- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.461
öğlen:kepek ekmegı içinde peynir,domates yoyup getırmıs tım onu yedım yanında da limon lu maden suyumu içtim çok az su içiyorum ya offfffffffffffffffffff karnım şiş ve de afedersiniz kabızımöneriniz varsa lütfen bilgi verin
en önemlisi su içmek ve posalı gıda (sebze, meyve, kuru fasulye, mercimek, nohut vb.) tüketmek
Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak sıcağa yakın ılık su+2-3 kuru kayısı veya erik
yatmadan önce 1 bardak ılık su
su içemezsen ıhlamur elma çayı gibi çaylar içebilirsin ama yeşil çay kahve ve siyah çay içtiğinde su içmiş sayılmazsın hatta bunları azaltman lazım çünkü 1 bardak çay içtiğinde 2,5 bardak su atıırır vücuttan
Kabak bağırsakları güzel çalıştırıyor hazır mevsimi de gelmişken bol bol kabak yemeği yiyebilirin.kışın pırasa yazın kabak süper
Öncelik bunlarda, bunları yaptığın halde geçmiyorsa yapacak şeyler de var . sen bi şekilde su iç sulu şeyler ye, su vücuda girmezse çıkmaz da...
kızlar bir kaptan olsun, kaptanlık emek istiyor, hadi bakem var mı aday?
....
bu duyurudan sonra sizle öğle yemeğimi paylaşayım
nane-dereotu -maydanoz ve 1 kabak ile yapılmış omlet
1 kase yoğurt
2 form bisküvi
12 kabuklu fıstık
ara 20 kalori edecek kadar çukulata, 3yk sütlü şekersiz kahve
almanyadan gelen çukulataları dağıtmakla meşgulüm evde biraz kaldı onu da kardeşimle postalayacağım inşallah. 1 çukulatanın yaklaşık 1/3ünü yediğim için de 20 kalori yazdım.
akşama ton balıklı, sarmısaklı nar ekşili makarna yapacağım, kendime 4 kaşık makarna alırım yanına da ton balığı. yoğurt ve salata da yiyebilirim, ton balıklı makarnanın yanında sürekli yoğurt yerim
Gunaydin kizlarr dun demistimya canim dondurma istiyo diye aksam yemegi olarak kursa giderken bi kornet yedim kurstan cikip eve geldigimde acliktan bayilmak uzereydim hemen yattim uyudum sabah korkunc bi basagrisi vardi kahvaltidan sonra ilac ictim simdi biraz iyiyim ama iki gundur acayip halsizim.
evet tebrik ediyorum .ben de haftasonu rotasından çıkmış biri olarak rotama döndüğüm haberini sizlerle paylaşayım
cuma günü 69,3 kilo pazrtesi sabah 70,4tüm ve bu sabah tekrar 69,3üm
Dünkü menüm:
kahvaltı: 1 dilim peynir, 2,5 form bisküvi, 1 salatalık, 1 biber
öğlen: 6-7 sucuklu yumurta, 1 dilim kepekli ekmek, domates, 1 dilim peynir
ara:10 kiraz, 1 armut
akşam: 2 köfte kadar haşlama et, 1 parmak kadar tavuk, 1 yk çorba, 3 yk yoğurt, 2 yk şehriye pilavı
gün içinde 2 , akşam da 2 yeşil çay içtim ve yattım. sabah mucizevi sonuçla karşılaştım
ne yalan söyliyim dün gün boyunca hafif başım ağrıdı, midem kazındı, kendimi oruçlu gibi hissettim. yediklerimi görüyorsunuz az değil ama bunlarla ben aç geziyorum ...
1600 kalorilk bi liste var elimde vakti zamanında devlet hastanesinde diyetisyen vermişti.
sabah:2-3 kuru kayısı-2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates salatalık vb.
ara:1 meyve, 2 form bisküvi
öğlen akşam: 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, 8 kaşık sebze, 2 köfte kadar et, 1 dilim ekmek, salata
ikindi: 2 meyve 2 form bisküvi
işte bu bana az geliyoaslında çok yemeye alıştığım için doymuyorum psikolojik sanırım. meslea normalde sabah ekmek yesem en az 3 dilim yerim. öğlen çorbayla 3-5 dilim ekmek yemek isterim. e et de az geliyo yedimmi 5 köfte falan olacak meyveler de az geliyo 12 kirazı yıkarken yerim ben beaaaa. yani ben ' doymayı bilmeyen ' biriyim. demek ki kişiden kişye değişiyor. aç gezmicem ama 'ddiyet yaparken doyma 'fikrini de kafamdan çıkartsam iyi olur. şimdi de açım:) mağdurum da mağdurum
yediklerim:
sabah:ılık su, yeşil çay, 1 kuru kayısı, 1 kuru inciri 5 kabuklu fıstık
kahvaltı: 4 form bisküvi, 1 dilim tulum peyniri, yarım dilim çedar peyniri, 1 domates
öğlen için nane, dereotu ve maydanoz yıkadım, üstüne yumurta kırıp yiyeceğim.
kesinlikle haklısın canım günde 1 bardak dahı su içesim yok yaw bir sekilde çogaltmam gerek kayısı kurumu olsun yaş mı nasıl tüketmem gerek
sarımsaklı nar ekşili makarnaa??
hiç duymadım nasıl yapıyrosun,yeni tatlara bayılırım belki bunuda severim:==))
ezgicim sen en zamandır diyettesin?
benim önceki yememi görsen aynı deidğin gibiydi, insan yedikçe daha çok yiyor geçekten, ama adam akıllı diyete başladıktan sonra gerçekten bu yediklerimle nasıl duruyrum demekki oluyormuş diye kendime şaşırıyorum:)
sende bünyende zamanla alısacak bu duruma merak etme:)
ama iştahlı insanın diyet yapması kadar zor bi iş yok gerçekten:))
bence tuni olabilir..kızlar bir kaptan olsun, kaptanlık emek istiyor, hadi bakem var mı aday?
:
bu bekar bir arkadaşımın sipesyaliydi malumun bekarlar veya vakti olmayanlar böyle basit şeyler yapar. sana özel sipesyalimden yapayım dedi: sarmısaklı nar ekşili ton balıklı makarna (adı da pek havalı:) )
bir kabın içine ton balıklarını süzdürüp koyuyorsun içine 1 diş sarmısak dövüyorsun, 1-2 yemek kaşığı kadar da nar ekşisi ekliyorsun ton balığını güzelce ezip karıştırıyorsun. ton balığı zaten yağlı olduğu için makarnaya ya ilav etmene gerek yok haşlanmış makarnanaın üzerine tuz ekip bu karışımı da ilave ediyorsun. o la la bone petiiiiiiiiiit
günaydın fıstıklar gerçi nerdeyse akşam oldu :)
Kızlar Artık idare edemiyorum ne yazık ki burayı kaptan olarak sürekli paylaşımda olmam gerek ama sürekli birşeyler çıkıyorBirisini kaptan seçelim ona yardım edeceğim...İstediği her konuda hem o zaman size karşı daha fazla mahcup olmamış olurum.Lütfen herkes bana özelden kaptan önerisini bildirsin...Kendinizide önerebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?