Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En güzeli yapmak istediğin seye karar vermektir zaten, umarım hersey istediğin gibi olur:))

Bu arada bu foto diger fotoya hic benzemiyor, bı afalladim başka biri gibi geldin, ama sanırım bu foto gercek haline daha cok benziyor:?

Bugünkü menümüde yazayım
Sabah nesfit
Öğle kabak yemegi 1 dilim tahilli ekmek salata ve yoğurt
Ara boooolca dut:))
Aksam niyetim taze fasulyeydi yazmıştım hatırlarsanız ama olmadı 4 5 kasik kadar yogurtlu makarna yedim ve domates
Ara bir dilim karpuz ve biraz yine dut:))

En kötü huyum birşeye taktimmi takarım, duta taktım iste bu ara bi sure sonra biliyorum kendimi kiraza vericem yedikce yerim, gerçi duta baktım ama kalorisine inanamadım 1 tanesi 0,6 kaloriymis yani 10 tanesi 6 kalori ,ve 100 tanesi 60 kalori yapar hic inandırıcı degil ama nereye baktıysam oyle yazıyor:))

Bakalım sabah nasil olacak sonuclar
Ecede girmemiş bugun ne oldu acaba merak ettim
Sinem vardı e zamandır oda yok
Hilalde ozletti kendini bakalım ne yapmış bu arada
Nurcan seninde kilomu cok merak ediyorum, sen baya dikkat ediyorsun maşallah:))

Neyse sabah görüşmek üzere öptüm sizi

Günaydın kızlaar
Erkenden geldim bildirimimi yapayım
Gecen hafta 75,7
Bu hafta 74,7
Fark 1,0

75,7/74,7/1,0/%1,32

Sizinkileride sabırsızlıkla bekliyorum:))

evet burada tarhana çorbasını da genel olarak bilmiyorlar (kurutularak yapılıyor ya) son hafta hava çok yağmurlu ama ben şikayetçi değilim seviyorum buranın havasını. Eğirdir'in havasının yanında valla süper. Isparta eğirdirde 6 yıl kadar yaşadım ve rüzgardan bıktım bıktım yağmura ise çocukluğumdan alışığım, batısından da olsa karadenizliyim ben de. soğuk rüzgardansa sıcak yağmuru tercih ederim buranın havası bana biraz antalyayı çağrıştırmadı desem yalan olur, nem oranı yüksek, etrafta mandalina portakalllar...Bu arada balkonda çamaşır kurutmak da eziyet

Ekmek tavsiyene uyamadım benim iştahım çok yaa, ete süte dikkat etmiyorum bari ekmeği az yiyim diyorum o da olmadı. tabi eskiye göre çok az yiyorum kendimi tutuyorum ama kilolarım az gidiyorsa herşeyin ölçüsünü biraz kaçırmamdan.
:) evet girdim lyslere ... aççıklamalar aşağıda :)
profil resmindeki sen misin?

hayırlısı olur inşallah yazın güzel dinlen umarım istediğin bölümü de kazanırsın. keşkem bizim komşu olsaydın da benim ikizleri ara ara sana bıraksaydım. yan komşumun da 17-20 yaş arasında 3 kızı var bebekler durmayınca kapıyı tıklayıp birini onlara veriyorum, 17 yaşındaki acayip güzel bebek bakıyo, yediriyo içiriyo, altını değiştiriyo uyutuyo...şimdi yazın köye gittiler, çok arıyorum onları çoook

bana da pek inandırıcı gelmedi çünkü dut çok tatlı bir meyve. 12 kiraz diyet listelerinde 1 meyve yapıyor, ya da 15 iri tane üzüm. dutun da 15-20 tanesi 1 meyve ölçüsü yapar:44:

hah buldum prof. metin Özata'nın sitesinden yarım su bardağı dut 1 meyve değişimi yapıyor

