- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.621
sakın yemeeeeeee, geç kalmadım umarım:)Yemekte supangle varmıs yemeyım demı :26::26::26:
kaale almamk değil görmüştüm aslında dün ama takrar bekledik niyeysearkadaslar izninizle kilo bildirimimi yapip takimdan ayrilmak istiyorum. Dunde yazmistim ama kimse kaale almamis yine
gecen hafta 79 bu hafta 78.5 fark 0.5 yuzde 0.63
Himmm bu kotuymus :)) ama paylasimda bulunamiyorum. Mecburi ayrilik benimkisi :)
takımdan çok uzun süre uzak durma, kendini motive eder etmez dön, okBende tek badima diyet yapmakta zorlaniyorum aslinda ama isim yogun aksamda girmeye firsat bulamiyorum. Ozaman geri donmek uzere diye yazarsaniz sevinirim. Donusum muhtesem olucak :)
ayyy utandım
denemez olurmuyum meyvelısı degılde çıkolatalısı bı harıka dayanmıyokı anam bana haftada 1 paket bitiyo
nesfit değil de yulaf ezmesi daha iyi, kflakes ve nesfitte şeker ilave var,yulaf ezmeleri doğal. şeker insanı acıktırıyor. yulaf ezmesinin içine kuru meyve ve biraz fındık vb. ekleyerek kendi müslimizi yapabiliriz.işte öyle olduğunda hiç masum bişey olmuyor malesef nesfit
nesfitini az sütünü bol tutmak lazım tüketildiğinde
gec kaldım yahu yetişemedim sanırım
kızlar geç oldu ama anca girebildim
başlangıç:88
geçen hafta:84.150
bu hafta :83.900
bu hafta 250 gr verdim ama bazı sorunlardan dolayı yeemk hiç yemedim brde kot pantolonla tartıldım onunda etkisi vardır die düşünuyorum beni gören herkes çok zayfflamışın dıor incelme farkediliyor inş. 75leri görürüm düğüne kadar
bugun sabahtan beri bişi yemedim sonra nesfit aldım br kase sütsüz olark nefsit yedim sadece okadar şimdide 2.zayflama çayımı içiyorum 12 bardak suyumuda içtim
gecen hafta: 71
bu hafta:71
gelengiden:yok
gecen hafta: 71
bu hafta:71
gelengiden:yok
kilo değişikliği olmadığına göre listeyi değiştirmemize gerek yok, gelecek hafta bildirimi erken yaparsan senin için de sıkıntı olmaz. Listeyi ben sonuçlandıramadım gene Ece yaptı, bunun için Cuma saat 12:00 a kadar bilidirim olursa daha iyi. bu hafta kilo gitmedi gözüküyorsa da + değilsin, önümüzdeki hafta fazlasıyla veririrsin inşallah
kızlar geç oldu ama anca girebildim
başlangıç:88
geçen hafta:84.150
bu hafta :83.900
bu hafta 250 gr verdim ama bazı sorunlardan dolayı yeemk hiç yemedim brde kot pantolonla tartıldım onunda etkisi vardır die düşünuyorum beni gören herkes çok zayfflamışın dıor incelme farkediliyor inş. 75leri görürüm düğüne kadar
bugun sabahtan beri bişi yemedim sonra nesfit aldım br kase sütsüz olark nefsit yedim sadece okadar şimdide 2.zayflama çayımı içiyorum 12 bardak suyumuda içtim
bu arada boyumuz aynı, başladığımız kilo aynı, ve hedefimiz aynıı:))
bu kadar olurr:)
hmmmm bütün takımların listesi bazen altüst oluyor ya o yüzden değişiklikten kaçmıştım ben de. şimdi ikinizin de değişikliğini yapıcam inşallahdeğiştirsen iyi olur canım ecenin msj kopyala değişikliği yap sun listeyi bence çünkü haftaya ikiye bölünecektir
yok yemedim tatlıyı ama 2 bisküvi yedim ya karnım çok acıkıyo nye bılmıyorum zor firenliyorum kendımı
ya kızlar bu smileyleri nasıl kullanıyorsunuz,
msj yazdığım ekranda benim hiç öyle bişeyler yok
oraya gelmesi için ne yapmak lazım acaba??
Ece çizelgeyi yolladıktan sonra bildirim yaptın ve daha yeni üye diye kaydın da olmadı. biliyorum ara ara takıma geliyorsun ama arayı çok açıyorsun, bu hafta biraz daha paylaşım yapalım 83,9 takıma giriş kilon olarak geçer haftaya da listede yer alırsın. Kilo bildiriminde sıkıntı yaşanmaması için Cuma 12:00ye kadar herkes bildirimiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?