Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun canım kendın mı demlıyorsun yoksa sallama mı

ben sallamaları içemiyorum, hertürlüsünü denedim elmalı yaseminli vs ama kesinlikle içemedim
aktardan aldım
içine bazen kabuk tarçın bazende karanfil koyup demliyorum, hatta geçende gül yaprağı koydum:=)
bardağa koyuncada varsa minik bir dilim limon süper oluyor

bazende o demlediğim yeşilçaya böğürtlen yada kuşburnu sallıyorum poşet ( tarçın veya karanfil koymadıysam)

yani bende çeşit çok:))

yıllardır içemediğim yeşilçayı böyle gayet güzel içiyorum:))

bende epey fazla çıktım yani öyle 300 500 gr filan diil, sinirim bozulduu(

sen 1600lük diyetinde iki tane tosun emziriyorusn ama unutma:) ben emziriken açlıktan ölüyordum her emzirmeden sonra midem kazınıyordu, seninki gayet normal bence:))

e hadi bakalım yepyeni bir haftayla tam gaz devam edelim o zaman:))

canım börek yağlı falan mıydı. benim midemde öyle kolay kolay bulanmaz ama yağlı şeylere hiç dayanamıyorum :S

atatürk orman çiftiği dondurması
ankarada meşhurdur ve süperdirr
bende çok severim:))
ama sadedir zaten çok kalorili dğeildir diye düşünüyorum:)

Atatürk Orman Çiftliği dondurması canlarım,
ankaralı arkadaşımız nerdeee o da kesin biliyordur. Ankaraya yolunuz düşerse mutalaka deneyin

evet kızlar bende ankaralıyım ve çiftlik dondurmamız meşhurdur burda sütlü sütlü mmmhh :)

olsun adaşım duygusal olmak taş gibi soğuk olmaktan iyidir:) duylarımız insan olduğumuzun göstergesidir

canım bu işte bi yanlışlık olmasın 1600 kalori nası yetmez??
ben 1200-1300'lükle rahat doyuyorum

offf cumaya da tatile gitmiş olucam artık dönüşte ne kadar + çıkarım kim bilir

benim mide bulantılarım çok meşhurdur aslında
yemek yerim yerken bi sıkıntım olmaz ama sonrasında mahveder beni
hamilelikten öncede böyleydi hamilyken pik yapmıştı sonrasında yine devam ediyordu
ama diyete başladığımdan beri bulanmıyordu, demekki ya çok yemekten yada yemeklerin ağır gelmesinden kaynaklanıyormuş
az ve hafif yiyince hiç o problemim kalmamıştı:)
demekki yine yiyince patlak verecek bir problem olarak uykuya dalmış(

işte diyet sağlığı geri veriyor diyorlarya ne kadar doğru:)

kötü düşünmeyelim bence tamam yersin ama yakarsında diye düşünüyorum, yüzersin otelin spor salonuna gidersin, akşamları yürüyüşe çıkarsınız:)))
ayarlarsın:))) kilo almasan yeter zaten:)

benim elim dilim tutuldu yine neye ne yazayım diye düşününce biri fişimi çekiyo sanki

Günaydınlarr

Dün akşam spora gittim, 1 saat zıpladım hopladım vicadanımı rahatlattım:) akşam birazcık kiraz ve altınbaşak bisküvi ile rotamdan saptım ama bugün hemencecik toparlıyrlum.

Kahvaltım

2 kruu kayısı, 1 kuru erik, 1 ceviz, 2 fındık

1buçuk yemek kaçığı yulafkepeği
1 yumurta

şimdi siyah çayımı içiyorumm. bugünkü aralarım için 1.sinde ceviz fındık 2.sinde haşlanmış yumurta düşündüm.
ara öğünlerde yumurtayı tavsiye ederim gerçekten tok tutyor!

hepinize sevgiler,,,,

ciddi misin canım tadı da cok hosuma gıttı hatta baglanmıstım resmen bim min o sandiviçli kepek ekmegıne kalorısı ne kadar dogru bılemıyorum 161 kalorı dıyordu sence cokmu kalorısı

75 gr. olduğunu düşününce çok gelmişti bana (bana çok, zaten ekmek yiyip durduğum için) ama sen az yiyorsun bunu yemeyi de hak ediyorsun

