- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.361
gecen hafta 80
bu hafta 79
fark 1
80/79/1/ %1.25 doğru hesapladım inş. :) kendimi iyi hissediyorum :)
evet beyefendiyi doyuracağım diye sabah kalkınca wcye gidemedim ehehhe :) acıktı mı çok sabırsız oluyo :)ne kadar çok karar lar almışsın canım umarım zamanım ve gücün yeterbebiş mi bn de çok severım ya çok tatlı oluyorlar
evet bende istediğim şeye karar verdim bakalım allah hayırlısını nasip etsin...evet benim fotodaki...En güzeli yapmak istediğin seye karar vermektir zaten, umarım hersey istediğin gibi olur:))
Bu arada bu foto diger fotoya hic benzemiyor, bı afalladim başka biri gibi geldin, ama sanırım bu foto gercek haline daha cok benziyor:?
bebiş mağduru oldum ehehheeh :) sinem kimdi?Bakalım sabah nasil olacak sonuclar
Ecede girmemiş bugun ne oldu acaba merak ettim
Sinem vardı e zamandır oda yok
Hilalde ozletti kendini bakalım ne yapmış bu arada
Nurcan seninde kilomu cok merak ediyorum, sen baya dikkat ediyorsun maşallah:))
Neyse sabah görüşmek üzere öptüm sizi
tebrik ediyorum canım...Günaydın kızlaar
Erkenden geldim bildirimimi yapayım
Gecen hafta 75,7
Bu hafta 74,7
Fark 1,0
75,7/74,7/1,0/%1,32
Sizinkileride sabırsızlıkla bekliyorum:))
evet benim :)profil resmindeki sen misin?
hayırlısı olur inşallah yazın güzel dinlen umarım istediğin bölümü de kazanırsın. keşkem bizim komşu olsaydın da benim ikizleri ara ara sana bıraksaydım. yan komşumun da 17-20 yaş arasında 3 kızı var bebekler durmayınca kapıyı tıklayıp birini onlara veriyorum, 17 yaşındaki acayip güzel bebek bakıyo, yediriyo içiriyo, altını değiştiriyo uyutuyo...şimdi yazın köye gittiler, çok arıyorum onları çoook
olsun canım hiç vermemekten hatta almaktan iyidir...ben de kilo bildirimi yapayım
Başlangıç: 70,7
Geçen Hafta: 69,4
Bu hafta: 69,3
Fark :0,1 kg
elifezgi 69,4/69,3 /0,1kg/ 0,14 %
kötü değil bence...günaydın bu da benim kilo bildirimim :)
Başlangıç:57.5
Geçen Hafta: 57.0
Bu hafta: 56.5 Fark: 0.5
Hedef: 53.0 Kalan: 3,5 kilo
yaaa amaaamerhaba takım arkadaşlarım;
kilo bildirimimi yapayım ve sonrasında bir açıklamam olacak - siyasetçiler gibi oldu -
64,9 / 64,5 / 0,4 / % 0,62
Arkadaşlar aranızda olmayı, bir takıma dahil olmayı disiplin kazanmak açısından çok seviyordum ancak malumunuzdur ki aranızda çok bulunamıyorum artık. O nedenle bugünki bildirimden sonra takımdan ayrılmak istiyorum. Benim yerime daha çok paylaşımda bulunabilecek bir arkadaş gelir umarım, kimsenin yerini işgal etmiş olmayayım.
bu arada zaman zaman uğramaya çalışacağım nasipse. TUNİcim özellikle senin kilo verme serüveninde yanında olmayı, birlikte paylaşımlarda bulunmayı çok istiyorum dolayısıyla takipteyim
hepinizi kocaman öperim arkadaşlar, umarım hepimiz dilediğimiz kiloya kolayca sahip oluruz.
olsun canım haftaya kurtarırsın inş..ben de hiç içimden gelmeyerek kilo bildiriyorum
(64.6/64.8/- 0.2/ % - 0.30)
ya ayıptır söylemesi tuvalete çıkamadım belki ondandır.
