- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.441
afiyet olsun canım kendın mı demlıyorsun yoksa sallama mı
geçenler uçaklar gösteri yaptı gürültüden etkilendiler, sanırım korkuyorlar veya dışarıda çok gezdiğimiz için nazar değdi, okuyucaz veya okutucaz bebeleri başka çare yok, tık diye ses çıksa korkuyorlar
doymak yok Rocky doymak yok:) (nasıl olsa doymuyon) hakkaten kızlar en büyük hatayı diyet yaparken doyacağımı zannetmekle mi yapıyorum?
Bugün sabah az yedim ya hafif baygın mutsuz ve oruçlu gibi bir halim vardı, aslında çok da az değildi yediğim ama bana az geliyor mesela 1600 kalorilik listeyle bile ben aç geziyorum, herhalde 'doymak yok yola devam' benim parolam olmalı...
takılmamıştır cuma günü bir kaç yüz gram vermiş olursun, ben bu sabah 1,1 kilo daha fazla çıktım
bimin sandviç ekmekleri=75 gram= 3 dilim ekmek
Hamburger ekmeği=50 gr= 2 dilim ekmek
berivan sen normalde çok yemek yiyen biri değilsin ,o ekmeklere çok güvenme bana pek kepekli değilmiş gibi geliyor, hem de 1 tane yediğinde bile 3 dilim ekmek yemiş oluyorsun. hamburger ekmeğini tercih edersen daha az ekmek yemiş olursun
selam kızlar çok özür diliyorum hafta sonu hiç giremedim bugunde ancak girebildim. cumartesı pazar eğitimdeydim. sabahtan akşama kadar. eve geldim kayınvalidemlere misafir gelmişti oraya çıktım derken bugun iş yerinde sersem gibiyim. hafta sonu hiç dinlenemedim.rejimde yapamadım ama dikkat ettim yinede. hergün tartıya çıkar oldum :) bugun diyetime kaldığım yerden devam ediyorum
sabah domates salatalık peynir zeytin bi dilim çavdar ekm.
araöğün 3 kayısı
Öğlen çorba zeytinyağlı taze fasülye yoğurt yedim
2 fincan yeşif çay içtim.
canım dondurma istiyobu akşama da az bişey yiyip dondurmayla bitirmeyi planlıyorum günü.
burda olup paylaşım yapamadığım için kusura bakmayın tekrar. yoğun bi hafta sonuydu.
geldim kızlarr
hava cidden çok sıcak ve midem çok fena bulanıyor, mahvoldum geldim
4 yaprak sarması ve bir dilim börek yedim, dedim çok bişey değil akşam hafif yerim birazda yuruyus yaparım
hiç salata vb şeyler yoktu çünkü
ama börek beni mahvetti
isteyerek yenilmeyen şey vücudada yaramıyor anlaşılan:)
hem yediğimle hem bulantımla kaldımm
((((
atatürk orman çiftiği dondurması
ankarada meşhurdur ve süperdirr
bende çok severim:))
ama sadedir zaten çok kalorili dğeildir diye düşünüyorum:)
Atatürk Orman Çiftliği dondurması canlarım,
ankaralı arkadaşımız nerdeee o da kesin biliyordur. Ankaraya yolunuz düşerse mutalaka deneyin
evet canım benim şarkım olacak ama ben nedense bu adamın son çıkardığı 3 singledada ilk dinlediğim ağladım hadi uyanma uyu neyse de :) cennettede ağlamıştım ... çok duygusalım yaa :)
off sorma bende bu sabah +1,3 çıktım kafayı yicem ...
doymak yok Rocky doymak yok:) (nasıl olsa doymuyon) hakkaten kızlar en büyük hatayı diyet yaparken doyacağımı zannetmekle mi yapıyorum?
Bugün sabah az yedim ya hafif baygın mutsuz ve oruçlu gibi bir halim vardı, aslında çok da az değildi yediğim ama bana az geliyor mesela 1600 kalorilik listeyle bile ben aç geziyorum, herhalde 'doymak yok yola devam' benim parolam olmalı...
takılmamıştır cuma günü bir kaç yüz gram vermiş olursun, ben bu sabah 1,1 kilo daha fazla çıktım
canım börek yağlı falan mıydı. benim midemde öyle kolay kolay bulanmaz ama yağlı şeylere hiç dayanamıyorum :S
evet kızlar bende ankaralıyım ve çiftlik dondurmamız meşhurdur burda sütlü sütlü mmmhh :)
olsun adaşım duygusal olmak taş gibi soğuk olmaktan iyidir:) duylarımız insan olduğumuzun göstergesidir
canım bu işte bi yanlışlık olmasın 1600 kalori nası yetmez??
