- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.981
hedef kalıcı ve saglıklı kılo vermek sekerım bunyen zarar gorur AZ YERSEN BU KES MIDE SALDIRI ZANNEDIP DEPOLAR SEKERİM AZ VE SIK YEMEK GEREK
alıntılarımı yaptım şimdi gelelim banaaa:))
kahvaltıya gideceğimizi söylemiştim kabul ediyorum biraz abarttım
ama kardeşlerimleyim uzun bi aradan sonra, tatile çıkıcam ve oğluşumun keyfi yerinde benimde keyfim yerindeydi diyet düşünmke istemedim açıkcası:))
neyse sonra alışverişe çıktık epey dolaştık
bi mağazada bi ceket aldım deneyeyim dedim, 44 bedenini deneyeyim dedim aa ben şokkk bol nasıl olur dedim ben diyete başladığımda 48 bile dar oluyordu gerçekten fil gibiymişimm:)
kızdan bir küçüğünü istedim giydim pek güzel oldu aa ben 42mi olmuşum derken kız yok o 40 dedii yok artık dedimmm mümkün değil bunların bedenlerindemi bisorun var dedim bayada bilindik bi marka yoo hayır dedi inanamadımm
çıktım başka mağazaya 40 beden denedim olduu ama ben nasıl şaşkınım başka yerde denedim oldu bi yerde dar geldi ordada 42 oldu
ama niyeyse ben hala 40 beden olabilecğeime inanamıyorumm 42ye bile inanamıyorumm
en kısa zamanda başka mağazalarda 40 beden deniciiimmm
ama nasıl hoşuma gitti ne giysem oluyor yakışıyor, o kadar sinir oluyordumki artık ne giysem dar ne giysem kötü duruyor üzerimde şişkoykenn:))
kızlaaarr zayıflıyoruuummm mutluyuuummm ne güzel bi duyguymuş istedğini giyip beğenip almakk:))
durmak yok 65e kadar yola devam:))
çok gaza geldimm bildiğiniz gibi diill:))
Eveeet tatil yerimize geldik oglusla biraz zor oldu ama olsun:)) şimdi ben minigimi yatırdım babası ve dayıları dEnize gittiler bizde aksamustu gideceğiz şimdi acayip sıcak yOlda 52,5 dereceyi gördük inanirmisiniz korkunç bı sıcak var ve bu sıcakta helede bu saatte klimali odadan çıkasım yok:))
Menüme gelince sabah bir simit ve peynir domates salatalık yedim
Yolda bir light kola ve 3 gofret yedim aksama kadarda bisey yemem e bide yuzdummu bugün suPer olur
Bakın ben tatilde bile yazıyorum si neler yapiyorsunuz
evet kızlar kim ne kadar bildirim yapmış hesapladım
06.07.12-12.07.12 kadar olan kısım
TUNİTUNİ:95
ELİFEZGİ:67
BERİVANNNN26:50
SENG:23
BENİMRUYAMSENSİN:17
MAWAN:14
DELİMİYİM:7
JUJUJU:6
ARKADAŞLAR SAYDIGIMA GÖRE BU ŞEKİLDE YANLIŞ EKSİK SAYDIGIM VAR İSE HAKKINIZI HELAL EDİN
KAPTANIM 7 SİNDEN İTİBAREN BAKABİLİRSİN DEMİŞSİN AMA BEN YAZDIGINI GÖRMEDEN BAKTIM
TUNİCİM EN ÇOK BİLDİRİM SANA AİT MAŞALLAH SAY SAY BİTMEDİ
ARKADAŞLAR DAHA ÇOK BİLDİRİM YAPALIM AZ BENCE :26:
bana kahwalti falan yok beriwan,cezaliyim,bu kilolar gidecek :/
berivan ellerine sağlık, böylece görmüş de olduk kim ne kadar katılımda bulunyor. Takımda haftalık 60mesaj zorunluluğu var. Bu sayıyı sadece 2 kişi geçmişiz. bu sayıyı günük 5 mesaja düşürelim (haftalık 35 measaj). hergün yazılacak mesajlardan biri günlük menümüz olsun. isteyen daha fazla paylaşımda bulunsun ama ulaşılabilir bir alt limitimiz olsun.
-günlük mesaj sayısı 5, haftalık en az 35tir
-Hergün menü paylaşılacak yediği menüyü paylaşacak yüzü olmayanlar ' diyetime uymadığım için buraya menümü yazamıyorum, hedeflediğim kiloya hızlı ulaşamayacağım' yazacak ( beynimize olumsuz mesaj vermeyelim diye şişmani şişgo, bozmak, kilo,pisboğaz ve yavaş gibi kelimeler kullanmadım, olumsuzluk ekleri ile güzel kelimeleri çirkinleştirdim:)
- bu hafta mesajları günlük olarak ben sayacağım,bu cuma en az kilo veren kişi de benim verdiğim sayıları toplayıp haftalık mesaj sayılarını bilidrecek.
