynı ben gibi sevmiyorum ağır rejımlerı ben yapamıorum
akşamda yürüyüş yaptım ve evde bugun işim hiç bitmiyor bu sıcakta fenalık geçiriyorum artık yaw
cok yorgunum kızlar fazla giripte yazan yok sanırım canlanın bakalım yoksa tatildemisiniz :)
kızlar selammm
çok yorgunum buraya bile bu saatte bakabiliyorum
hafta sonu işler yoğundu yine bir de bugun kardeşimin doğum günüydü sabahtan ona da bir pasta yaptım (eh alıştık artık nasılsa) sonra gittim saçlarımı kestirdim, gölge yaptırdım , fönlettim kuaförde 2-3 saat geçirdim yine :))
akşam da annemlerdeydik yedik içtik çay kahve derken şiştik, mayıştık. eve dönerken arabayı kullanmak bile zor geldi resmen
bugun malesef diyeti biraz bozdum ve diyeti bozduğum günler çok demoralize oluyorum. kendimden nefret ediyorum ya gidip dolabı açıp daha fazla yiyesim geliyo( çok mutsuzum (
bu arada bilgisayarımı alıp yatağa uzandım tvyi de açıyım dedim yazarken
gel gelelim buna pek uzanmak denemez heralde. eşim uyudu ve 2 metrelik yatağın 30-40cmlik kısmına beni hapsetti resmen.
ya bi insan niye olduğu yerde dönemez bizimki sağa sola dönerken yuvarlanıyo ya enteresan bişi k.çımın yarısı dışarda yatıyorum koca yatakta.
ittirip duruyorum artık kötü davranıyorum bişiler mırıldanıyo sonra gene gelip yapışıyo
ayyyhh fenalık geldi bu sıcakta ya
kızlar kusura bakmayın böyle sinirlen yazdım da bu işe bi çözüm bulmam lazım aşaya düşcem yoksa
dün öğlen vicadan çorbasına benzer kabak yemeği yourt yemiştim dün akşamda aynı otlardan ama bu sefer kabak koymayarak omlet yaptım. Maydanoz-dereotu-nane kendi suyu ve yağ ile öldü, üstüne de 1 yumurta, yanında yoğurtla bunu yedim.
Ekmek canım istemedi 3 kuru kayısı yedim. Ara öğün olarak da 3 kuru kayısı+6 badem yedim.
Bu sabah aç uyandım, kaşarlı sucuklu omleti bir küçük dilim çavdar ekmeği ile yedim.
Işyerine gelince 2 tane falsolu hareketim oldu
Bugün salı cumaya kadar 700-800 gram nasıl gidecek ki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?