- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.021
günaydın kızlar bugun erkenciyim
günaydın canım, bugün menüde neler var bakalım?:)
sabah 3 kandil simitiyle kahvaltı yaptım canım bugun az ve öz yemek var ama neler olur içinde şuan için hiç bilmiyorum bu hafta oldukça az bir menüyle karşınıza çıkıcam öyle olmasını umuyorum
kızlaaaarrr ben geldimmmohhh insanın evi gibisi yok yaa
aslında dün gece geldik de bugün hemen sabahtan doktora gittim sonra da annemlere uğradım bi, o da bırakmadı yemeğe kaldık ancak açtım pcyi
nasılsınız görüşmeyeli yaa herkesi çok özledim en büyük KK :)
kilolar ne alemde bakalım ben sanırım ramazan için koyduğum 62 hedefine ulaşamıycam2 kilo +dayım
zaten uğraşa didine 2 kilo vermiştim onu da geri almışım
bugün doktora gittim tekrar insülin direncim iyice artmış sanırım. tam olarak yarın kesinleşecek ama doktor çok büyük ihtimal glikofaja başlıycaz dedi
yarın da diyetisyen randevum var. çok hırs yaptım ya vazgeçmiycem bu kiloları ya vericem ya da vericem
geçmişin hepsini okuyamadım tuni tatile mi çıktı? ezgicim kaptanlık nasıl gidiyor hayırlı olsun tekrar
afiyet olsun canımben de bu hafta sıkı tutacağım, dukan merkaımı gidereceğim, bugün denemeye başladım:)
Hosgeldin ececim
Sen dondun ben çıktım tatile, ama bizimki öyle uzun değil malum çocukla buna bile şükür yatın donüyoruz inss:))
Bizde antalyadayiz ama adrasanda burası cidden serin su saatte duşunun öyle bir esıyorki mis gibi:))
Hele geceleri hiç klima acmıyoruz burasının serin oldugundan bahsetmislerdi ama hiç tahmin etmemiştim:)) ama Antalya'dan geçerken 52,5 U gördük hayretle
Tatilin ilk gunü diyet acısından güzeldi ama sonra cidden tabiri caizse cozuttum(
Ben yemicem dedikce kardeslerimdende esimdende büyük tepki aldım:) bende biraz saldim ama tamamen değil tabi yinede dikkat ediyorum
Ama kilo alırım gibime geliyor yinede ins en az hasarla atlatarım:))
bende bugun dukana başlamak istiyordum ama sanırım sabahki simitler olayı bozuyor
2 gün protein 5 gün normal beslenicem sen nasıl yapıcaksın
tabiki bozar canım bn 10 gun yaptım dukan bana uymadı 10 gunde 4 kılo verdım 5 olarak aldım beni zorlayan kısım et yıyen bırı degılım yumurta hıc yemem meyvesız yapamam 2. asamaya kadar meyve ,sebze yok dene bakalım beklı sana uyar
sanırım 3 gün saf protein alıcakmışım
sonra 1 gün saf protein 1 gün protein ve sebze beslenicekmişim
hiç meyvenin olmaması çok kötü gercekten
aynen tum zorluk orda ettı de yagsız derısız tuket canım yogurt ve peynırı de oyle
çabuk kilo verdiriyor berivan sende 10 günde 4 kilo cok ıyı peki nasıl geri aldın canım normal beslenmeyemi gectın dietten cıktınmı yoksa
BUGUN
sabah : büyükce bir dilim karpuz
öglen kiraz sarımtırak rengli olan
arada da 5-6 leblebi
saat 1 de de 1 avuk kıraz daha
bende bugun dukana başlamak istiyordum ama sanırım sabahki simitler olayı bozuyor
2 gün protein 5 gün normal beslenicem sen nasıl yapıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?