ben 1200-1300'lükle rahat doyuyorum
offf cumaya da tatile gitmiş olucam artık dönüşte ne kadar + çıkarım kim bilir
ciddi misin canım tadı da cok hosuma gıttı hatta baglanmıstım resmen bim min o sandiviçli kepek ekmegıne kalorısı ne kadar dogru bılemıyorum 161 kalorı dıyordu sence cokmu kalorısı
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr75 gr. olduğunu düşününce çok gelmişti bana (bana çok, zaten ekmek yiyip durduğum için) ama sen az yiyorsun bunu yemeyi de hak ediyorsun
1 dilim beyaz ekmek (25 gr) = 70 kalori
1 dilim kepekli ekmek (25 gr)=55 kalori
unonun dilimi biraz daha inceltilmiş kara bi ekmeği daha var 'denge' galiba adı onunda paketinde 39 kalori yazıyordu. inanın onu bile almaya korkuyorum ekmeğe hayır diyemiyorum çünkü. size bi şeyi itiraf edeyim geçen gün fırından aldığım çavdar ekmeğinden melemein yanında 6 dilim yedim:18: bi daha da evime sokmamaya karar verdim dilimleri zaten küçük küçük...dilim küçük ama tok olduğu için tartıda ağır basıyo...
Günaydınlarr
Dün akşam spora gittim, 1 saat zıpladım hopladım vicadanımı rahatlattım:) akşam birazcık kiraz ve altınbaşak bisküvi ile rotamdan saptım ama bugün hemencecik toparlıyrlum.
Kahvaltım
2 kruu kayısı, 1 kuru erik, 1 ceviz, 2 fındık
1buçuk yemek kaçığı yulafkepeği
1 yumurta
şimdi siyah çayımı içiyorumm. bugünkü aralarım için 1.sinde ceviz fındık 2.sinde haşlanmış yumurta düşündüm.
ara öğünlerde yumurtayı tavsiye ederim gerçekten tok tutyor!
hepinize sevgiler,,,,
evet tebrik ediyorum .ben de haftasonu rotasından çıkmış biri olarak rotama döndüğüm haberini sizlerle paylaşayım
cuma günü 69,3 kilo pazrtesi sabah 70,4tüm ve bu sabah tekrar 69,3üm
Dünkü menüm:
kahvaltı: 1 dilim peynir, 2,5 form bisküvi, 1 salatalık, 1 biber
öğlen: 6-7 sucuklu yumurta, 1 dilim kepekli ekmek, domates, 1 dilim peynir
ara:10 kiraz, 1 armut
akşam: 2 köfte kadar haşlama et, 1 parmak kadar tavuk, 1 yk çorba, 3 yk yoğurt, 2 yk şehriye pilavı
gün içinde 2 , akşam da 2 yeşil çay içtim ve yattım. sabah mucizevi sonuçla karşılaştım
ne yalan söyliyim dün gün boyunca hafif başım ağrıdı, midem kazındı, kendimi oruçlu gibi hissettim. yediklerimi görüyorsunuz az değil ama bunlarla ben aç geziyorum ...
olsun adaşım duygusal olmak taş gibi soğuk olmaktan iyidir:) duylarımız insan olduğumuzun göstergesidir
canım bu işte bi yanlışlık olmasın 1600 kalori nası yetmez??
ben 1200-1300'lükle rahat doyuyorum
offf cumaya da tatile gitmiş olucam artık dönüşte ne kadar + çıkarım kim bilir
1600 kalorilk bi liste var elimde vakti zamanında devlet hastanesinde diyetisyen vermişti.
sabah:2-3 kuru kayısı-2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates salatalık vb.
ara:1 meyve, 2 form bisküvi
öğlen akşam: 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, 8 kaşık sebze, 2 köfte kadar et, 1 dilim ekmek, salata
ikindi: 2 meyve 2 form bisküvi
işte bu bana az geliyoaslında çok yemeye alıştığım için doymuyorum psikolojik sanırım. meslea normalde sabah ekmek yesem en az 3 dilim yerim. öğlen çorbayla 3-5 dilim ekmek yemek isterim. e et de az geliyo yedimmi 5 köfte falan olacak meyveler de az geliyo 12 kirazı yıkarken yerim ben beaaaa. yani ben ' doymayı bilmeyen ' biriyim. demek ki kişiden kişye değişiyor. aç gezmicem ama 'ddiyet yaparken doyma 'fikrini de kafamdan çıkartsam iyi olur. şimdi de açım:) mağdurum da mağdurum
yediklerim:
sabah:ılık su, yeşil çay, 1 kuru kayısı, 1 kuru inciri 5 kabuklu fıstık
kahvaltı: 4 form bisküvi, 1 dilim tulum peyniri, yarım dilim çedar peyniri, 1 domates
öğlen için nane, dereotu ve maydanoz yıkadım, üstüne yumurta kırıp yiyeceğim.
gunaydin kizlarr dun demistimya canim dondurma istiyo diye aksam yemegi olarak kursa giderken bi kornet yedim kurstan cikip eve geldigimde acliktan bayilmak uzereydim hemen yattim uyudum sabah korkunc bi basagrisi vardi kahvaltidan sonra ilac ictim simdi biraz iyiyim ama iki gundur acayip halsizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?