Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. TAKIM 265. ETAP***

tunituni (74,5 /73,7/ 0,8 /%1,07)
elifezgi ( 68,9 /68,5/ 0,4 / %0,58 )
buffy26 ( 69,4 / / %)
maway ( 71 / / %)
seng ( 49,2 / / %)
berivannnn26 ( 79,8 / / %)
benim ruyamsensin ( 56,5 /56,0 /0,5/ %0,89 )
delimiyim (83,9 / / / ) Yeni Üye, Hedefi????
Jujuju ( 69,0/ / / ) Yeni Üye, Hedefi 60kg.
5. TAKIM ORTALAMASI: %0

Son düzenleme:

Tebrik ederim canım bak kacamaklara rağmen yinede kilo verilmiş, demekki onlarda olmasa baya gidecekmiş:))

günaydın sevgili takım 5

Gecen hafta 56,5
Bu hafta 56,0
Fark 500 gr

56,5 / 56, / 0,5 /0,8

evet kaplumbağa hızıyla hedefime gidiyorum:) bünye o kadar alıştı ki diyete

günaydın sevgili takım 5

gecen hafta 56,5
bu hafta 56,0
fark 500 gr

56,5 / 56, / 0,5 /0,8

evet kaplumbağa hızıyla hedefime gidiyorum:) bünye o kadar alıştı ki diyete:d

500 gr hiç kaplumbağa hızı olurmu tatlım..en ideal haftalık verilmesi gerekn kilo..tebrik ediyorum seni

Ece gelirsin ve umarım yardımcı olursun. Buffy26 en son geçen cuma yazmış izinli miydi acaba? bilen arkadaşlar varsa onlar da yardımcı olurlarsa sevinirim. Maway dün akşam gelip izinli olduğunu söyledi, listeye geri dönemk üzere ayrıldı yazanların yanında kilo bildirimleri de oluyor kilo bildirimi olmazsa nasıl yapıcam:44: Umarım Buffy, maway ve delimiyim kilo bildirimi yapar ayrıca delimiyim belki ilk geldiği zamanlar hedef kilosunu yazmıştır ama hedef kilosunu da bilmiyorum onun da bildirilmesi lazım

canım benim takımımı unuturmuyum hiç evet gecen haftadan beri yazamadım kayınvalidem demek istemiyorum cunku cok sevıyorum :) (esimle ortak annem diyim) haftaya yurtdısından gelicek hem kendi islerimi hemde evde hazırlıklarımı yapıyorum o yuzden bıraz bıldırımden bıldırıme gelmıs oldum. ama yınede bıldırımde unutmam sizi.

gecen hafta 69.4

bu hafta 68.9

giden 0.5

sansıma bu sabah regl oldum seviniyim mi uzuliyim mi bilemedim. sanırım aslında daha fazla vermısım ama regl nin azizliği.

***5. TAKIM 265. ETAP***

tunituni (74,5 /73,7/ 0,8 /%1,07)
elifezgi ( 68,9 /68,5/ 0,4 / %0,58 )
buffy26 ( 69,4 /68,9/0,5 / 0,72%)
maway ( 71 / / %)
seng ( 49,2 / / %)
berivannnn26 ( 79,8 /79,5/0,3 /0,38 %)
benim ruyamsensin ( 56,5 /56,0 /0,5/ %0,89 )
delimiyim (83,9 / / / ) Yeni Üye, Hedefi????
Jujuju ( 69,0/ / / ) Yeni Üye, Hedefi 60kg.

5. TAKIM ORTALAMASI: %0

buffy26, berivannnn26 sizleri de tebrik ederim , kilo veren herkesi kutluyorum Berivan 300 gram az gibi görünse de kilo almamışsın bu hafta çoğumuzun kaçamak haftası oldu ama şükür kilo alan yok aramızda, bakalım diğer kızlar ne yaptı. sonuncu olan mesaj sayımı yapacaktı unutmayın

bu arada ben bu hafta kaçamak yaptıgınızı bilmiyordum sizi cadılar sizi benim basım kel mi yaaa çarşamba persembe iki gun detoks yaptım yıne bide (kiraz ve karpuz) kiraza bayılırım kirazdan tiksindim yaa 2 gundur oldum bittim aclıktan. midem porsumus heralde sabah ıkı lokma kahvaltıyı almadı mıdem

kaptanım çok güzel bir uygulsms sona kalan mesaj sayımı yapacak ise süper gönül ister çok vermek ama kaçamak yaptıklarımı verıp anca 300 verebildim haftaya daha çok verecegım söz

kıyamam ya malesef kaçamaklarımız oldu detoks zor yaz bn de y apaccaktım gözüm kesmedı

kıyamam ya malesef kaçamaklarımız oldu detoks zor yaz bn de y apaccaktım gözüm kesmedı

yaa sorma iki gundur ölmüyecek kadar beslendım desem abartı olmaz suya verdım kendımı resmen. cok zor ama cok iyi geliyor burda nem cok surekli sisiyorum resmen ellerim parmaklarım bile davul oluyor detox rahatlatıyor.

ben normalde 2 haftada kilo verebiliyordum duraksamam cok oluyordu detoksla bozdum o duzeni normalde 3 gun yapılıyor ama ben hafta da 3 yaparsam cok olur dıye 2 gun yapıyorum. istediğin zaman beraber yapabiliz ben her hafta yapıcam bu gıdısle

tamam yapalım sen soyle bana su gun başlayalım dıye ben varım beraber olunca daha iyi olur hem

sinemcim her hafta 3 günde çok değilmi?
sağlığından olma ALLAH korusun
iki haftada filan yap bari bi ürktüm ben(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…