- Önümüzdeki cumartesi gününden itibaren de bu haftanın en devamsız üyesi gelip günlük mesajları sayacak. Dediğim gibi bu hafta bu iş ben yapacağım.
ben cumartesi pazar ceza bile uygulayamıyorum kendime, seni takdir ettim bu yüzden, ama ben de bugün başladım cezaya:)Bugun ki menüm
sabah:2 salatalık
öglen:4 kaşık tavuk suyu çorba,2 salatalık
arada:yarım avuc lebleni
aksamdalabıldıgıne hafıf salata yada meyve tarzı
az demeyın arkadaslar lutfen cezalıyım pazar da aynı sekılde yıyecegım bu mıdemede nefsimede ceza
bu arada kızlar biz bu hafta 3. olduk
alıntılarımı yaptım şimdi gelelim banaaa:))
kahvaltıya gideceğimizi söylemiştim kabul ediyorum biraz abarttım
ama kardeşlerimleyim uzun bi aradan sonra, tatile çıkıcam ve oğluşumun keyfi yerinde benimde keyfim yerindeydi diyet düşünmke istemedim açıkcası:))
neyse sonra alışverişe çıktık epey dolaştık
bi mağazada bi ceket aldım deneyeyim dedim, 44 bedenini deneyeyim dedim aa ben şokkk bol nasıl olur dedim ben diyete başladığımda 48 bile dar oluyordu gerçekten fil gibiymişimm:)
kızdan bir küçüğünü istedim giydim pek güzel oldu aa ben 42mi olmuşum derken kız yok o 40 dedii yok artık dedimmm mümkün değil bunların bedenlerindemi bisorun var dedim bayada bilindik bi marka yoo hayır dedi inanamadımm
çıktım başka mağazaya 40 beden denedim olduu ama ben nasıl şaşkınım başka yerde denedim oldu bi yerde dar geldi ordada 42 oldu
ama niyeyse ben hala 40 beden olabilecğeime inanamıyorumm 42ye bile inanamıyorumm
en kısa zamanda başka mağazalarda 40 beden deniciiimmm
ama nasıl hoşuma gitti ne giysem oluyor yakışıyor, o kadar sinir oluyordumki artık ne giysem dar ne giysem kötü duruyor üzerimde şişkoykenn:))
kızlaaarr zayıflıyoruuummm mutluyuuummm ne güzel bi duyguymuş istedğini giyip beğenip almakk:))
durmak yok 65e kadar yola devam:))
çok gaza geldimm bildiğiniz gibi diill:))
yazık kız annene dediğin gibi sen çalışınca istediğin gibi tatil yaparsın o da bu yaşta kafasına göre dinlensininş. önümüzdeki yıllara artık.Tunicim malum yaşım daha küçük e şimdilerde eğlenmiycemde ne yapıcam.Annemle babam sohbet ediyolar ben bi zaman sonra sıkılıyorum..Dolayısıyla daha rahat arkadaş edinebileceğim gezerken daha zevk alabileceğim bir yer istiyordum.Hatta orası için bilet bile ayırtılmıştı.Ama annem her zamanki gibi bombayı patlattı.Evde mutlu olan bi tek o şimdi...babamda istemiyor burayı..Ama el mecbur kadının dili durmayacak yoksa... Amaaaan 22-23 yaşına gelince izin vermek zorundalar bana .. çalışırım istediğim gibi de giderim tatilime...
bende neee hikayeler var öyle :) bende inanamamıştım.Bir atlatayım şu tatil bozuntusunu anlatırım onları..
