Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toparlanmana sevindim canım

selam kızlar nasılsınız?
rejimi bozmuyorum hiç ama artık dondurmalar dönüyor etrafımda zorlanıorum:18:
bugun belki yine yrüyüş yaparım valla tek umudum yürüyüş filan yoksa sporsuz cok zor kiloların gitmesi

kesinlikle haklısın, yuruyus çok etkili gerçekten:)
ama dondurma konusunda kendine çokta eziyet etme bence bir iki top sade dondurma yiyebilirsin:)
o kadar yuruyorsun sonuçta

boşverrr sen ki 18 yaşında incecik güzel bi kızsın, hiçbişeyi takma bence kafana:)
bu arada sen bu sene sınava girecektin galiba dimi??

canım bence de dondurma konusunda kendine eziyet etmemelisin. eğer canın çok istiyorsa dayanıp dayanıp birden çok şey yiyeceğine arada kendine izin verebilirsin. ben mesela gün içerisinde az yediysem ve aynı gün spor da yaptıysam kendime küçük bir ödül verebiliyorum. 1 top dondurma mesela ya da 1 kare çikolata gibi, insanın moralini de düzeltiyor:)

öğle yemeğim

yarım kase çorba
1 kase cacık
3 yemek kaşığı kadar kıyma ( karnıyarık'ın içini yedim)

5 tane kayısı

şimdi de yeşil çayımı içiyorummmm:)

öğlen akşam sebze yersen hafif olmuş olur dolayısyla yarın sabah da kilon daha az çıkar, azcık yağsız protein de ekle ama, 2 kaşık yoğurt kime ne eder.hadi bakalım sabah tartı ne söyleycek.

ben sabah canımın çektiği bişeyi yedim söylemeye yüzüm yok
öğlen de canımın çektiği başka bişeyi yedim bunu söyleyebilirim: et döner yanında yeşillik+salata+300ml ayran+2 dilim kepekli ekmek
akşama da canım melemen çekiyo, az yağlı bol sebzeli yanında 2 dilim ekmek ve yğurtla yemeyi planlıyorum.
arada 1 yeşil çay birde 5i bir yerde içtim. şimdi bi daha tarçınlı yeşil çay içerim. bugün 20 dk yürüdüm yağmurda o kadar yeter.

aboooow benim klardeş kpssden sonra yanıma gelecek, aboooow diyorum çünküm çok pisboğazdır üniversteye giderken 48 kiloya kadar düşmüştü, fast food yemeye başlayınca 52ye çıktı umarım birbirimizi yoldan çıkartmayız.

evt ilk yemeğimi söliim kızlar sabhtna beri bişi yıyemedm koşturmaktan gelnliğim için ölçü aldırmaya gittimde
öğle :1.5 ızgara köfte braz kola

sizin oralar hala yağmurlu dimi, kardeşim ağrıda ama karadeniz kıyısından geliyorlar, dün abla fena yağmur yağıyr burda demişti şaşırmıştık:))
biz 5 sene giresunda kaldık ben küçüktüm gerçi ama annem hala unutmaz, balkona kurutmak için biber asmıştım bana çok gülmüşlerdi der, orda biberin kuruması mümkün değilmiş sonra öğrendim der:)))

bence sen akşam ki yemeği düşündüğün ekmeği azalt ezgicim öğlen 2 dilim yemişsin akşamda 2 dilim yeme bence 1 dilim yersen daha iyi olur:))

bu arada kardeşinin kilosuda kilomu yaa ne o 52 , ben 50li bi rakam sanırım hiç olmadım direk üstündenmi geçtim naptım hiç hatırlamıyorum:))

evt ilk yemeğimi söliim kızlar sabhtna beri bişi yıyemedm koşturmaktan gelnliğim için ölçü aldırmaya gittimde
öğle :1.5 ızgara köfte braz kola

ah ah bu koşturmalar, işte uzun süre birşey yenmediğinde sonuç kötü oluyor, tecrübeyle sabittir, yanımızda ufak tefek bişeyler bulundurup ağzımıza atıvermek lazım aslında:)
bikaç badem bir sunta bisküvi gibi mesela
ne kadar aç kalınırsa metabolizma o kadar yavaşlıyor malum:)

öğle yemeğim

yarım kase çorba
1 kase cacık
3 yemek kaşığı kadar kıyma ( karnıyarık'ın içini yedim)

5 tane kayısı

şimdi de yeşil çayımı içiyorummmm:)

aklıma gelmişken bende hemen içeyim bi yeşilçayy:))
biberiye ve zeytinyağrağıda yağ yakımında müthiş etkiliymiş diyetisyenler öneriyr, annemlerin evinin önünde biberiyeler var bi koparayım yeşilçayımın içine atayım diyrm unutuyorum
ama en kısa zamanda yeşilçayımı biberiyeyle karıştırıp içmeyi düşünüyorum inşş:)))

Canlarım sizi çok özledim...paylaşmak istediğim o kadar çok şey var ki...aldığım bazı kararlardan başlamak istiyorum :) lys sınavlarım kötüydü 300de falan kalıcam kpssye giricektim ondan da vazgeçtim :) canım istemedi. yazı güzel geçirmek istiyorm.. ama sonbaharda muhasebe kursu düşünüyorum. ingilizce kursu da alıcam. Gitarıda alıp kendim çalışıcam :) Bir dee sanırım ben tiyatro okumaya karar verdim...Bir de radyo tv istiyorum. şu ara h,ç ilham gelmiyor bana şiir yazmak için :) boşluk buldum mu gezicem istanbulu :) yarın yine bebiş geliyor bize annesi işe gidecek çok tatlı bir görseniz :) emziği çıkınca eliyle ağzına geri sokuyo :) :) emzikle oyun oynuyo... bir de sürekli bizde olmadığı için bana davulun sesi hoş geliyor

öyle tabıkı tatlım allahtan bugun sonuç kötü olmadı şimdilk gayet ii bakalımmm aslında doğru sölüoorsun bundan sonra dikkate alırım önerini

ne kadar çok karar lar almışsın canım umarım zamanım ve gücün yeter bebiş mi bn de çok severım ya çok tatlı oluyorlar

evet kızlar akşamki menüm
1 kaşık ayz türlüsü
az lokma ekmek
az salata
gerçi yıcektm ama istanbuldan kuzenm geldi erken kalktm direk kuzenm sayesinde az yemş oldum gerçi genede az yicektm ama vesile oldu

resmen açım açç off

sabah

1 dilim ekmek süne peynir sürdüm

ara

5 kayısı

öğle

tost domates

akşam

ıspanak yemegı yoğurt 1 dilim ekmek

ara

kiraz

resmen açım açç off

sabah

1 dilim ekmek süne peynir sürdüm

ara

5 kayısı

öğle

tost domates

akşam

ıspanak yemegı yoğurt 1 dilim ekmek

ara

kiraz
Az olmus ama hakikaten arada böyle seylerde yapıp vücudu şaşırtmak gerekiyormuş, ben diyetisyene giderken haftanın iki gunü üstüste degil ama cok az menü verirdi, bu iyi gelir derdi, gerçi o zamanlar onun dediği hiçbirşeyi yapmadım ama simdi ara ara aklıma geliyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…