Ekmegi yemesen iyi olur demiştim ama sen emziriyorsun o hic aklıma gelmedi, hemde iki bebek, o kadar yiyebilirsin bence sorun yok:))

ben de kilo bildirimi yapayım

Başlangıç: 70,7
Geçen Hafta: 69,4
Bu hafta: 69,3
Fark :0,1 kg

elifezgi 69,4/69,3 /0,1kg/ 0,14 %

Ekmegi yemesen iyi olur demiştim ama sen emziriyorsun o hic aklıma gelmedi, hemde iki bebek, o kadar yiyebilirsin bence sorun yok:))

dün akşam ne kadar ekmek yediğimi duysan... zaten dün akşamkıler hala durduğu için pek kilo verememiş gözüküyorum, perşembe akşmları hafifi yemek gerekiyo işte. hafif yiyeces diye melemen yaptık o da ekmeksiz yenmedi beaaaa

Yenmez doğru Menemen ekmeksiz yenmez:))
Ya ben gece yatmada yesilcay iciyorum baya farkediyor gibi geliyor, denemene sende
Ne zaman gece iki kupa icsem sabaha minikte olsa bı kıpırdama oluyor tartıda:))

Yenmez doğru Menemen ekmeksiz yenmez:))
Ya ben gece yatmada yesilcay iciyorum baya farkediyor gibi geliyor, denemene sende
Ne zaman gece iki kupa icsem sabaha minikte olsa bı kıpırdama oluyor tartıda:))

tamam bakalım deneyeceğim,uyurken gitsin kilolar gün içinde 2 yeşil çay içebiliyorum akşam da 2 tane içsem miktarı da arttırmış olurum (3-4 bardak öneriliyor ya o bakımdan)

şimdi gideyim tarçınlı yeşil çay içeyim

tebrik ederim 57 kilo olduğunu görünce içimden seni önce kovalamak geldi sonra sana hak verdim. en güzeli canım biriktirmeden kiloları vermek

canım herkesin kendini iyi hissedeceği bir kilo vardır ya ben ona ulaşmaya çalışıyorum. Ama asla sağlıksız derecede zayıf olmayı hedeflemiyorum. Ben yediklerime dikkat ederek ve özellikle popo ve basen bölgesine yönelik spor yaparak hedefime ulaşmaya çalışıyorum:)

merhaba takım arkadaşlarım;

kilo bildirimimi yapayım ve sonrasında bir açıklamam olacak - siyasetçiler gibi oldu -

64,9 / 64,5 / 0,4 / % 0,62

Arkadaşlar aranızda olmayı, bir takıma dahil olmayı disiplin kazanmak açısından çok seviyordum ancak malumunuzdur ki aranızda çok bulunamıyorum artık. O nedenle bugünki bildirimden sonra takımdan ayrılmak istiyorum. Benim yerime daha çok paylaşımda bulunabilecek bir arkadaş gelir umarım, kimsenin yerini işgal etmiş olmayayım.

bu arada zaman zaman uğramaya çalışacağım nasipse. TUNİcim özellikle senin kilo verme serüveninde yanında olmayı, birlikte paylaşımlarda bulunmayı çok istiyorum dolayısıyla takipteyim

hepinizi kocaman öperim arkadaşlar, umarım hepimiz dilediğimiz kiloya kolayca sahip oluruz.

Günaydın kızlaar
Erkenden geldim bildirimimi yapayım
Gecen hafta 75,7
Bu hafta 74,7
Fark 1,0

75,7/74,7/1,0/%1,32

Sizinkileride sabırsızlıkla bekliyorum:))
oleeeey 1 kilo tebrikler cnm

ben de kilo bildirimi yapayım

Başlangıç: 70,7
Geçen Hafta: 69,4
Bu hafta: 69,3
Fark :0,1 kg

elifezgi 69,4/69,3 /0,1kg/ 0,14 %

güzel güzel en azından + çıkmamışsın. yavaş yavaş bu işler
günaydın bu da benim kilo bildirimim :)

Başlangıç:57.5

Geçen Hafta: 57.0

Bu hafta: 56.5 Fark: 0.5

Hedef: 53.0 Kalan: 3,5 kilo
tebrikler cnm gerçi benim de içimden kovalamak gelmedi değil ama ben de hatırlıyorum 54 kilo olduğum zamanlar keşke 52 olsam dediğimi

yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…