Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın takım 5

kahvaltım
şekersiz sade kahve
1 yumurta

şimdi işyerine geldim burda kahvaltımın ikinci kısmını yapacağım.:)
erken olmasına rağmen ikinci kahvemi de içiyorum, son günlerde pek içememiştim, canım çekti:)

günaydın arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm
k.bakmayın hafta sonu gırebıldım ama pazar gıremedım dun de ızınlıydım giremedım
hemen yazayım
c.tesi detoks yapmıstım sabah bı kaktım 79.5 gıtmıs yerıne 78.7 gelmıs gozlerıme ınanamadım detoks ıse yaramıstı
pazar gunu :kepek ekmegı salatalık domates peynır maydonoz yedım 11 i gecıyordu .saat 5 de mangal yaptık bn pek et yemem o yuzden bıraz tavuk patlıcan patates yedım karpuz çok yedım
dün de
sabah:7 tane küçük kuru pasta yedım ekmegım bıtmıstı .nesfitimde :18: yıyıverdım
öglen 1 avuctan fazla leblebı yedım
aksam :z.yaglı tazefasülye ,2 dilim k.ekmegı
saat7 gıbı dayanamadım ve kornetto:18:

günaydın milleeet kahvaltımı yaptım hemen geldim. menumu akşama tam yazayım bölük bölük olmasın.

saat 12de doktor randevum var 2de de diyetisyen. bugun her şey belli olacak
ben kaçıp bi duş alayım malum havalar korkunç sıcak geçtiğim yerde kokum kalmasın

hepinize öpücükler

sabah 3 kandil simitiyle kahvaltı yaptım canım bugun az ve öz yemek var ama neler olur içinde şuan için hiç bilmiyorum bu hafta oldukça az bir menüyle karşınıza çıkıcam öyle olmasını umuyorum

afiyet olsun canım ben de bu hafta sıkı tutacağım, dukan merkaımı gidereceğim, bugün denemeye başladım:)

Hosgeldin ececim
Sen dondun ben çıktım tatile, ama bizimki öyle uzun değil malum çocukla buna bile şükür yatın donüyoruz inss:))
Bizde antalyadayiz ama adrasanda burası cidden serin su saatte duşunun öyle bir esıyorki mis gibi:))
Hele geceleri hiç klima acmıyoruz burasının serin oldugundan bahsetmislerdi ama hiç tahmin etmemiştim:)) ama Antalya'dan geçerken 52,5 U gördük hayretle
Tatilin ilk gunü diyet acısından güzeldi ama sonra cidden tabiri caizse cozuttum(
Ben yemicem dedikce kardeslerimdende esimdende büyük tepki aldım:) bende biraz saldim ama tamamen değil tabi yinede dikkat ediyorum
Ama kilo alırım gibime geliyor yinede ins en az hasarla atlatarım:))

ama tatildesin 1 yıl bekliyor insan bence biraz cozutmak hakkın sıkma kendini hiç
ben kışın daha güzel diet yaptım sanki yaz biraz zorluyor gibi geliyor bana ama yılmak yok

bende bugun dukana başlamak istiyordum ama sanırım sabahki simitler olayı bozuyor
2 gün protein 5 gün normal beslenicem sen nasıl yapıcaksın

tabiki bozar canım bn 10 gun yaptım dukan bana uymadı 10 gunde 4 kılo verdım 5 olarak aldım beni zorlayan kısım et yıyen bırı degılım yumurta hıc yemem meyvesız yapamam 2. asamaya kadar meyve ,sebze yok dene bakalım beklı sana uyar

sanırım 3 gün saf protein alıcakmışım
sonra 1 gün saf protein 1 gün protein ve sebze beslenicekmişim
hiç meyvenin olmaması çok kötü gercekten

bende bugun dukana başlamak istiyordum ama sanırım sabahki simitler olayı bozuyor
2 gün protein 5 gün normal beslenicem sen nasıl yapıcaksın

mawaycim dukana başlayacak birini bulduğuma çok sevindim:) beraber deneyelim istersen ne dersin?
ben sabah 1 yumurta + beyaz peynir yedim, işyerinde toplu kahvaltı yaptık, belli olmasın diye biraz salatalık domates yedim
aarada 1 yoğurt
öğlen de 4 klöfte ve 1 kutu light ayran yedim.

yarın sabahtan tam olarak başlayalım istersen? ben de 3 gün atak yapacağım sonra ramazan başlayınca da ikinci evreye geçerim

Slm.kizlar hemen menumu yazayim sbh: nescafe
ogle:2 kati yumurta bir porsiyon haslanmis brokoli 1 domates we maydanoz
aksam: 1 biftek,zeytinyagli we limonlu salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…