Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısın canım ben ıftarda hıc ekmek tuketmıyorum sadece sahur da yıyorum ısın kotusu yıyım yatmak daha hafıf ne yenebılır bılrmıyorum canım

ama sahurda mecburen ekmke yemek zorundayız, yoksa sıkıntılı olur, ama tabi beyaz ekmek değil
önceden sandığımız gibi az yersek çok kilo veremiyoruz malum, sahurdaki ekmeği kafaya takmamak lazım bence
2 dilim bugday kepek tahıllı ekmek sıkıntı oluşturmaz:)

hoşgeldiiiinnn:))
sen olmayınca tadı olmuyor şekerim ya uzatma arayı bu kadarr:))))))))

canım benım ya ben nasıl özledım valla Burdayım canım hedef şimdilik 68 sonra da 68-58 olanakadar burdayım anneme dedım anne ben bır de 58 i görmek ıstıyorum dedım bekle gorursun dedı bn de bence sen bekle kesin goreceksın dedim

aynen canım benım yedıgım k.sandıvınc ekmegının kalorısı 161 çok oldugu ıcın çok tuketmıyorum denge ekmegının kalorısı çok az onu alacagım bıde ona dadanayım

tunicim ekmek konusunda haklısın , 3 gündür ekmek yemiyorum sanırsam:26:

Anammmmmmmmmmmmmm bı baktım karatay ya 1 hafta da 3,5 kılo -15 gunde 4 kılo 1 ay da 9 kılo bune yawewwwwwwww cıddı mı bunlar verılıyor mu cıdden ıcıne gırıp buyulenmekten korktum bır arkadasa bakıp çıkacaktım mısalı baktım cıktım

canım ben dukana bir başladım ama 2 günde bıraktım çünkü yazın yapması biraz zor geldi, ayrıca ramazanda çok yiyemiyorum zaten ama en azından istediğim şeylerden de az az yemek istediğimden bıraktım. :) şimdi az az ama mutlu mutlu akşamları yiyorum

bende geçen sene küçülnelerimi vermeye kıyamadıkça o kadar zayıflayamazsın zaten diyip verdirtmişti, ama şu an vermesem giyebilirmişim:)
şimdiye kadar sürekli zayıflıycam, bu sefer zayıflıycam, bak gör bu sefer kesin zayıflıycam.... diyip diyip hiç bi faaliyet göremeyince kadıncaaz napsın, inanmamıştı :)
geçen gün diyoruki maşiallah bu sefer nasıl becerdiysen başardın:)
annem 84 kilo ben 87 kiloydum
şu an annem hala 84 kilo ben 74 oldumm:))))
ama hala inanamıyorummmm:))))

verırsın verecegız bn 2 srne önce 65 dım oyle guzel kıyafetler var kı hesı bazanın altında

bu motivasyonla 65 hedefine de ulaşacaksın :)

haklısın canım ben ıftarda hıc ekmek tuketmıyorum sadece sahur da yıyorum ısın kotusu yıyım yatmak daha hafıf ne yenebılır bılrmıyorum canım
Ben ekmek yememeye çalışıyorum derken aslında az yemeye çalışıyorum demek istemiştim, ekmek yemiyorum ama çorba içiyorum, e yemekten sonra yediğim o tatlı da unlu sonuçta ekmek yemiş gibi oluyorum.. bi de ekmek yiyecem diye zorlasam kendimi ipin ucunu kaçırırım. zaten meyve ve az da olsa meyve suyuna hayır diyemiyorum, arka arkaya bi sürü karbonhidrat almak istemiyorum.

ben iftarda degılde sahur da yıyorum malesef

tuniye katılıyorum, 2 dilim ekmeği kafaya takmamak lazım. ama benim gibi1 kase çorba, 2 kaşık makarnan varsa ekmek yenmese de olur zaten 2 dilim ekmeğe karşılık geliyor. Bir de senin yaptığın doğru sahur da ye ki yakarsın.

oluruz oluruz benim 48 olacağıma bile inancım var

benim annem 90 kilo ilerde onun gibi olucam diye korkuyorum. ilk doğumdan sonra 74 olunca 'benim gibi oldun' diyip durdu. 60 kiloya düşünce de 'ben zaten vereceğini biliyordum' dedi ya, mest oldum mest

ne kadar inanılmaz değil mi insan başarmadan inanılmaz geliyor. bi tanıdığımın arkadaşı 18 kilo vermişti, kadın 45-50 yaşında, bir gençleşmiş bir gençleşmiş 50lik hatun gitmiş yerine 30luk çıtır gelmişti. 18 kilo verdiğini duyunca resmen kendisiyle röportaj yapmıştım, nasıl verdi ne yedi. Araöğünde taze meyve yoksa kuru meyve yeme ama illa ki araöğün yapma tiyosunu ondan almıştım.sonuçta ben de 14 kilo verdim daha önce , bu sefer neden 20 olmasın ki

Son düzenleme:

canım ya benım çok basım donuyo

69 du benim hedefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…