Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok guzel olmus hayırdır canım yolculuk nereye

tamam yapalım sen soyle bana su gun başlayalım dıye ben varım beraber olunca daha iyi olur hem

ben de belki nohut detoksu yaparım

sanki delimiyimin bildirimini görmüştüm ama bulamıyorum.Hedefide yazmıyordu sanki.Ayrıca kaptanım jujuju yu ben fazla görmedim...Onu bu hafta almayalım...
iyi bi kilo verip bildirim yaparsa diye hazırlık yapmıştım ama gelen olmadı :)

bekliyoruz

ortalama toplamını kişi sayısına bölünce de doğru çıkıyo pardon yaaaa, doğru ,ben yanlış hesaplıyor muşum

Son düzenleme:
Mrb,oncelikle berivana tesekkur ediorum beni buraya yonlendirdigi icin :) simdi kg bildirimi yapayim ben 86.6 kg ile basladim suan 83.3 kg um.bugunki listem
sabah 1 bardak ayran,yagsiz ince bir dilimin 4 te 1i kadar peynir 1kac dilim domates
oglen 1 yumurta ve salata
aksam 1 kase yogurt haslanmis ispanak bir meywe.
Herkese kolay gelsin

hoşgeldin gözde
83,3 başlangıç kilon olarak kaydediyorum. bu hafta deneme haftan düzenli paylaşımın olur ve haftaya kilo vermiş olursan takımda yer alabilirsin. bu arada hedef kilon kaç?

***5. TAKIM 265. ETAP***

tunituni (74,5 /73,7/ 0,8 /%1,07) takım ikincisi
elifezgi ( 68,9 /68,5/ 0,4 / %0,58 )
buffy26 ( 69,4 /68,9/0,5 / 0,72%)
maway ( 71 / / %) geri dönmek üzere ayrıldı.
seng ( 49,2 /48,5 / 0,7/%1,42) Takım birincisi
berivannnn26 ( 79,8 /79,5/0,3 /0,38 %) Takım sonuncusu
benim ruyamsensin ( 56,5 /56,0 /0,5/ %0,89 )

5. TAKIM ORTALAMASI: %0,72

ne güzel sonuncumuzun bile kilo verdiği bir haftayı yaşıyoruz. Berivancığım haftalık mesaj sayımı ellerinden öper Listedeki arkadaşların son haftaki mesajlarını sayıp bize bildiriyorsun. haftalık mesaj zorunluluğu 60. 60dan fazla mesajı olan varsa daha fazlasını saymana gerek yok 60+ diyebilirsin. bir de alıntı mesajları da tek mesaj olarak değil kaç kişiye cevap yazılmışsa o kadar mesaj olarak değerlendirmek lazım. Müsait olduğun bir zaman yapabilirsin

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm deme be kaptanım yawwwwwwwwwwwwww Allahhhhhhhhh hadi bakam sayfa sayısı kaçtan başlıyo acep :18::18::18:

herkesi tebrik ederim

ayyy o ceza nasıl bısey oyle ya berivancım aman detox u ihmal etmiyelim. allah yardımcın olsun canım
benim cezadan haberim yoktu gozum korktu valla

kızlar ben iflh olmam,güyA az yiyecektim offf.keyfimde kaçık dışarı adım atasım bile yok.işler olmadığı halde yorgunum sıcaklardan mıdır acep...size iyi haftasonları diliyorum. tatildekilere iyi tatiller.

canlarıııım... tatil hazırlıklarını hızlandırmış bulunuyoruz :)
işimiz belli olmaz yarın sabahta gidebiliriz yarın gecede...Şimdiden yazıyım da....oralarda ben duramam sizsiz...telefonumda net paketi var..ordan idare etmeye çalışrım...Haftaya cumartesi doğum günüm takım mezuniyetimi de pastamla kutlıycam..

tebrikler canım şimdiden doğum gununde kutlu olsun

canlarım ben fazla giremıyorm o yuzden gruptan ayrılma kararı aldım :26: k. bkmayın

Günaydın kızlaar
Tatil yerimiz ayarlandi cok şükür hemde istediğim yere:))
Sevgili kocam bak bosuna stres yaptın ayarlarız demiştim diye yine artmıştık yaptı ama olsun:))))
Sadece bugun degil yarın başlıyor tatilimiz ins
Kardeslerimde geldi
Bugun hep beraberiz
Simdi herkes yatıyor, oğlusla biz dısında
Onlar kalkınca kahvaltıya gidicez
Sonra fotoğrafçıya olgusumla bir stüdyo fotomuz olsun istiyordum ne zamandır dayılarında burdayken çektirelim dedik:))
Hem oğlusum saclarını kestirecek kestirmeden kıvırcık haliyle güzelce fotoları olsun , bizim çektiklerimiz dünya kadar stüdyo farklı:))
Sonra alışverişe cikicaz, birkaç tatil için alınacaklarımız var
Aksam ananem gelecek onunla oluruz
Gecede annem ve annanemi yolcu edicez onlarda başka bı yere gidecekler iki günlüğüne
Bizde trafik baya yogun anlicaniz
Ayy hadi bakalım sizede iyi tatiller öpüyorum hepinizii:)))))

evet kızlar kim ne kadar bildirim yapmış hesapladım
06.07.12-12.07.12 kadar olan kısım
TUNİTUNİ:95
ELİFEZGİ:67
BERİVANNNN26:50
SENG:23
BENİMRUYAMSENSİN:17
MAWAN:14
DELİMİYİM:7
JUJUJU:6
ARKADAŞLAR SAYDIGIMA GÖRE BU ŞEKİLDE YANLIŞ EKSİK SAYDIGIM VAR İSE HAKKINIZI HELAL EDİN
KAPTANIM 7 SİNDEN İTİBAREN BAKABİLİRSİN DEMİŞSİN AMA BEN YAZDIGINI GÖRMEDEN BAKTIM
TUNİCİM EN ÇOK BİLDİRİM SANA AİT MAŞALLAH SAY SAY BİTMEDİ
ARKADAŞLAR DAHA ÇOK BİLDİRİM YAPALIM AZ BENCE :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…