1 dilim beyaz ekmek (25 gr) = 70 kalori
1 dilim kepekli ekmek (25 gr)=55 kalori
unonun dilimi biraz daha inceltilmiş kara bi ekmeği daha var 'denge' galiba adı onunda paketinde 39 kalori yazıyordu. inanın onu bile almaya korkuyorum ekmeğe hayır diyemiyorum çünkü. size bi şeyi itiraf edeyim geçen gün fırından aldığım çavdar ekmeğinden melemein yanında 6 dilim yedim:18: bi daha da evime sokmamaya karar verdim dilimleri zaten küçük küçük...dilim küçük ama tok olduğu için tartıda ağır basıyo...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr günümüz aydın olur inşallah ...
ewt canım çok az yiyorum canım istemıyo çalıışınca geç çıkınca geç saatte de yemek istemıyorum bırseyler dun ewe gıttım saat 8,30 da kayısı ile sefalı yedım yetıyo karnım ac da olsa beynım yemeyek yemeyecegımı bıldıgı için ısrar etmıyo hiç
bugun kı menum
sabaheynırlı sandıvınc ımı yedım yanında lımoata ıle
acı kahve bana ıyı gelıyo sut tozsuz sekersız metobolızmamı calıştırıyo şimdi kahvemı içiyorum

evet tebrik ediyorum .ben de haftasonu rotasından çıkmış biri olarak rotama döndüğüm haberini sizlerle paylaşayım

cuma günü 69,3 kilo pazrtesi sabah 70,4tüm ve bu sabah tekrar 69,3üm

Dünkü menüm:
kahvaltı: 1 dilim peynir, 2,5 form bisküvi, 1 salatalık, 1 biber
öğlen: 6-7 sucuklu yumurta, 1 dilim kepekli ekmek, domates, 1 dilim peynir
ara:10 kiraz, 1 armut
akşam: 2 köfte kadar haşlama et, 1 parmak kadar tavuk, 1 yk çorba, 3 yk yoğurt, 2 yk şehriye pilavı
gün içinde 2 , akşam da 2 yeşil çay içtim ve yattım. sabah mucizevi sonuçla karşılaştım

ne yalan söyliyim dün gün boyunca hafif başım ağrıdı, midem kazındı, kendimi oruçlu gibi hissettim. yediklerimi görüyorsunuz az değil ama bunlarla ben aç geziyorum ...

süper gitmiş kısa sürede mide ne az olacak ne de tok

1600 kalorilk bi liste var elimde vakti zamanında devlet hastanesinde diyetisyen vermişti.

sabah:2-3 kuru kayısı-2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates salatalık vb.
ara:1 meyve, 2 form bisküvi
öğlen akşam: 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, 8 kaşık sebze, 2 köfte kadar et, 1 dilim ekmek, salata
ikindi: 2 meyve 2 form bisküvi

işte bu bana az geliyo aslında çok yemeye alıştığım için doymuyorum psikolojik sanırım. meslea normalde sabah ekmek yesem en az 3 dilim yerim. öğlen çorbayla 3-5 dilim ekmek yemek isterim. e et de az geliyo yedimmi 5 köfte falan olacak meyveler de az geliyo 12 kirazı yıkarken yerim ben beaaaa. yani ben ' doymayı bilmeyen ' biriyim. demek ki kişiden kişye değişiyor. aç gezmicem ama 'ddiyet yaparken doyma 'fikrini de kafamdan çıkartsam iyi olur. şimdi de açım:) mağdurum da mağdurum

yediklerim:
sabah:ılık su, yeşil çay, 1 kuru kayısı, 1 kuru inciri 5 kabuklu fıstık
kahvaltı: 4 form bisküvi, 1 dilim tulum peyniri, yarım dilim çedar peyniri, 1 domates

öğlen için nane, dereotu ve maydanoz yıkadım, üstüne yumurta kırıp yiyeceğim.

çok hoşsun ya 12 kirazı yıkar ken yedim kısmına bayıldım aynen bn de öyle meyveyı çok severım çokkkk

Gunaydin kizlarr dun demistimya canim dondurma istiyo diye aksam yemegi olarak kursa giderken bi kornet yedim kurstan cikip eve geldigimde acliktan bayilmak uzereydim hemen yattim uyudum sabah korkunc bi basagrisi vardi kahvaltidan sonra ilac ictim simdi biraz iyiyim ama iki gundur acayip halsizim.

aman dikkat et canım spora da gidiyorsun daha ıyı beslenmen gerek canım dondurmanı sade olanı secersen daha ıyı olur canım halsiz kalma sakın

günaydın fıstıklar gerçi nerdeyse akşam oldu :)
Kızlar Artık idare edemiyorum ne yazık ki burayı kaptan olarak sürekli paylaşımda olmam gerek ama sürekli birşeyler çıkıyor Birisini kaptan seçelim ona yardım edeceğim...İstediği her konuda hem o zaman size karşı daha fazla mahcup olmamış olurum.Lütfen herkes bana özelden kaptan önerisini bildirsin...Kendinizide önerebilirsiniz

öğlen:kepek ekmegı içinde peynir,domates yoyup getırmıs tım onu yedım yanında da limon lu maden suyumu içtim çok az su içiyorum ya offfffffffffffffffffff karnım şiş ve de afedersiniz kabızım öneriniz varsa lütfen bilgi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…