- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.401
Günaydın
İyi pazarlar herkese
Her zamanki gibi bügünde güne aslında cook erken başladım
Oglusumu unuttuktan sonra bı bakayım dedim ama yine kimse yok((
Bugun gezicez tozucaz sinemaya gitma niyetimiz var bakalım
Öpüyorum hepinizi aeo
günaydın canlarım :) hepimiz için iyi bir hafta iyi bir ay olsun inş...ben şimdi kurana gidiyorum telefondan idare etmeye çalışırım...
[video=youtube;Oxx5xlWX1k4]http://www.youtube.com/watch?v=Oxx5xlWX1k4[/video]
dün akşam yayınlandı bu şarkı sabah dilime dolanmıştı paylaşayım dedim :) malumunuz neleri tarihe gömdüm ben
ece tatile gidiyormuş darısı hepimizin başına inş...
allah kabul etsin ececimm
saol tunicim... eee nasıl gidiyor hayat epeydir konuşmadık :)
Oyle oldu canım, İyiyim cok şükür aynı oğlusla uğraşıcaz duruyoruz iste:))
Kardesim geldi uzaklardan keyfimiz yerinde
Haftaya belki beraber tatile gidicez diger kardesimde izinimi ayarlayabilirse, ramazandan önce gitmek istiyoruz ya bakalım
Bu arada Ece bu paylaşım işine bı el atmak lazım
Ne gelen var ne giden yazan benimde hic yazasım gelmiyor artık açıkcası, kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum(
aynen canım bi el atmak lazım...
Kardeşin gelmiş gözün aydın canım :)
kızlar uzun bi mesaj yazdım fakat gönderemedim
kısaca her anlamda kötü bir haftasonuydu, haftasonu boyunca evin içinde bebek arabasıyla bebekleri dolaştırdım çünkü bi tek o şekide susturabildim ve bu sırada atıştırdım
eşim eve pastırmadan çukulataya kadar bi sürü nefis mamma getid
Bu sabah evden anca 8:15te çıktık
oğlan kreşe zorla girdi
işe geç kaldım...
Allahım aklıma mukayet ol...
Kahvaltı: 1 dilim tulum peyniri, salatalık biber, 2,5 form bisküvi
ya zaten o açık büfeleri düşündükçe napıcam ben diyorum sabahtan akşama kadar yok kahvaltı yok çay saati yok fast food büfesi. bu tür oteller insana komplo kuruyorlar resmen :)Oooo ne guzel , bolca eğlen, yorgunluğunu at, enerji depola gel ins:)) tabi kilo almadan :))
En zor kısmı tatilin o zaten(
canım ben de geçenlerde neşeli ayaklar2' yi izlemiştim. 1.den sonra ben de hayal kırıklığına uğradım denebilir:) aman ne güzel ya oğluna bakmaya gönüllü bi sürü kişi olması:) kime bırakıcam sıkıntısı yaşamazsın hiç :)buz devrine gittik sinemaya
diğer serilerini çok beğenmiştim ama bunu hiç beğenmedim
hatta bikaç kere uyukladım:))
bugün üzerimde müthiş bir uyuşukluk uyku hali isteksizlik var
kahvaltıyı yapana kadar 12 oldu kii 7de kalkmıştık
sinemadan sonra yemeğe gidelim dedik ama sonra hiç canımız istemedi eve gelip yatalım yuvarlanalım dedik
annemlere geldik bi çay koyduk birazdan balkonda kahvaltı gibi bişeyler yapıcaz
depresif bi haldeyim nedense bugün , eşimde öyle , her bulduğu fırsatta uyuyor garibim, filmden çıkıncada evde uyusam şu iki saat daha iyiydi dedi kıyamam:)))
annemlerde oğluşa bakan bulunur zaten elden ele hplar zıplar bende bi orda bi burda uyuklar dururumm:)))
siz neler yaptınız bakalım ???
günaydın canlarım :) hepimiz için iyi bir hafta iyi bir ay olsun inş...ben şimdi kurana gidiyorum telefondan idare etmeye çalışırım...
[video=youtube;Oxx5xlWX1k4]http://www.youtube.com/watch?v=Oxx5xlWX1k4[/video]
dün akşam yayınlandı bu şarkı sabah dilime dolanmıştı paylaşayım dedim :) malumunuz neleri tarihe gömdüm ben
ece tatile gidiyormuş darısı hepimizin başına inş...
kızlar uzun bi mesaj yazdım fakat gönderemedim
kısaca her anlamda kötü bir haftasonuydu, haftasonu boyunca evin içinde bebek arabasıyla bebekleri dolaştırdım çünkü bi tek o şekide susturabildim ve bu sırada atıştırdım
eşim eve pastırmadan çukulataya kadar bi sürü nefis mamma getid
Bu sabah evden anca 8:15te çıktık
oğlan kreşe zorla girdi
işe geç kaldım...
Allahım aklıma mukayet ol...
Kahvaltı: 1 dilim tulum peyniri, salatalık biber, 2,5 form bisküvi
ya kızlar bu sabah tartıldım benim kilom yine 64.5takıldı mı noldu ya
ya zaten o açık büfeleri düşündükçe napıcam ben diyorum sabahtan akşama kadar yok kahvaltı yok çay saati yok fast food büfesi. bu tür oteller insana komplo kuruyorlar resmen :)
canım ben de geçenlerde neşeli ayaklar2' yi izlemiştim. 1.den sonra ben de hayal kırıklığına uğradım denebilir:) aman ne güzel ya oğluna bakmaya gönüllü bi sürü kişi olması:) kime bırakıcam sıkıntısı yaşamazsın hiç :)
şarkı güzelmiş canım gerçektenbu yaz senin şarkın olsun :)
ah canım yaaa tam ptesi sendromu olmuş sana
acı yok rocky acı yok :)
aslında pansiyona filanmı gitmek lazım:)))))))
yemek olmasın kaçamak olmasın çıkalım yüzelim yüzleim gezelim dışarda bi ızgara yiyelim gelelim yatalımmm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?