Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi eğlenceler tunicim..

buz devrine gittik sinemaya
diğer serilerini çok beğenmiştim ama bunu hiç beğenmedim
hatta bikaç kere uyukladım:))

bugün üzerimde müthiş bir uyuşukluk uyku hali isteksizlik var
kahvaltıyı yapana kadar 12 oldu kii 7de kalkmıştık

sinemadan sonra yemeğe gidelim dedik ama sonra hiç canımız istemedi eve gelip yatalım yuvarlanalım dedik
annemlere geldik bi çay koyduk birazdan balkonda kahvaltı gibi bişeyler yapıcaz

depresif bi haldeyim nedense bugün , eşimde öyle , her bulduğu fırsatta uyuyor garibim, filmden çıkıncada evde uyusam şu iki saat daha iyiydi dedi kıyamam:)))

annemlerde oğluşa bakan bulunur zaten elden ele hplar zıplar bende bi orda bi burda uyuklar dururumm:)))

siz neler yaptınız bakalım ???

allah kabul etsin ececimm

saol tunicim... eee nasıl gidiyor hayat epeydir konuşmadık :)

Oyle oldu canım, İyiyim cok şükür aynı oğlusla uğraşıcaz duruyoruz iste:))
Kardesim geldi uzaklardan keyfimiz yerinde
Haftaya belki beraber tatile gidicez diger kardesimde izinimi ayarlayabilirse, ramazandan önce gitmek istiyoruz ya bakalım

Bu arada Ece bu paylaşım işine bı el atmak lazım
Ne gelen var ne giden yazan benimde hic yazasım gelmiyor artık açıkcası, kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum(

aynen canım bi el atmak lazım...
Kardeşin gelmiş gözün aydın canım :)

Kızlar günaydınnn,

haftasonu hiç giremedim çok ama çok özür diliyorum. Bunu telafi etmek için bu hafta kat be kat daha fazla meseaj atacağım:)
haftasonu kalabalık misafirim vardı tam diyetimi takip edemesem de kendimi çok suçlu hissedecek şeyler yemedim sadece ufak kaçamaklar; spor da yaptım bu arada.

kahvaltım

3 kuru erik 1 nescafe

1 dilim tahıllı ekmek
çok az peynir ve domates
3 tane zeytin ve haşlanmış yumurtanın 3/2si

Ara

5 kuru kayısı ve 1 nescafe

öğle yemeğimi yanımda getirdim, onu da yedikten snora paylaşırım:9

hepinize sevgiler,

kızlar uzun bi mesaj yazdım fakat gönderemedim
kısaca her anlamda kötü bir haftasonuydu, haftasonu boyunca evin içinde bebek arabasıyla bebekleri dolaştırdım çünkü bi tek o şekide susturabildim ve bu sırada atıştırdım
eşim eve pastırmadan çukulataya kadar bi sürü nefis mamma getid
Bu sabah evden anca 8:15te çıktık
oğlan kreşe zorla girdi
işe geç kaldım...
Allahım aklıma mukayet ol...

Kahvaltı: 1 dilim tulum peyniri, salatalık biber, 2,5 form bisküvi

oooyy ooooyy allah yardımcın olsun, hayal edebiliyorum o sahneyi bi ara bende oğluşumu ancak bebek arabsıyla uyutabiliyrdum ve evin her köşesini arabyala dolanıyrduk onun içinde uyuyordu((

hasta filanlarmı acaba neden öyle huzursuzlarki?

Oooo ne guzel , bolca eğlen, yorgunluğunu at, enerji depola gel ins:)) tabi kilo almadan :))
En zor kısmı tatilin o zaten(
ya zaten o açık büfeleri düşündükçe napıcam ben diyorum sabahtan akşama kadar yok kahvaltı yok çay saati yok fast food büfesi. bu tür oteller insana komplo kuruyorlar resmen :)

canım ben de geçenlerde neşeli ayaklar2' yi izlemiştim. 1.den sonra ben de hayal kırıklığına uğradım denebilir:) aman ne güzel ya oğluna bakmaya gönüllü bi sürü kişi olması:) kime bırakıcam sıkıntısı yaşamazsın hiç :)

şarkı güzelmiş canım gerçekten bu yaz senin şarkın olsun :)

ah canım yaaa tam ptesi sendromu olmuş sana
acı yok rocky acı yok :)

dünkü üzerimdeki uyuşukluk hala devam ediyor
kafayı vurup yatsam iki gün uyurmuşum gibi hissediyorum

napcam bilmem işteyim dünya kadar işim var ama hiiiç yapasım yok

hiç işyapasım yok derken şehir dışından bi arkadaş gelmiş yemeğe çıkalım dedi hemen atladım zaten durasım yok:))
ne yicem ama hiç bilmiyorum
pasta börek yapan bi yer var oraa gidicez heralde bikaç kaşık kısır filan yiyebilirim ancak ve salata belki varsa karnıbahar filan:))

aslında pansiyona filanmı gitmek lazım:)))))))
yemek olmasın kaçamak olmasın çıkalım yüzelim yüzleim gezelim dışarda bi ızgara yiyelim gelelim yatalımmm:))))

iyi tatiller canım bizim için de tatıl yap denizin güneşin tadını çıkart
dün ki menüm;
sabah:2 dilim k. ekmegı , peynir,çay
arada maden suyu elma lı, kiraz
akşam üstü: parka gittik orda kucuk br sütlaç yedım
akşam : 1buyuk dilim k. ekmegı, 4 kasık patlıcan yemegı,peynız,biraz da karpuz
saat 10 gb de : dondurma 1 top

bugun kı menum
sabah: marka verebilyor muyuz bılmıyorum ama bimden kepek etmegı aldım sandıvınc ekmegı gb ve tadı çok hos onu tuketıyorum hep sabah 1 dlim ekmegın işçine pernır koydum , lımonataq ılet onu yedım
öglen: çalıstıgım ıcın cogu yemek bana uymuyo o yuzden sandıvınc ı mı yarıp getırdım burda meyve lı madensuyu ıle onu yedım

aslında pansiyona filanmı gitmek lazım:)))))))
yemek olmasın kaçamak olmasın çıkalım yüzelim yüzleim gezelim dışarda bi ızgara yiyelim gelelim yatalımmm:))))

walla bana kalsa ben de senin gibi düşünürüm de benim eşimin işi çok yoğun senede 10 gün tatilim var yorucu şeyler yapmayalım diyo :) hatta gidince şezlonga bi yatcakmış bi daha dönerken kalkıcakmış :)) ben de idare edicem artık bi şekilde..

selam kızlar bu haftasonu kaçamaklarım oldu utanıyorum yazmaya buraya valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…