malum ben 2-3 gün tutp 1 seferde yarım kilo bırakıyorum :))
sen ne zamandır takımdasın canım ... ay şu halime bakın nasıl bir kaptanım ben yaa.. :)kızlar ben dün yapmıştım dün tartıldığım için şimdi sabh kahvaltımı anlatıyım
eti form mısır ve pirinç patlaklı paketin içinde 4tane vardı onu yedim şimdi bakalım öğlen ne yicem
gecen hafta 80
bu hafta 79
fark 1
ece kaptanım burdamısın?
bende misafir baskını oluştu gec kaldım bildirime
gecenhafta:71.5
buhafta:71
giden:500gr
acil çıkmam gerekli
Kızlar merhaba ben 13.takımdan Hatice.
LİSTEMİZ
***13. Takım 263. Etap Sonuçları ***
akashha : (71.1/70.4 /0.7/ %0,98 )
betuld: ( 58.7 /59 /-0.3 / -% 0.51 )
elmaliturta: (63.7 /63.8/ -0.1/ % -0.16 )
LAydLiNe: ( 65.6 /65.2 /0.2 / %0.30 ) 262. etapta ayrılan üyenin kilosu ikiye bölündü.
nesdii28: (70.8 /70.5 /0.3 / %0,42 )
pia : ( 67.5 /68.3/-0.8/-%1.19 )
UZAYIM: ( 64.8 /64.2 /0.6 / % 0.93)
Zaum: (100.6 /100.1 /0.5 / %0.50 )
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0,16
Teşekkürler canımcanım doğru lsteniz
tebrik ederim bişey kalmamış :)))günaydın bu da benim kilo bildirimim :)
Başlangıç:57.5
Geçen Hafta: 57.0
Bu hafta: 56.5 Fark: 0.5
Hedef: 53.0 Kalan: 3,5 kilo
gecen hafta 80
bu hafta 79
fark 1
ben de hiç içimden gelmeyerek kilo bildiriyorum
(64.6/64.8/- 0.2/ % - 0.30)
ya ayıptır söylemesi tuvalete çıkamadım belki ondandır.
malum ben 2-3 gün tutp 1 seferde yarım kilo bırakıyorum :))
oleeeey 1 kilo tebrikler cnm
güzel güzel en azından + çıkmamışsın. yavaş yavaş bu işler
tebrikler cnm gerçi benim de içimden kovalamak gelmedi değil ama ben de hatırlıyorum 54 kilo olduğum zamanlar keşke 52 olsam dediğimi
yaaaa
merhaba takım arkadaşlarım;
kilo bildirimimi yapayım ve sonrasında bir açıklamam olacak - siyasetçiler gibi oldu -
64,9 / 64,5 / 0,4 / % 0,62
Arkadaşlar aranızda olmayı, bir takıma dahil olmayı disiplin kazanmak açısından çok seviyordum ancak malumunuzdur ki aranızda çok bulunamıyorum artık. O nedenle bugünki bildirimden sonra takımdan ayrılmak istiyorum. Benim yerime daha çok paylaşımda bulunabilecek bir arkadaş gelir umarım, kimsenin yerini işgal etmiş olmayayım.
bu arada zaman zaman uğramaya çalışacağım nasipse. TUNİcim özellikle senin kilo verme serüveninde yanında olmayı, birlikte paylaşımlarda bulunmayı çok istiyorum dolayısıyla takipteyim
hepinizi kocaman öperim arkadaşlar, umarım hepimiz dilediğimiz kiloya kolayca sahip oluruz.
tuvalet sorunu büyük problem,, zaten verdiğimiz grla kilolar e tuvalete çıkamayınca gerçek sonucu göremiyorsun, bence önemli olan tuvalete çıktıktan sonraki rakam:)
diyet yapınca niye insan illa ki kabız olur ya? her diyet yapanın şikayeti bu
heralde yeterince lifli gıdalar tüketmiyoruz
ece kaptanım burdamısın?
bende misafir baskını oluştu gec kaldım bildirime
gecenhafta:71.5
buhafta:71
giden:500gr
acil çıkmam gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?