- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.421
selam kızlar dn oruclu değildim yediklerimi yazım
sabah
1 dilim ekmek üstüne peynır 2 lıght salam
öğle
1 porsiyon döner ayran
akşam
biftek yoğurt biraz salata
ara
1 dilim pasta(doğumgünümdü)
benim hala umudum var:)
frekanslar karışmış tatlım evli degılım 21 yasındayım bn canımmmmmmmm
tatlandırıcı ne kullanıyorsun, aspartam diye bi tane vardı ondan mı?
benim kullandıgım tatlandırıcı ganderel migrostan almıştım
canım migrostan almıştım ben de ama bak adı gelmedi aklıma? internetten Splendayı sipariş edeceğim ama o daha doğalmış
doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar dilerim.
bu arada son günlerde doğum günü diye herkes pasta yedi ve şu dakika itibariyle bu fakirin de canı pasta çekmeye başladı
Bu size gelsin:)
Eki Görüntüle 470588
bunlar önce birbirlerinin sonra kocalarının sonra çocuklarının doğum günlerini kutlamışlar
yiyin pastaları yiyin oh oh oh
valla ya ben de öyleydim misafirlikte uyku basardı beni
maway berivandan alıntı yapmış ben de ondan , maway yazacağına berivan yazmış alıntılar karıştı herhalde
ilk kilo verdiğim zaman benşim de fena sarkmıştı bi,r de emzirmeyi bırakınca süt deolmayınca bööööle yerçekimine yenilmiş...spor yapsak sarkmaz mı acaba:26:bu sefer hem göğüs hem de göbüş sarkacak yoksa benim:2:
Bu size gelsin:)
Eki Görüntüle 470588
bunlar önce birbirlerinin sonra kocalarının sonra çocuklarının doğum günlerini kutlamışlar
kızlar ben kaçar oğlum uyandı yemek yer şimdi görüşürüz
tatlandırıcı ne kullanıyorsun, aspartam diye bi tane vardı ondan mı?
canım migrostan almıştım ben de ama bak adı gelmedi aklıma? internetten Splendayı sipariş edeceğim ama o daha doğalmış
Kızlar stevya diye bı tatlandirici var tamamen doğal stevya diye bı bitkinin direk ekstresi hem kavanozda toz olanı var böyle tatlılarda kullanmak için hemde 1 er gramlık küçük paketlerde var bı yere giderkende çok pratik oluyortatlandırıcı ne kullanıyorsun, aspartam diye bi tane vardı ondan mı?
inşallah 'zaman' göğüs sarkmasının da ilacıdır
Splendada güzel ama bence en doğalını kullanmalıyız kullanacaksak eczanelerde var bı deneyin derim küçük paketi olanda 100 tane çıkıyor ve baya gidiyor 11 lira ben yılbaşında aldım daha çeyrek olmadı dusunun
selam kızlar nasılsınız?
ben gezmekten yorgun düşüyorum ve buraya fazla yazamadım 3.olmuşuk demek ay çok sevindim :)
kızlar benim yarın doğumgunum oldugundan bugun aile içinde bir kutlama yapıcaz ve dolayısıyla pastamdan bir dilim yerim :)
herkeze selamlar yine uğrucam
aaa ne iş yapıyosun mutfak falan diyince merak ettim. bende mutfak işleri yüzünden aldım fazlalıkları iyi dayanıyosun valla eğer gıda ile ilgiliyse ben şeker hamuruyla bişiler yapmaya merak saldım pasta kurabiye cupkek o yüzden bir ayda 2 kg aldım :)))
ben de merak ettim canım ne iş yapıyorsun, butik pastacılık mı yoksa:)
evveeet unutmadan yazayım yediklerimi
İftar: yarım kase çorba, 4-5yk barbunya, 4-5 yk taze fasulye, 2 yk makarna, yarım su bardağı meyve suyu
ara...