ben de ufaklıklarla foto çektirmek istiyorum , çocuklar neredeyse yaşına geldi hala bu hayalimi gerçekleştiremedi,m işin kötüsü evde çektiğimiz fotolarda da ben yokum hep müsait değilim veya fotoları ben çekiyorum kimsenin aklına beni bebeklerle çekmek gelmiyorEee nasılasınız arkadaslar
Yine gelen giden yok bakıyorum
En on yazdığımdan beri naptimm
Fotoğrafçıya gittik stüdyo fotografı için ama malesef oglusumu hiic güldüremedik, oyle şaşırdı kaldı bebeğim
Normalde kikir kikir gülen oğlusum öylece kald hic umduğum gibi olmadı bakalım tatil dönüşü bakılmaz artık:))
Eve geldik valiz hazırladık evi topladık cok yorgunum
Ama yesilcayi atlamamak lazım demledim içicim simdi:))
Malum tatilde icemem
Sabh erken yola cikicaz
Kahvaltiyida bı yerlerde durup yapıcaz artık:))
Neyse hepinize iyi geceeler:))
-sporun ilk bir kaç haftası vücut kas yapar kilo veremememn diyet+spora beraber başlamandan kaynaklanmış olabilir, erken pes etmişsin.cnm ben bu dedigin mantikla da hareket ettim dietisyene gittim,bana bi loste hazirladi ayni zamanda hergun cardio haftada 3 gunde aeorobic yapiodm,2 haftada 1 kg werebildim anca 3. Hafta finallerim wardi,spora gdemedim ama dieti bozmadim,kilo werememk surda kalsin,werdigim 1 kg geri aldim.benim bunyeme acimasiz dawranmak gerekio,baska bisiden anlamio
haklısın bazı ilaçlar kilo yapıyor ama o kiloları sağlıklı beslenerek vermelisin. o kadar çok insan gördüm ki aç gezerek kilo verip hızla geri veren. bırak yavaş gitsin ama kilolar geri dönmesin. sağlıklı beslenmek önemli. Canım hamur iş ile beslenelerde biraz proteinden eksik beslenme söz konusu olabiliyor (ben de sengillerdenim , hamur işlerine zafım var ekstradan tratlıları da seviyorum) . Sana acizane bir tavsim olacak 'Karatay diyeti' . belki haberin de vardır, madem ekmeği de kestin tam sana hitap edecek bir diyet buSimdi arkadaslar,hepiniz benim icin endiselenmissiniz saolun :) soyle aciklayayim.ben normal hayatimda da gazli icecek.icmem,tatli ile hic aram yoktur.yiyemem,icim bayilir.cok yagli yiyemem.kizartma iki yildir agzima surmedim,cips mis abur cubur mus hic aram yok.benim.tek.kotu aliskanligim hamur isi idi.onu da hayatimdan cikarinca ortaya bole bi menu cikiwerdi.benim kilolarim yemeklerin.esero.deil ilaclarin eseri.oyuzden.normalde de cok.yiyen.bi insan olmadigim icin sizin dietler bende bi ise yaramior.dietisyenlerin werdigi listeler de oyle,allahim ben normalde bu kadar yemem ki.diorum
Gunaydin kizlar,bgnki listemi yaziorum
sabah:1 fincan kahwe
ogle:2 kati yumurta ve yogurtlu kabak salatasi
aksam:yagsiz tavuk izgara ve salata
canım benım cok sevındım. zaten tartıdan cok sevındıren o kıyafetlerdekı rakamlar ve duruşu aslında :) gecen kıs ındırımden aldıgım kıyafetlerım vardı ıcıne gıremedıgım o zamandan kararlıydım dıyette oyuzden kucuk beden almıstım. zaman zaman denıyorum onları o değişim motivasyonu tavan yapıyor. :)
canım nereye gıttınız o kadar sıcak ? sakın antalya deme
Bende aynı o sebepten fotoğrafçıya gitmek istedim:))ben cumartesi pazar ceza bile uygulayamıyorum kendime, seni takdir ettim bu yüzden, ama ben de bugün başladım cezaya:)
bence bize iyi gelen büyük bedenler hatalıydı:)
yazık kız annene dediğin gibi sen çalışınca istediğin gibi tatil yaparsın o da bu yaşta kafasına göre dinlensin
ben de ufaklıklarla foto çektirmek istiyorum , çocuklar neredeyse yaşına geldi hala bu hayalimi gerçekleştiremedi,m işin kötüsü evde çektiğimiz fotolarda da ben yokum hep müsait değilim veya fotoları ben çekiyorum kimsenin aklına beni bebeklerle çekmek gelmiyor
-sporun ilk bir kaç haftası vücut kas yapar kilo veremememn diyet+spora beraber başlamandan kaynaklanmış olabilir, erken pes etmişsin.
-adet döneminde vücut 1,5-2 kilo su toplar belki de böyle bir zama n rast geldi kilo alman , boşuna üzülmüşsün (kadınlar kilo verme sürecinde aceleci olmamalı)
seni tam tanımıyoruz şimdilik okuduklarımla bu yorumları yapabilirim. bir de tartılırken öğlen akşam demeden tartılıp eyvah kilo veremedim diyenler var, tartılırken sabah aç karna ve tuvaletten sonra olmasına da dikkat ediyorsundur umarım. genç bir kızın kilo veremediğini bir türlü kabul etmek istemiyorum, muhakkak bir yanlış anlaşılma vardır:44:
haklısın bazı ilaçlar kilo yapıyor ama o kiloları sağlıklı beslenerek vermelisin. o kadar çok insan gördüm ki aç gezerek kilo verip hızla geri veren. bırak yavaş gitsin ama kilolar geri dönmesin. sağlıklı beslenmek önemli. Canım hamur iş ile beslenelerde biraz proteinden eksik beslenme söz konusu olabiliyor (ben de sengillerdenim , hamur işlerine zafım var ekstradan tratlıları da seviyorum) . Sana acizane bir tavsim olacak 'Karatay diyeti' . belki haberin de vardır, madem ekmeği de kestin tam sana hitap edecek bir diyet bu
Öğlen ve akşam Karataya benziyormuş aten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?