Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar nihayet döndüm ama sanırım kilo alıp dönmüş olabilir tartılmaktan çekiniyorum şuanda :)
istanbulda çok bunaltıcı bir sıcak var haftasonu gelip baktım ama işlerim çok oldugundan bişey yazmaya zamanım olmadı umarım hepiniz iyisinizdir..

bu banada iyi bir fikirmiş gibi geldi canım bizde daha hiç haftalık foto çekilmedik

ev işlerinden zaten yemeğe hiç fırsat olmuyorki:)

yüzü olmayanlar die yazmışınya ona çok güldüm ehehe hadi bakalım hayırlısı olsun

benimde msjları sayabilirsiniz bende tatilime nokta koymuş bulunmaktayım

nereye gittinki medeniyetten uzaklara düştün sen bakim:)
benden de sana sevgiler canım

canım uludağa çıkmıştım,:) şimdi ramazan için dtrateji belirliyorum, geçen sene kilo vermiştim, bu sene de vermek istiyorum

ergh die bir arkadaş vardı o nerelerde?

izinli kendisi

canım uludağa çıkmıştım,:) şimdi ramazan için dtrateji belirliyorum, geçen sene kilo vermiştim, bu sene de vermek istiyorum
ben de istiyorum dikkat edilince hakikaten kilo veriliyor.

korkunun ecele faydası yok bence tartıl , cumaya kadar daha dikkatli oluup telafi edersin olur biter
Gunaydın kızlar
harika bir gununuz, muhtesem bır haftanız olsun.
bugun evde cok işim var aksam ustu menulerımı toptan yazarım. ama ara molalarda ugrarım.

off ev işi benim hiç yapasım gelmiyor, bi başlasam bir hafta bitmezmiş gibime geliyor ama hiç başlayamıyorum

berivan meyveleri hazırla yarın detoksa baslıyoruz

berivan nerede acaba???

ok gelin gelin

Kizkar ilk defa 3 gün boyunca tartilmayacagim diyete başladığımdan beri hergün her saat nerdeyse tartildigim için kendimi boşlukta hissetmedim desem yalan olur
O tartıya basil cikicam bakalım dünü gayet güzel atlatmıştım aslında ama bugün kacamakli bu gün
Helede magnum yerken direk aklıma benim rüyam sensin geldi:))

Hosgeldin Nurcan
Kilo almak neden bu kadar kolay(
Vermek icinhaftarca uğraşalım alırken hooop alalım(

haftasonu diyetime uyamadım, hedefime hızlı ulaşamayacağım:18:

bu sabah telafi etmek niyetiyle
2 üçgen peynir, 5 form bisküvi
ara:1 yeşil çay
Öğlen: Tavuk dürüm aldım ama ekmeğin yarısını arttırdım, 300 ml ayran, 2 şekerli çay
ara:1 armut, 5 fındık
akşam:.........?

kızlar kardeşim yemek yaptığı için düzenim biraz bozuldu sanırım kendi diyet yemeklerimi kendim yapmalıyım, eve gidip gene yumurtalı kabak veya mantar yapayım bari.

akşam çıkışta market alışverişim var bi de kargoya iadem olacak. akşamları yoğun geçiyor yafff.

kızlar tatilden kilo alarak dönenler ve haftasonunu benim gibi yiyerek geçirenler çarşamba sabahı kilo bildirimi yapsın mı? yani bu önbildirim olacak ki cumaya kadar dikkat edilsin kilolar ödemler atılsın cumaya kadar diye, ne dersiniz?