Çayın yanında 15-20 fındık, 5 hurma
2.çayın yanında 1 dilim baklava, 1 dilim peynir
Sahur: 4-5 yk barbunya, 2 dilimpeynir, sucuklu yumurta,4 gr.çukulata,1 şekerli türk kahvesi
iftardan sahura 10 bardak su içmişimdir
Oruç beklediğimden daha kolay geçiyor
canım benım ya ben nasıl özledım vallaBurdayım canım hedef şimdilik 68 sonra da 68-58 olanakadar burdayım anneme dedım anne ben bır de 58 i görmek ıstıyorum dedım bekle gorursun dedı bn de bence sen bekle kesin goreceksın dedim
Anammmmmmmmmmmmmm bı baktım karatay ya 1 hafta da 3,5 kılo -15 gunde 4 kılo 1 ay da 9 kılo bune yawewwwwwwww cıddı mı bunlar verılıyor mu cıdden ıcıne gırıp buyulenmekten korktum bır arkadasa bakıp çıkacaktım mısalı baktım cıktım
hep onu düşünürüm biliyomusun tuni. millet 40 kilo veriyo ben 7-8 kilo veremiyorum diye. ne kötüolurum dimii:)) olurum tabi ya niye olmayayım inş:))
40 kilo 50 kilo verenler var bizim neyimiz eksik dimi ama:))
ben bugün 20dk yürüdüm, öğlenleri yürüyebiliyoum ama bu sefer susattı. ben de kendimi göbeğimi gördükçe canım sıkılıyo, tartı azalıyor ama göbek yerinde duruyo
bikinilerin alt parçası görünmüyorBu size gelsin:)
Eki Görüntüle 470588
Göğüs hareketleri yapmak lazım baya faydası oluyormuş ama biraz fazlaca yapmak lazım
Elleri bileklerden kavrayip Kollar onde birbirine doğru itme hareketi var mesela o çok etkiliymis hem otururken filan aklımıza geldikçe yapabiliriz:))
Bu bana geldi herhalde aldım kabul ettim pasta yemek yok:))
Bu arada internetten aldığım pantolon eteğin kırmızısını istedim pantolon etek giyip dombic gozukmemek süper duyguymus onun için diyeti bırakmaya hiiic niyetim yok:))
aaa bu arada kızlar ben bu sabah 600gr eksi çıktım. ctesiden beri :) çok sevinçliyim ama belki de kilo değildir şişliğim gitmiştir.
nese azaldı ya :))
böyle kimse olmayınca da deli gibi kendi kendine konuşuyomuş gibi oluyo insan hehheheanladınız siz onu
dogum günü kutlu olsun, nice yaşlara canım
evet kızlar bildiniz butik pastacılıkla uğraşıyorum. nurgulcum ben yaptıklarımdan hiç yemiyorum canım tadına bile bakmıyorum. allahtan o konuda nefsime yenik düşmüyorum. zaten canım da pek çekmiyor artık alıştım.
canım yanlış anlamada baklavayla peyniri bir arada neden yedin? hipoglisemiye girdin de gözün mü döndü diye soruyorum?
işte bu kadar. isterse başarır benim arkadaşım
ben bu takıma girmeden önce 15 gün karatay diyeti yaptım ve 100gr bile veremedim.sinirlerim acayip bozulmuştu insan 100gr bile veremez mi yaaa.. ve ben oyle ekmek olmadan makarna pilav olmadan yaşayamam malesef. en iyisi az az yemek. ekmekle makarnayı pilavı vs. değiştirerek yemek.
hep onu düşünürüm biliyomusun tuni. millet 40 kilo veriyo ben 7-8 kilo veremiyorum diye. ne kötü
ben de düzenli spor yaparım sporla göbek gidiyor ama tartıda belli olmuyor nasıl işse(
bikinilerin alt parçası görünmüyorayyy gülmeyelim allah korusun yaaa
canım al merdaneyi iki börek aç ne biçim çalıştırıyor bilsen ben dünden beri merdaneye abanmaktan kol altlarım ve göğüslerim ağrıyor :) ama açtığın böreği yemiyceksin başka birini bul yedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?