Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar herkeze iyi hafta sonları olsun inşallah ben gb haftasonu mesai yapanlara da Allah sabır versin
dün halam yırtdısından geldı yemekler tatlılar yapılmıs Allllllaaahhhhhhhhh tutamadım kendımı ve yedım :18:
sonra da o kadar pişman oldum kı anlatamam hafta boyunca verdıgım 300 gb mı 1 aksam da almısım kendıme ceza verdım hafta sonu meyze semze haslama tarzı kuketecegım hafta bası da detoks 2 gunluk yapacagım

Slm kizlar,bugun ki menumu yaziorum;
sabah 1 avuc kiraz
ogle200 GRAM KADAR YAGSİZ.TAWUK FLETO HASLANMİS ve salata
aksam 1 kase yogurt herkese kolay gelsin

Bugun ki menüm
sabah:2 salatalık
öglen:4 kaşık tavuk suyu çorba,2 salatalık
arada:yarım avuc lebleni
aksamda labıldıgıne hafıf salata yada meyve tarzı
az demeyın arkadaslar lutfen cezalıyım pazar da aynı sekılde yıyecegım bu mıdemede nefsimede ceza

tebrikler canım şimdiden doğum gununde kutlu olsun

canlarım ben fazla giremıyorm o yuzden gruptan ayrılma kararı aldım :26: k. bkmayın
teşekkürler canım...

canım ben bana kalsa bu takıma gelen hiç kimse hiç gitmesin isterim :) ama hazır listeyede girmemişken bu doğru bir karar..Sen müsait olunnca gelirsin yine
aaaaah ah bi de ben istediğim yere gidebilseydim..Neyse canım sen benim yerime eğlen olur mu..
eline sağlık canım...
sabah 1 avuc kiraz

bana kahwalti falan yok beriwan,cezaliyim,bu kilolar gidecek :/

canım yanlış anlama lütfen uyarmak istiyorumBu yanlış bir düşünce...Kahvaltı günün en önemli öğünüdür sen ceza istiyorsan abur cuburda gazlı içecekler kızartmalarda tuzda şekerde uygulamalısın...Unutma dengeli beslenerek kalıcı kilo verebilirsin...Tamam kahvaltıda tavuk yiyebilirdin ama yanında başka şeylerde...peynir domates falan...Gerçi kusura bakma biz senin saatlerini bilmiyoruz...Ama bir düzen uygulamalısın canım:44:

canım ama ne yediğin değil neyi ne kadar yediğin önemli...O salatanın yanına en azından bir çorba olsa mesela.Ne bileyim yağsız tavuk gibi birşey...
sabahta çok yemişin maşallah :) böyle ceza önermiyorum

paylaşımda birinciliği kimseye bırakmaaaaamm:)) hadi sizde biraz gayret edin bol paylaşımımız olsun, takımımız baki olsun , biz incecik olana kadar devam edelimö hep berabe rinş:)))
aaah aahh bu kilolar gr gr zorla veriliyorda alınıyorken hooop alınıyor, aman dikkaatt:)))
tebrikler canım şimdiden doğum gununde kutlu olsun

canlarım ben fazla giremıyorm o yuzden gruptan ayrılma kararı aldım :26: k. bkmayın
hakkında hayırlısı olsun canım, kilolarını verir güzel zarif bir gelin olursun inş:) şimdiden tebrikler:))
sabah 1 avuc kiraz
aramıza hoşgeldin gözde:) kendinden biraz bahsedermisin tanışalım:)
teşkkr edrm sende vermişin artık baya baya gidior baklm ben 7leri göreebilecekmıyım:44:
görürsün görürsün:) yani bende hiç hayal edemiyordum bu kilolara inebileceğimi bile:) ama biraz verince insan inanmaya başlıyor, 70li kilolar hayalken artık inşş 65 olacağıma inanıyorum:))
teşekkür ederim ececimm:) inşş sende eğlenirsin, yani hiç bişey olmasa bile dinlenmek bile yeter, hele sen sınavlarla uğraştın bu sene kafanı dinle yeter bence:))
bu arada kızlar biz bu hafta 3. olduk

ooooooooooo aferinnnn bizeee:) hadi haftaya 1. olalllıımmmmm:)))

alıntılarımı yaptım şimdi gelelim banaaa:))
kahvaltıya gideceğimizi söylemiştim kabul ediyorum biraz abarttım
ama kardeşlerimleyim uzun bi aradan sonra, tatile çıkıcam ve oğluşumun keyfi yerinde benimde keyfim yerindeydi diyet düşünmke istemedim açıkcası:))

neyse sonra alışverişe çıktık epey dolaştık
bi mağazada bi ceket aldım deneyeyim dedim, 44 bedenini deneyeyim dedim aa ben şokkk bol nasıl olur dedim ben diyete başladığımda 48 bile dar oluyordu gerçekten fil gibiymişimm:)
kızdan bir küçüğünü istedim giydim pek güzel oldu aa ben 42mi olmuşum derken kız yok o 40 dedii yok artık dedimmm mümkün değil bunların bedenlerindemi bisorun var dedim bayada bilindik bi marka yoo hayır dedi inanamadımm
çıktım başka mağazaya 40 beden denedim olduu ama ben nasıl şaşkınım başka yerde denedim oldu bi yerde dar geldi ordada 42 oldu
ama niyeyse ben hala 40 beden olabilecğeime inanamıyorumm 42ye bile inanamıyorumm
en kısa zamanda başka mağazalarda 40 beden deniciiimmm
ama nasıl hoşuma gitti ne giysem oluyor yakışıyor, o kadar sinir oluyordumki artık ne giysem dar ne giysem kötü duruyor üzerimde şişkoykenn:))

kızlaaarr zayıflıyoruuummm mutluyuuummm ne güzel bi duyguymuş istedğini giyip beğenip almakk:))

durmak yok 65e kadar yola devam:))

çok gaza geldimm bildiğiniz gibi diill:))

teşekkür ederim ececimm:) inşş sende eğlenirsin, yani hiç bişey olmasa bile dinlenmek bile yeter, hele sen sınavlarla uğraştın bu sene kafanı dinle yeter bence:))
inş. önümüzdeki yıllara artık.Tunicim malum yaşım daha küçük e şimdilerde eğlenmiycemde ne yapıcam.Annemle babam sohbet ediyolar ben bi zaman sonra sıkılıyorum..Dolayısıyla daha rahat arkadaş edinebileceğim gezerken daha zevk alabileceğim bir yer istiyordum.Hatta orası için bilet bile ayırtılmıştı.Ama annem her zamanki gibi bombayı patlattı.Evde mutlu olan bi tek o şimdi...babamda istemiyor burayı..Ama el mecbur kadının dili durmayacak yoksa... Amaaaan 22-23 yaşına gelince izin vermek zorundalar bana .. çalışırım istediğim gibi de giderim tatilime...

bende neee hikayeler var öyle :) bende inanamamıştım.Bir atlatayım şu tatil bozuntusunu anlatırım onları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…