Oruç tutmak zaten çok faydalı bisey iftarlarda abartmazsak
İftar ve sahur arası günlük içmemiz gereken suyu icersek
Tatlılardan kızartmalardan uzak durursak
Heleki birde teravih kılabilirsek
Bence kilo verebiliriz :)) inss:))
Yalnız kızlar
Ramazan'da Yeşilay aksam bir fincandan fazla icilmemeli
Vücuttan su attıgı için çok susamamiza sebep olabilir:))
Benden şimdilik bu kadar yine yazarım
Bysssss:))

tuni tatilde bol bol yürü yüz ki yediklerini eritesin, iş yerinde hareketli olsak bile egzerszi yerine geçmiyor sen şimdi yürüyüş yüzmeyle falan eksilerini artıya çevirebilirin en azından kilo alsan bile yağ değil kas yaparsın

Yüzmeyi çok severim aslında ama oglusla öyle eskisi gibi saatlerce yuzulmuyor:))
Herseyi ona göre ayarlıyoruz
İnanirmisin bugün Deniz'de simitinin icinde uyudu kaldı:) ve girdiğimizle çıktığımız bir oldu:))

Ya acaba ben bu hafta izinlimi sayılsam kilo alırsam takıma eksim olmasın(
Ben yine yazarım ama bu hafta bildirimde beni izinli sayın:))

Bana uyar, bildirimler beni daha disiplinize ediyor:))
Bu arada vakfımda diğer takımlarda günlük yaptıkları egzersiz ödevleri filan var bizdemi yapsak birseyler:)) hem o zaman mecbur yapariZ hesap veririz burda:))

kızlaaaarrr ben geldimmm ohhh insanın evi gibisi yok yaa
aslında dün gece geldik de bugün hemen sabahtan doktora gittim sonra da annemlere uğradım bi, o da bırakmadı yemeğe kaldık ancak açtım pcyi

nasılsınız görüşmeyeli yaa herkesi çok özledim en büyük KK :)

kilolar ne alemde bakalım ben sanırım ramazan için koyduğum 62 hedefine ulaşamıycam 2 kilo +dayım
zaten uğraşa didine 2 kilo vermiştim onu da geri almışım

bugün doktora gittim tekrar insülin direncim iyice artmış sanırım. tam olarak yarın kesinleşecek ama doktor çok büyük ihtimal glikofaja başlıycaz dedi

yarın da diyetisyen randevum var. çok hırs yaptım ya vazgeçmiycem bu kiloları ya vericem ya da vericem

geçmişin hepsini okuyamadım tuni tatile mi çıktı? ezgicim kaptanlık nasıl gidiyor hayırlı olsun tekrar

anca fırsat bulabıldım menuleri yazmaya
sabah
1 domates
1kk peynır
ogle
4 kasık yagsız makarna
aksam
5 kasık nesfit +sut
iyi geceler kızlar

ergh die bir arkadaş vardı o nerelerde?

geçenlerde birşeyler yazmıştı sanırım?
burdayım kıslar geldim. hemen unuttunuz mu beni yoksa

waooov süper kararlar alınmış hemen uygulamaya geçiyorum ben de kaptanım :)

Gunaydin kizlar,bgnki listemi yaziorum
sabah:1 fincan kahwe
ogle:2 kati yumurta ve yogurtlu kabak salatasi
aksam:yagsiz tavuk izgara ve salata

merhaba gözde yeniarkadaşımızsın sanırım ben ece hoşgeldin :)
kızlar başka kim var yeni gelen ben fransız kalmıyım olayları yakalamam lazım bi yerinden ???

canım nereye gıttınız o kadar sıcak ? sakın antalya deme

ben antalya diyorum ve böyle bir karar aldığım için her gün ağladım resmen tatil boyunca. o neydi ya nası bi sıcaktı canım walla allah sabır versin size sıcak bi yandan nem bi yandan yapış yapış klimasız yaşanmaz heralde

İnsülin Direnci ( IR )

kızlar şuna bi göz atın derim. açlık insülini ve açılk şekerinizi ölçtürerek insülin direnciniz olup olmadığını hesaplayabilirsiniz insülin direnci HOMA denen bir formülle hesaplanıyor sadece kan değeri değil. böylece kendimizi daha iyi tanımış oluruz...

Slm hanimlar gunduz baglanamadim o yuzden simdi yazicam gun boyu yediklerimi.
Sekersiz cay,yesil cay 200 gr izgara kirmizi et salata 1 kase yogurt.3 adet kiraz.herkese kolay gelsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…