- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.301
ben de daha günüm geçmeden depresyona girmiştim, işyerinde olan bir olayı cuma günü kafaya takıp salıya kadar ağlamıştım, depresyon diye sarı kantaronlu çay falan içmeye başlamıştım meğer hamileymişim:) yalnız sendeki belirtiler bazen adet öncesi de olabilir, kilolarından kurtulup hamile olmak tabi daha iyi ama Allah hayırlısını nasip etsinofff bazen resmen ağzım sulanıyo aklıma gelince :)
tatlım aslında hamilelikle ilgili şüphem olmaması lazım çnkü mutlaka korunuyoruz ama ya olursa? bi de son günlerde bi garibim 2 gecedir rüyamda bebekler görüyorum. bi de göğüslerim acayip şişti niye bilmiyorum. reglim ayın 6sında yani daha var şimdiden bu kadar hassasiyet olması normal mi ki?
ben zayıflamadan hamile kalmak istemiyorum yhaaa
Pazi hic yemedim Hayatımda tadını bile bilmiyorum:) sen neredeydin ezgicim:) karadenizmiydi yoksa?
dün akşam dediğim gibi yumurtalı pazı yaptım yanında bir dilim ekmek 4dolu kaşık süzme yoğurt yediğim halde beni kesmedi. 1 kase müsli yedim gene olmadı. gerisini anlatmayayım...
ben de daha günüm geçmeden depresyona girmiştim, işyerinde olan bir olayı cuma günü kafaya takıp salıya kadar ağlamıştım, depresyon diye sarı kantaronlu çay falan içmeye başlamıştım meğer hamileymişim:) yalnız sendeki belirtiler bazen adet öncesi de olabilir, kilolarından kurtulup hamile olmak tabi daha iyi ama Allah hayırlısını nasip etsin
yok tatlım ya walla bnmki öyle yoğurtla falan olcak gibi değil
Bencede canım bı git sen diyetisyene devamlı gitmemede gerek yok öğrenirsin nasil olacak sonra kendin devam edersin, hem motivasyonun artar:))
Allah ayarlain ins diyelim o zaman , ama zayıflamadan hamile kalmayayım diye takıntı ama, hatırlarsan yazmıştım daha önce , en pik kilomda hamile kaldım, ama hic kilo almadım:))
Allah en hayırlı zaanda versin ins:))
kızlar bugun tartıldım yazıorm
başlangıç :88.0
15 gun önce :85.300
bugun:84.15
vucut kıtlem 15gun önce 153.bişidi ama hatrlamıorm
bu hafta 148li bişi çıktı gene
1 ayda toplam 4.750 gr
kızlar bugun tartıldım yazıorm
başlangıç :88.0
15 gun önce :85.300
bugun:84.15
vucut kıtlem 15gun önce 153.bişidi ama hatrlamıorm
bu hafta 148li bişi çıktı gene
1 ayda toplam 4.750 gra-ma şu anda adetliim o yuzden az verdm bu hafta
bende umutluyum bakalım :)bir ayda nerdeyse beş kilo çok güzel bence. devamınıda getirirsin inş:)
bakalım yarın biz kaççıkıcaz
ama ben bu haftadan umutluyum inşşş:))
amin canım amin zamanı gelince Allah kısmet eder inş
yok tatlım ya walla bnmki öyle yoğurtla falan olcak gibi değil
evet evet kesin gidicem
ayyy bazen acayip hevesleniyorum :)
tebrikleeeer
bende umutluyum bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?