Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah

1 dilim ekmek peynir

ara

şeftali

öğle

tost domates

akşam

tavuk ızgara salata

bugun cok yurudum yine bakalım neler olcak cuma ama adet haftasındayım sanırım şişlik oluşcak bedende
o yüzden tartıya nasıl yansıcak bilmiyorum hiç..

Hepinize karşı mahcubum ... kendimi bir türlü toparlayamadım ama artık yanınızdayım ... sadece pazara kadar çok gelemeyeceğim ama o zamana kadar elimden geleni yapıcam yine de ...

off nelere üzülmüşüm ben neyi vazgeçilmez sanmışım. Başka tanıyıp sevmişim ne çıktı ama artık bitti. tabi ki pat diye silemiyorum ama en azından artık yaşıyorum ehehhee ... yaşıma verin canlarrım ...

sizi çoook özledim bir bakalım kimler asmış takımı ...

kızlar bende bu takımdan da devam etemk istiyorum çok astım çok hadiii benide kucaklayın neolur adetimin 4.günümdeyim annemler tartıl diip duruor bakalm yarın tartılcam size sonucu yazrım nerdeyse 2 haftadr tartılmadım adet oldm die yaa dua edn vermiş olıyım kızlar

ben de daha günüm geçmeden depresyona girmiştim, işyerinde olan bir olayı cuma günü kafaya takıp salıya kadar ağlamıştım, depresyon diye sarı kantaronlu çay falan içmeye başlamıştım meğer hamileymişim:) yalnız sendeki belirtiler bazen adet öncesi de olabilir, kilolarından kurtulup hamile olmak tabi daha iyi ama Allah hayırlısını nasip etsin

Pazi hic yemedim Hayatımda tadını bile bilmiyorum:) sen neredeydin ezgicim:) karadenizmiydi yoksa?

ıspanak gibi bişey yaz ıspanağı diyelim.eve kdenizdeyim rizede

dün akşam dediğim gibi yumurtalı pazı yaptım yanında bir dilim ekmek 4dolu kaşık süzme yoğurt yediğim halde beni kesmedi. 1 kase müsli yedim gene olmadı. gerisini anlatmayayım...

dün akşam dediğim gibi yumurtalı pazı yaptım yanında bir dilim ekmek 4dolu kaşık süzme yoğurt yediğim halde beni kesmedi. 1 kase müsli yedim gene olmadı. gerisini anlatmayayım...

bugün bugündür hemen toparla kendini cnm

kahvaltım

3 kuru erik bir nescafe

2 avuç nesfit
1 buçuk kaşık yulaf kepeği
2kaşık yulaf ezmesi

dün akşam da 1 saat spor 40 dakika kadar da yürüyüş yaptım, çok yoruldum ama çok da eğlendim, yaptıkça vicdanım da rahatlıyor:)

günaydın kızlarrrr
dün rejimi bozacak hiçbişey yapmadım bugunde aynı şekilde devam ediyorum
sabah bi kase nesfit
şimdi yeşil çay içiyorum oglene yemekte ne var bilmiyorum :) inşalllah yarın sabaha tartıda moralim bozulmaz. çok durgun bu ara burası. hiç sohbet yok gerçi bende bakıp çıkıyorum kimse bişey yazmamış diye :)

günaysın kızlar kusura bakmayın lutfen dün hiç giremedim memleke te gıttık aksehır e teyzemın kızının düğünü var dı koy düğünün 3 gun luk 2. gunun gıttık biz o kadar hareketlı ve guzel gectıkı sadıcı bendım ne halaylar cektık oynadık çok guzel gectı dıyetı bozmadım üstune kılo vermısımdır kesın o kadar oynamaya gece eve geldiğimizde saat 3 dü tabanlarım nasıl agrıyo
dünkı menum: sabah ;nesfit,süt
öğlen;düğün yemegi vardı pek yemedım sadece corba içtim
aksamda corba birde hoşaf
bugun
nesfik,süt olarak yapıp şirkete geldım

kızlar bugun tartıldım yazıorm
başlangıç :88.0
15 gun önce :85.300
bugun:84.15
vucut kıtlem 15gun önce 153.bişidi ama hatrlamıorm
bu hafta 148li bişi çıktı gene
1 ayda toplam 4.750 gr

1 ayda toplam 4.750 gr a-ma şu anda adetliim o yuzden az verdm bu hafta

1 ayda toplam 4.750 gr a-ma şu anda adetliim o yuzden az verdm bu hafta

amin canım amin zamanı gelince Allah kısmet eder inş

yok tatlım ya walla bnmki öyle yoğurtla falan olcak gibi değil

Bencede canım bı git sen diyetisyene devamlı gitmemede gerek yok öğrenirsin nasil olacak sonra kendin devam edersin, hem motivasyonun artar:))

evet evet kesin gidicem

ayyy bazen acayip hevesleniyorum :)

1 ayda toplam 4.750 gr

tebrikleeeer

bir ayda nerdeyse beş kilo çok güzel bence. devamınıda getirirsin inş:)
bakalım yarın biz kaççıkıcaz
ama ben bu haftadan umutluyum inşşş:))

sabah yedi bucuk ta temzilik yapmaya başladım oğluşum uyutmadı:))
sonra nesfit yedim çıktım, kolayıma gitmeye başladı bu hemde hafif oluyro helede bu sıcak günlerde buz gibi sütle:))
aram yine kaynadı malesef iş güç derken
öğle kabak yemeği bir dilim tahıllı ekmek domates salatası ve 2 kasık yoğurtt (( çok güzel oldu öğle menüm:))
akşama taze fasülye yerim byük ihtimal hala o yaptığımı yiyemedim inş bozulmamıştır:)
ara da da kiraz karpuz yerim heralde

ve kardeşim dün yola çıkmışş çok şükür:)) inş yarın burda olurr, çok özledimmm((((

amin canım amin zamanı gelince Allah kısmet eder inş

yok tatlım ya walla bnmki öyle yoğurtla falan olcak gibi değil

evet evet kesin gidicem

ayyy bazen acayip hevesleniyorum :)

tebrikleeeer

allah isteyen herkese versin inş:) bambaşka bi duygu, oğlum 11 aylık oldu hala ona baktıkca inanamıyorum benimmi bu diyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…